inzerce, prodej, prodám, bazar

Kärcher K2 Compact tlaková myčka - NOVÁ

Kategorie: Ostatní

Tlaková myčka ke zbavení nečistot na zahradě i vašem automobilu. Pracuje při tlaku 110 barů a je zajištěna bezpečnostní pojistkou ve formě ventilu. Pod plastovým vnějškem se nachází elektrický motor s výkonem 1400 W. Maximální průtok činí 360 l / h. Myčka je v originálním balení, nová. Nemáme pro ni využití. Pořizovací cena přes 2500Kč.
Kärcher K2 Compact tlaková myčka - NOVÁ
Podobné inzeráty
Pěnová tryska Karcher
Prodám napěňovač, foam lance pro Karcher. Stav: použitá (viz. foto). 500ml. Pěnová tryska pro čištění extra silnou pěnou pro snadné čištění všech povrchů, jako je barva, sklo a kámen. Ideální pro vozidla, zimní zahrady, zahradní nábytek, fasády, schodiště, karavany, cesty, stěny, žaluzie, terasy, příjezdové cesty atd. Kapacita nádoby cca. 0,5 litru. Nalijte čisticí prostředek Kärcher přímo do pěnové trysky, nasaďte trysku na pistoli a naneste pěnu. Úroveň paprsku lze upravit podle potřeby. Vhodné pro všechny tlakové myčky Kärcher tříd K 2 až K 7. Ideální pro použití s ​​ultra pěnovým čističem Kärcher
Podlahová myčka Kärcher FC 5
Prodám podlahovou myčku Kärcher FC 5. Je 100% funkční a ve velmi dobrém stavu. Součástí prodeje jsou dva extra náhradní válce (2x použité). Více informací o produktu a technická specifikace zde: Pouze osobní odběr v Praze 5 nebo Praze 9. Prodávám, neboť jsem pořídil myčku Kärcher FC 7.
Tlaková lahev CO2 5kg nová
Tlaková lahev CO2 5kg nová Tlaková láhev o objemu 6,7 l i s náplní 5 kg oxidu uhličitého (CO2). Lahev o zkušebním tlaku 315 bar je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závitem G¾"". Lahvový ventil obsahuje pojistné zřízení chránící tlakovou nádobu před roztržením při zvýšení tlaku vlivem teploty. Rozsah funkčních teplot je -40°C až 60°C. Součástí dodávky je ochranný klobouček.Životnost lahve je 40 let. Sestava vyhovuje směrnici TPED pro tlaková zařízení.Možnost redukční ventil co2. Vhodné pro svařování, akvaristiku,čepování piva a další využití.
Tlaková myčka
Prodám: tlaková myčka levita pw 100, Příkon motoru 1 400 W, maximální pracovní tlak 100 bar. Průtok vody 5,5 l/min. Skvěle se hodí na čištění chodníků, ploch okolo bazénu, stěn bazénu, umývání zahradního nábytku, jízdních kol, zahradních strojů, automobilů Myčka je vybavena tlakovou hadicí o délce 5 metrů a nádobou na detergent. Total Stop Systém – automaticky vypíná motor při uzavření pistole.
Hadice tlaková PVC opletená 13/19 10 m
Hadice tlaková PVC opletená s rychlospojkami STOP je vysoce kvalitní dvouplášťová PVC hadice, vystužená vysokopevnostním PES vláknem. VLASTNOSTI Tlaková hadice je svým kvalitním zpracováním předurčena pro rozvody stlačeného vzduchu a připojování vzduchového nářadí ke kompresoru. Zakončení je provedeno kvalitními ocelovými rychlospojkami. TECHNICKÁ DATA Délka: 10 m Typ: Tlaková Průměr: 13/19 mm Pracovní tlak: 20 bar Max. tlak: 80 bar
Tepovač karcher SE 4002
Prodám nový tepovač karcher SE 4002, sešly se mi doma 2ks, mohu na tom druhém ukázat, jak funguje.