inzerce, prodej, prodám, bazar

Karbidové plátky zanačky PRAMET pro frézy

Kategorie: Ostatní

Zdravím, nabízím k prodeji plátky značky PRAMET. Krabičky jsou nové a nerozbalené. Cena za krabičku je 1000Kč. pokud bude zájem, poprosím napsat e-mail. Děkuji

8 krabiček- ADMX 11T308PR-R, GRADE M8310

4 krabičky- ADMX 160608SR-M, GRADE M8310

1 krabička- ADMX 113008SR-M, GRADE 8215
Karbidové plátky zanačky PRAMET pro frézy
Podobné inzeráty
Tankvak zanačky KAPPA all round
Dobrý den, nabízím k prodeji asi 2x použitý tankvak zanačky KAPPA all round s magnetickým uchycením k nádrži motocyklu. Vhodný vzhledem k velikosti tak na mapu a pár drobností. Možnost uchycení i pomocí popruhů. Viz mé ostatní inzeráty.
Pramet plátky
Prodám NOVÉ plátky Pramet SCMT , originálně zabalené ….. 26 krabiček - cena 500czk/krabička.
Stopkové frézy, frézy do malých CNC
Dobrý den, prodám nepoužité stopkové technické frézy. Jsou to ještě (staré) dobré nástroje vyrobeny z kvalitní oceli a byly vyrobeny pro zubaře. Vhodné do přímých brusek a dalších strojů pro jemnější a detailnější obrábění např. hliníku, skla, dřeva, plastu, paroží. Kvalitní značky Emesco, Rotadent, Meisniger, Ransom&Randolph... Tloušťka dříku je 2,35mm. Tvary fréz dle obrázků, všechny frézy válcového tvaru mají i čelní břit, takže s nimi jde i vrtat. 20kč/ks a ty velké (obr.1) za 70kč/ks. Pokud máte zájem nebo potřebujete víc informací nebo fotky ve vyšším rozlišení prosím pište . Hezký den.
Plátky k vrtné korunce ze slinutých karbidu
Prodám plátky k vrtné korunce ze slinutých karbidu, G2 výrobce Pramet Šumperk 10,- Kč/ks
Iscar plátky
Plátky a nože jsou nové. Iscar plátky 550kč,iscar nůž 300kč,Walter nůž 300kč,isca vrt 200kč Rozumné ceně za celek se dá domluvit. Psát spíše sms, po domluvě volat.
Odvalovací frézy, obrážecí kolečka
Nepoužité nástroje na ozubená kola. Výprodej neodebraných nástrojů se slevou. Odvalovací frézy, obrážecí kolečka kotoučová i stopková, kotoučové modulové a hřebenové frézy. Seznam položek na skladě na vyžádání na tel. – ing. Bešta nebo na Pokud ve skladu nenalezneme nástroj, který potřebujete, jsme ho schopni zajistit vlastními silami.