inzerce, prodej, prodám, bazar

Karavan KIP Grey Line Special 50 GBT

Kategorie: Karavany, vozíky

Obytný přívěs KIP Grey Line Special 50 GBT, rok výroby 1998, 4 lůžka, celková délka 7 250 mm, celková šířka 2 250 mm, provozní hmotnost 1 190 kg, nejvyšší technicky přípustná hmotnost 1 500 kg.

Topení na plyn, nezávislé teplovzdušné naftové topení Eberspächer 2000W s možností naprogramování času spuštění a dálkovým ovládáním do cca. 800 m, rozvody a rozfuk vzduchu, ohřev vody na plyn, sítě proti hmyzu na oknech, termorolety na oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, vnitřní nádrž na užitkovou vodu, servisní dvířka k úložnému prostoru, 2x trakční baterie (70 Ah) s odpojovači, 10A nabíječka, měnič napětí 12/230V – 3000W s automatickým přepínáním, 230V zásuvky v karavanu připojeny na měnič, elektrický pojezd, osvětlení úložných prostorů, dálkové ovládání pro osvětlení (4 zóny), nosič kol na zadní stěně, skrytý minitrezor, hlásič přítomnosti CO, stabilizátor – většina doplňků instalována cca. před 2 lety (včetně výměnu pneu a nájezdové brzdy a postelové matrace). Zhruba před rokem měněna všechna střešní okna.

Spaní pro 4 osoby. Sezení vpředu se rozkládá na prostorné lůžko pro dvě osoby. V zadní části karavanu se nachází francouzské lůžko.

Kuchyně s absorpční chladničkou, plynovými sporáky, dřezem a pracovní plochou.

Kompaktní koupelna se sprchou a chemickou toaletou Thetford. Umyvadlo se nachází v ložnici před koupelnou.

Jedná se o komisní prodej.

Karavan je ve velmi zachovalém stavu. Všechny součásti budou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.
Karavan KIP Grey Line Special 50 GBT
Podobné inzeráty
Kip SUN-LINE, , sprcha, 100km/hod
Prodám karavan Kip Sun-line, r.v. 95, al-ko náprava se stabilizátorem, držák na kola na zádi karavanu, předstan-letní tropi s konstrukcí, dvoje rozložitelné sezení, nenší se dá zatáhnout posuvnými dveřmi, servisní dvířka, tříplotýnkvý sporák, plynové topení tramatic, lednice s mrazákem. na všech oknech jsou sítě proti hmyzu a rolety na noc i ve dveřích Délka je 640cm Šířka je 220cm Výška je 250cm. Váha je 980kg, celková je 1230kg. Karavan je dovezený z NL a je ve velmi dobrém stavu a plně funkční a je již po dovozové TK stačí pouze dohlásit na úřadě.
Kip Starline 440, 4 os., automat.mover, vyhř.podlaha,bojler
Prodám hezký zachovalý karavan po jednom jediném majiteli. Jedná se o Kip Starline 440 pro 4 osoby, rok 2006, Karavan v krásném čistém stavu, garážovaný kus. Karavan je nadstandardně vybavený, vhodný i do zimního období! Kromě klasického plynového topeni Trumatic s rozfukem zde najdete ještě elektrické topení a hlavně elektrickou vyhřívanou podlahu. Nechybí ani bojler. Další velkou výhodou je plně automatický elektrický pojezd s vlastní baterií a dálkovým ovladačem. Mover je plně automatický, tzn. že se přisune ke kolům i od kol jen pomocí ovladače a nemusíte se k tomu nijak ohýbat. Příjemným doplňkem jsou ALU kola a rádio. Vše co je v karavanu na 12V (světla, čerpadlo na vodu..) jde i na baterii od pojezdu. Nemusíte být připojeni na 230V. Vyhřívaná podlaha, bojler a elektrický přímotop jsou na 230V. Hmotnost 1016-1500kg Délka bez oje 500cm, délka s ojí 1500kg Šířka 225cm Rozložení: PŘEDNÍ ČÁST KARAVANU: Ložnice Francouzská postel Koupelna-kazetové WC, odtoková vanička Toaletní koutek s umyvadlem a zrcadlem STŘED KARAVANU: Kuchyň-tříplotýnkový plynový vařič, dřez, trojkombinovaná lednice Topení Šatní skříň ZADNÍ ČÁST KARAVANU: Sezení s jídelním stolem Možnost rozložení pro přespání dvou osob Příslušenství: Mnoho úložných prostorů Sítě proti hmyzu a termožaluzie v oknech Plynové topení TRUMATIC s rozfukem+elektrické topení Bojler Stabilizátor Stan Rezerva Držák na kola Povolená rychlost 100km/h STK do 2/2025 Alu kola Plně automatický elektrický pojezd s dálkovým ovladačem Vyhřívaná podlaha (elektrická) Rádio
prodám karavan kip
prodám karavan kip na pevné stání. výbava:El topení, El.sporak, lednička, dřez, koupelna +nádžka na vodu, El.prípjka na 220v, spaní +posezení pro osum lidí, úložné prostory, karavan je malí mobilním. vhodný na zahradu,do krnpu, na stavbu jako ubytace pro delniky. P dohodě dopravíme k vám.
REZERVOVÁNO  -  Sterling Europa 460 + motor mover (2009)
REZERVOVÁNO velice pěkný a komfortní karavan renomovaného anglického výrobce SWIFT. Model Sterling Europa 460 pro 2 či 3 osoby. Karavan je vybaven, mimo jiné o motor mover a další vybavení. Velmi oblíbené uspořádání interiéru s nadstandardně prostornou koupelnou se samostatným WC, sprchovým koutem a umyvadlem a velkým množstvím úložných prostor. ! MOŽNÝ ODPOČET DPH ! cena bez DPH 21% - 247 926.- Kč Karavan pro 2 - 3 osoby, přední sezení s rozkládacím a přídavným stolkem. Po rozložení 190x210 cm pro 2 až 3 osoby. Centrální prostor je zařízen plynovým a el. sporákem s grilem a plnohodnotnou plynovou troubou. Ve výbavě je i mikrovlná trouba zn. SHARP. Nerezový dřez s pákovou baterií a lednička s mrazákem zn. Thetford (plyn, 230V a 12V). Dvojitá okna s thermo-roletami a sítěmi proti hmyzu. Velice prostorná koupelna s pevným sprchovým koutem, skříňka s umyvadlem a WC Thetford s el.splachováním. V koupelně je umístěna velká šatní skříň se čtyřmi odkládacími policemi. V karavanu je rozvod teplé a studené vody, 10l dvoucestný bojler Truma plyn/el.230V. Topení Trumatic plyn/230V s automatickým elektrickým rozpukem. Mnoho odkládacích prostor. El. zásuvky (jsou vyměněny za CZ), 12V zásuvky a připojení TV antény. Autorádio Blaupunkt. Velké střešní HEKI okno a okno HEKI mini. Venkovní uzamykatelný box s externí el. zásuvkou. Podvozek a přípojný systém AL-KO se stabilizátorem. Trakční baterie, parkovací pohon mover Truma s mechanickým přítlakem, venkovní připojení vody Truma. Karavan má plynovou lahev, nádrže na pitnou a odpadní vodu, el. kabel, kobereček a vstupní schůdky. Karavan je doplněn o kontaktní dveřní alarm. Sada 2 klíčů. Karavan je vč. STK + RZ v CZ. karavan je homologován na 100 km/h - zapsáno v TP Počet os 1 Výrobce Swift Model Sterling Europa 460 Rok 2009 Počet osob 2-3 Délka 6.28 m Šířka 2.23 m Prázdný karavan 1118 kg Plný karavan 1300 kg Koupelna Ano + sprchový kout, umyvadlo a samostatné WC
Kip 390 , 4 osoby, topení, 950kg, rezerva, stan,pevná postel
Prodám karavan Kip 390 z roku 1986 pro 4 osoby. Karavan s doklady a platnou STK pro 4 osoby. Přihlášení stojí 700kč. Hmotnost 579-950kg Délka bez oje 440cm, délka s ojí 530cm Šířka 205cm Rozložení: PŘEDNÍ ČÁST: Sezení s jídelním stolem Možnost rozložení pro přespání dvou osob STŘED KARAVANU: Kuchyňka - Tříplotýnkový sporák, dřez, trojkombinovaná lednice Topení Šatní skříň ZADNÍ ČÁST KARAVANU: Pevná dvoulůžková postel PŘÍSLUŠENSTVÍ: Mnoho úložných prostorů Sítě proti hmyzu a termožaluzie v oknech Plynové topení TRUMATIC Stan Rezerva Povolená rychlost 100km/h STK do 8/2024
Hobby 440 , r.v. 2003, stan, STK, nosič kol, 100km/h TOP
Prodám karavan / obytný přívěs Hobby . Karavan nabízí dostatek místa na spaní pro 4 osoby. Ložnice, která se dá kompletně zatmavit je oddělitelná zatahovací stěnou. V ložnici se nachází postel, která lze rozloit na sezení. Pod postelí je dostatek úložného prostoru přístupného jak z interiéru, tak přihrádkou z venku. Na druhé straně karavanu při vstupu se nachází rozkládací sezení /spaní pro 2 osoby. Uprostřed uličky je kuchyň s umyvadlem, vařičem a ledničkou. Wc s vaničkou a umyvadlem se nachází naproti kuchyňce. Výbava: - lednice s mrazákem 12/220V a plyn - plynový sporák - termožaluzie, sítě proti hmyzu - rozvody elektřiny - plynové topení - r.v. 2003 provozní hmotnost karavanu 900 kg, max 1250 kg Karavan lze tahat za lehčími auty s řidičákem B. KARAVAN má platnou STK i pojištění, lze s ním kdykoliv odjet. Pneumatiky hezké, nestyřelé s pěkným vzorkem, přívěs svítí brzdí…. Plynové topení funkční, lednice sporák také. Hezký nezateklý moderní karavan. podobné jako Kip, Dethleffs, hobby , lmc , burstner , Fend , knaus , adria, N126 Niewiadow Polak, Palandy #13