inzerce, prodej, prodám, bazar

Karavan Sprite Super 530/2

Kategorie: Karavany, vozíky

Obytný přívěs Sprite Super 530/2, rok výroby 2000, 4 lůžka, celková délka 7 080 mm, celková šířka 2 290 mm, provozní hmotnost 1 010 kg, nejvyšší technicky přípustná hmotnost 1 300 kg, STK do 07/2023.

Topení na plyn, ohřev vody na elektřinu, sítě proti hmyzu na oknech, termorolety na oknech, síť proti hmyzu ve dveřích (do poloviny), kanystr na užitkovou vodu s čerpadlem v předním úložném prostoru, mobilní nádrž na odpadní vodu, servisní dvířka k úložnému prostoru, rezerva v předním kastlíku, trakční baterie 140 Ah, měnič napětí 12/230V 150 W, předstan s ocelovou konstrukcí, zámek spojovacího zařízení, rezervní kolo v předním úložném prostoru, stabilizátor.

Spaní pro 4 osoby. Sezení v přední části karavanu se rozkládá na lůžko pro dvě osoby. V zadní části karavanu se nachází velmi prostorné spaní.

Kuchyně s absorpční chladničkou, plynovými sporáky, dřezem a pracovní plochou.

Kompaktní koupelna s umyvadlem a chemickou toaletou Thetford.

Jedná se o komisní prodej.

Karavan je ve stavu odpovídající jeho stáří. Všechny součásti budou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.
Karavan Sprite Super 530/2
Podobné inzeráty
Sprite Super 500 pro 4 osoby, el.pojezd, bojler, sprcha
Prodám karavan Sprite Super 500 pro 4 osoby, rok 2000. Karavan je v hezkém stavu, čistý a po jednom majiteli. Má velké rozložitelné sezení do tvaru U a francouzskou postel. Karavan je navíc vybaven elektrickým pojezdem (mover) na vlastní baterii s dálkovým ovadačem. Nechybí zde ani elektrický bojler a stan. Hmotnost 1000-1300kg Délka bez oje 560cm, délka s ojí 660cm Šířka 225cm Rozložení: PŘEDNÍ ČÁST KARAVANU: Velké sezení s jídelním stolem do tvaru U Možnost rozložení pro přespání dvou osob STŘED KARAVANU: Kuchyň-tříplotýnkový plynový vařič, dřez, trojkombinovaná lednice Topení Šatní skříň ZADNÍ ČÁST KARAVANU: Ložnice Francouzská postel Koupelna-kazetové WC, odtoková vanička, sprcha Toaletní koutek s umyvadlem a zrcadlem Možnost oddělení posuvnými dveřmi Příslušenství Mnoho úložných prostorů Sítě proti hmyzu a termožaluzie v oknech Plynové topení TRUMATIC s rozfukem Bojler Stabilizátor Stan Rezerva Držák na kola Povolená rychlost 100km/h STK do 3/2025
REZERVOVÁNO  -  Sterling Europa 460 + motor mover (2009)
REZERVOVÁNO velice pěkný a komfortní karavan renomovaného anglického výrobce SWIFT. Model Sterling Europa 460 pro 2 či 3 osoby. Karavan je vybaven, mimo jiné o motor mover a další vybavení. Velmi oblíbené uspořádání interiéru s nadstandardně prostornou koupelnou se samostatným WC, sprchovým koutem a umyvadlem a velkým množstvím úložných prostor. ! MOŽNÝ ODPOČET DPH ! cena bez DPH 21% - 247 926.- Kč Karavan pro 2 - 3 osoby, přední sezení s rozkládacím a přídavným stolkem. Po rozložení 190x210 cm pro 2 až 3 osoby. Centrální prostor je zařízen plynovým a el. sporákem s grilem a plnohodnotnou plynovou troubou. Ve výbavě je i mikrovlná trouba zn. SHARP. Nerezový dřez s pákovou baterií a lednička s mrazákem zn. Thetford (plyn, 230V a 12V). Dvojitá okna s thermo-roletami a sítěmi proti hmyzu. Velice prostorná koupelna s pevným sprchovým koutem, skříňka s umyvadlem a WC Thetford s el.splachováním. V koupelně je umístěna velká šatní skříň se čtyřmi odkládacími policemi. V karavanu je rozvod teplé a studené vody, 10l dvoucestný bojler Truma plyn/el.230V. Topení Trumatic plyn/230V s automatickým elektrickým rozpukem. Mnoho odkládacích prostor. El. zásuvky (jsou vyměněny za CZ), 12V zásuvky a připojení TV antény. Autorádio Blaupunkt. Velké střešní HEKI okno a okno HEKI mini. Venkovní uzamykatelný box s externí el. zásuvkou. Podvozek a přípojný systém AL-KO se stabilizátorem. Trakční baterie, parkovací pohon mover Truma s mechanickým přítlakem, venkovní připojení vody Truma. Karavan má plynovou lahev, nádrže na pitnou a odpadní vodu, el. kabel, kobereček a vstupní schůdky. Karavan je doplněn o kontaktní dveřní alarm. Sada 2 klíčů. Karavan je vč. STK + RZ v CZ. karavan je homologován na 100 km/h - zapsáno v TP Počet os 1 Výrobce Swift Model Sterling Europa 460 Rok 2009 Počet osob 2-3 Délka 6.28 m Šířka 2.23 m Prázdný karavan 1118 kg Plný karavan 1300 kg Koupelna Ano + sprchový kout, umyvadlo a samostatné WC
Karavan Sprite Euroland 450 - Předstan
Nabízíme k prodeji hezký rodinný bržděný obytný přívěs Sprite Euroland 450 .Karavan má v přední části lavicové sezení lehce rozložitelné na dvojlůžko, pod kterým je velky úložný prostor. V prostřední části se na jedné straně nachází kuchyň s plynovým vařičem a nerezovým dřezem, na druhé straně šatní skříň s plynovým topením s rozfukem a lednice. V zadní části je sezení taktéž rozložitelné na lůžko Pod sezeními se nachází velké úložné prostory. V zadní části u v hodu se nachází kazetové WC s umyvadlem a vaničkou. Hezký čistý karavan Na karavanu je vše plně funkční Stačí zacvaknout a můžete vyrazit. Ke karavanu je hezký předstan. Technické údaje: Hmotnost prázdného karavanu: 840kg. Maximální hmotnost: 1100kg Max. Rychlost 100km/h Zásuvka: 13pin rv: 1997 VÝBAVA ️: Kuchyň s plynovým vařičem a nerezovým dřezem Lednička 12V/230V/plyn Mrazák Koupelna , umyvadlem a vaničkou Chemické WC Plynové topení Nádrž na čistou a šedou vodu Termo rolety + moskytiéry TV anténa Představ + markýza Stabilizátor jízdy Nová TK v ceně Ke karavanu dále nabízím montáž solárního systému , detektorů CO, Plynu, kouře aj.
Karavan Wilk delux
Prodám obytný karavan pro 4 osoby zn. Wilk delux r.v. 1995,délka 7100 mm, provozní hmotnost 1090 kg, největší technicky přípustná 1300 kg. Na tento karavan vám postačí ŘP skupiny B, pokud největší přípustné hmotnosti karavanu + auta nepřesáhnou 3500 kg. Na jaře 2021 byl karavan osazen trakční baterií Varta 140Ah, nabíječkou 15A, rozvody 12V, led osvětlení se stmívačem, karavan je tak v případě potřeby plně soběstačný. Zároveň byla provedena tlaková zkouška PB, seřízení podvozku, brzd a mazací servis vše doloženo fakturami , nové pneumatiky, 25m kabel pro připojení na 220V + redukce, přídavná zrcátka, vše v celkové hodnotě cca 40000 Kč . Karavan je plně funkční, lednice, sporák a topení, zároveň je plně vybaven kompletním nádobím : talíře, hrnky, sklenice, příbory, hrnce, pánev, konvice a td. Drobná kolize opravena profi firmou STK 04/23. Karavan je připravený na sezónu. Cena 115000 Kč. Karavan si lze prohlédnout po předchozí telefonické domluvě. Česká Lípa.
Sprite 500, podélné postele, předstan, 100km/hod
Sprite 500, rodinný karavan ve špičkovém stavu. Velice pohodlné podélně umístěné postele v oddělené ložnici a rozkládací "U" sezení, kuchyňka s trojkombinační lednicí (provoz na 12V, 220V a plyn), koupelna se sprchovou vaničkou a kazetovým WC. Karavan je tepelně izolovaný, vhodný i pro zimní provoz, plynové topení TRUMATIC. Možnost montáže solárního systému s trakční baterií, MPPT regulátorem pro soběstačný provoz, vnitřní LED osvětlení za cenu 15000,-Kč. Možnost instalace nové LED televize (DVBT2) za cenu 6000,-Kč. Ke karavanu je předstan. Vše na karavanu je plně funkční, poskytujeme záruku na funkčnost veškerých spotřebičů, servis karavanů. Na karavanu je nová STK na 2 roky, rychlost 100km/hod. K řízení tohoto karavanu, s určitými vozidly, postačuje ř.p. skupiny B (B96). Na karavanu je veškerá výbava plně funkční, poskytujeme záruku na funkčnost veškerých spotřebičů, servis karavanů. Cena včetně příslušenství (předstan, schůdek, propojovací kabel, ...), je 189000,-Kč
Karavan Sprite Cruzer 492 SR
Obytný přívěs Sprite Cruzer 492 SR, modelová řada 2018, 4 lůžka, celková délka 7 310 mm, celková šířka 2 250 mm, provozní hmotnost 1 370 kg, nejvyšší technicky přípustná hmotnost 1 700 kg. Topení na plyn, topení na 230V, rozvody a rozfuk vzduchu, ohřev vody na plyn, ohřev vody na 230V, sítě proti hmyzu na všech oknech, termorolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, zabudované rádio, 12V ovládací panel, venkovní kastlík pro trakční baterii, trakční baterie, přípojka na vodu z řádu a externí plnění, 2 vnitřní nádrže na užitkovou vodu, ukazatel stavu nádrže, externí přípojka na plyn (grill), servisní dvířka k úložnému prostoru, nosič kol, solární panel, elektrické pojezdy s manuálním přítlakem, DuoControl (bez plynových hadic), střešní markýza s LED páskem, držák na TV, přídavný zámek vstupních dveří, rezerva v držáku pod karavanem, stabilizátor. Spaní pro 4 osoby. Sezení v přední části karavanu se rozkládá na prostorné dvoulůžko. K sezení je k dispozici stolek. V zadní části karavanu v oddělitelné ložnici se nachází dvě samostatná lůžka. Kuchyně s absorpční chladničkou plynovými sporáky, elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, grillem, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací a pracovní plochou. Prostorná koupelna na zádi karavanu se samostatným sprchovým koutem, umyvadlem a chemickou toaletou Thetford. Jedná se o komisní prodej. U tohoto karavanu je možný odpočet DPH. Cena bez DPH je 652 893 Kč. Karavan je v dobrém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.