inzerce, prodej, prodám, bazar

Kärcher FC 5 žlutý

Kategorie: Ostatní

Prodám Kärcher FC 5 - podlahový čistič, stav velmi dobrý. Před nedlouhou dobou vyměněny válečky. V tuto chvíli nevyužitý. Karcher Kaercher FC5.
Kärcher FC 5 žlutý
Podobné inzeráty
Pěnová tryska Karcher
Prodám napěňovač, foam lance pro Karcher. Stav: použitá (viz. foto). 500ml. Pěnová tryska pro čištění extra silnou pěnou pro snadné čištění všech povrchů, jako je barva, sklo a kámen. Ideální pro vozidla, zimní zahrady, zahradní nábytek, fasády, schodiště, karavany, cesty, stěny, žaluzie, terasy, příjezdové cesty atd. Kapacita nádoby cca. 0,5 litru. Nalijte čisticí prostředek Kärcher přímo do pěnové trysky, nasaďte trysku na pistoli a naneste pěnu. Úroveň paprsku lze upravit podle potřeby. Vhodné pro všechny tlakové myčky Kärcher tříd K 2 až K 7. Ideální pro použití s ​​ultra pěnovým čističem Kärcher
Podlahová myčka Kärcher FC 5
Prodám podlahovou myčku Kärcher FC 5. Je 100% funkční a ve velmi dobrém stavu. Součástí prodeje jsou dva extra náhradní válce (2x použité). Více informací o produktu a technická specifikace zde: Pouze osobní odběr v Praze 5 nebo Praze 9. Prodávám, neboť jsem pořídil myčku Kärcher FC 7.
Tepovač karcher SE 4002
Prodám nový tepovač karcher SE 4002, sešly se mi doma 2ks, mohu na tom druhém ukázat, jak funguje.
Kärcher parní čistič SC1
Prodám parní čistič Kärcher SC1 + Easyfix set. Zakoupeno 15.7.2022 v prodejně Kärcher Šumperk, zboží v záruce. Jedenkrát použito, hadříky z mikrovlákna nepoužity. PC 3090,-
Flexi hadice na čištění potrubí 15m Kärcher
Nabízím téměř novou, jen 1x použitou, flexi hadici na čištění kanalizačního potrubí připojitelná na tlakové myčky Kärcher K2 až K7. Délka čistící hadice je 15m. Původní cena byla 2100,-Kč, nabízím za 1100,-Kč. Zašlu kurýrem nebo přes Zásilkovnu. Popis: Uvolňuje ucpané potrubí a odtoky. Čtyři dozadu orientované vysokotlaké paprsky posunují hadici potrubím a uvolňují překážky. Flexibilní kvalitní hadice pro perfektní čištění je posílená textilním výpletem s extra krátkou mosaznou tryskou pro optimální pohyblivost v potrubí, ochrana proti zlomení a mosazným připojením do pistole tlakové myčky. Vhodné pro použití v domě a ve venkovních prostorách ve spojení s Kärcher čističi.
kartáč Karcher
Kartáč na wap, vap, vapku, vysokotlaký čistič karcher. Nový. p.c. 390,- Praktický mycí kartáč pro venkovní užití má měkké štětiny a je ideální pro čištění těžko přístupných a citlivých míst. Ať už auto, zahradní nábytek nebo mřížka - mycí kartáč zajišťuje jemné čištění a je vhodný pro všechny modely tlakových myček K 2 - K 7.