inzerce, prodej, prodám, bazar

Karavan Dethleffs 510, mover, markýza, samostatná lůžka

Kategorie: Karavany, vozíky

Prodám pěkný karavan Dethleffs 510 z roku 2005. Karavan nebyl nikdy zatečený a vše je v původním stavu. Půl roku starý mover na dálkové ovládání včetně baterie.

Sezení na přední straně karavanu je do tvaru U a je rozkládací na spaní. V zadní části jsou dvě oddělená lůžka s úložnými prostory.

Vybaven je plynovým a elektrickým topením Trumatic s rozfukem, lednice v trojkombinaci Dometic, sporák, dřez,. Otáčecí polička na televizi, anténa. Toaleta Thetford se sprchovou vaničkou, sítě proti hmyzu a termorolety, šatní skříň, velké Hekki okno. Pojezd na dálkové ovládání, baterie.
Nájezdová brzda a stabilizátor AL-KO.
Technická data: celková délka 7070, šířka 2300, výška 2580mm, max váha 1300 kg.
Držák kol v zadní části karavanu

Tento karavan doporučuji především těm, kteří chtějí mít klid na spaní na samostatných lůžkách a mít usnadněné parkování za pomocí elektrického pohonu na dálkové ovládání.

Začínajícím karavanistům vše rád předvedu a vysvětlím.
Karavan Dethleffs 510, mover, markýza, samostatná lůžka
Podobné inzeráty
Lunar Quasar, mover, markýza,
Anglický karavan LUNAR QUASAR 544,samostatná koupelna,mover, markýza Samostatná koupelna . R.v.2016 Váha 1120kg,celková valná 1350 kg. Délka 5900 mm, celková délka 0 mm Šířka 2250 mm, výška 2570 mm FRANCOUZSKÁ POSTEL (POSTEL 185 x 135 cm SEZENÍ (POSTEL 200 x 150 cm) možnost za pomocí roštu rozložit na letiště Koupelna : Velký sprchový kout Kazetové WC THETFORD,koupelnové umyvadlo, KUCHYŇ: Sporák se 4 plotýnkovým hořákem, grilem a troubou Lednička ELECTROLUX PEVNÁ NÁDRŽ NA VODU Vysouvací schůdky KOMBINOVANÝ Bojler /Topení Truma KOBERCE DRŽÁK TV RÁDIO všechna okna s roletami Sáčková MARKÝZA THULE MOVER BATERIE ALU KOLA Rezervní KOLO STABILIZÁTOR AL-KO VENKOVNÍ Světlo BEZPEČNOSTNÍ ZÁMEK 2 x Heki okno Provádíme veškerý servis a montáže doplňků na karavany. Nabízíme prověřené , suché, nezateklé karavany různých značek. Možnost domontováni soláru , moveru Solár 10000,-vč montáže. Mover 19690- bez montáže. Montáž 4400,- Kč více karavanu na Podobné karavany jako Hobby,Knaus,, Anglicky karavan.
REZERVOVÁNO  -  Sterling Europa 460 + motor mover (2009)
REZERVOVÁNO velice pěkný a komfortní karavan renomovaného anglického výrobce SWIFT. Model Sterling Europa 460 pro 2 či 3 osoby. Karavan je vybaven, mimo jiné o motor mover a další vybavení. Velmi oblíbené uspořádání interiéru s nadstandardně prostornou koupelnou se samostatným WC, sprchovým koutem a umyvadlem a velkým množstvím úložných prostor. ! MOŽNÝ ODPOČET DPH ! cena bez DPH 21% - 247 926.- Kč Karavan pro 2 - 3 osoby, přední sezení s rozkládacím a přídavným stolkem. Po rozložení 190x210 cm pro 2 až 3 osoby. Centrální prostor je zařízen plynovým a el. sporákem s grilem a plnohodnotnou plynovou troubou. Ve výbavě je i mikrovlná trouba zn. SHARP. Nerezový dřez s pákovou baterií a lednička s mrazákem zn. Thetford (plyn, 230V a 12V). Dvojitá okna s thermo-roletami a sítěmi proti hmyzu. Velice prostorná koupelna s pevným sprchovým koutem, skříňka s umyvadlem a WC Thetford s el.splachováním. V koupelně je umístěna velká šatní skříň se čtyřmi odkládacími policemi. V karavanu je rozvod teplé a studené vody, 10l dvoucestný bojler Truma plyn/el.230V. Topení Trumatic plyn/230V s automatickým elektrickým rozpukem. Mnoho odkládacích prostor. El. zásuvky (jsou vyměněny za CZ), 12V zásuvky a připojení TV antény. Autorádio Blaupunkt. Velké střešní HEKI okno a okno HEKI mini. Venkovní uzamykatelný box s externí el. zásuvkou. Podvozek a přípojný systém AL-KO se stabilizátorem. Trakční baterie, parkovací pohon mover Truma s mechanickým přítlakem, venkovní připojení vody Truma. Karavan má plynovou lahev, nádrže na pitnou a odpadní vodu, el. kabel, kobereček a vstupní schůdky. Karavan je doplněn o kontaktní dveřní alarm. Sada 2 klíčů. Karavan je vč. STK + RZ v CZ. karavan je homologován na 100 km/h - zapsáno v TP Počet os 1 Výrobce Swift Model Sterling Europa 460 Rok 2009 Počet osob 2-3 Délka 6.28 m Šířka 2.23 m Prázdný karavan 1118 kg Plný karavan 1300 kg Koupelna Ano + sprchový kout, umyvadlo a samostatné WC
LMC Lord Ambassador 560 ~ Mover ~ Markýza ~ Mover~
Dobrý den rádi bychom vám nabídli tento krásný karavan LMC Lord Ambassador 560 pro 4-5 osob . Rok výroby : 2005 Celková váha : 1.700kg Provozní váha : 1.200kg Nova STK - přepis pouze 800kč Délka obytné plochy : 5.6m Šířka obytné plochy : 2.5m Výbava : - Markýza - měnič 12v - 220V plne soběstačný karavan ! - Mover - Alde topení a ohřev vody - velké rozkládací sezení do tvaru U - velká lednice s mrazakem 220V 12V plyn - dělené postele - nádrž na vodu - venkovni přípojka na plyn - 3 plotynkovy vařič - sprchový kout - kazetové wc - velká Koupelna - velké množství úložného prostoru - mikrovlna trouba Nabízíme možnost financování Karavan je v perfektním stavu suchý a čistý připraven na sezónu . - Garantuji původ karavanu ! - Každý karavan je na miste odzkoušen před zákazníkem - Na každý karavan dáváme záruku na původ a funkčnost ! - Zabýváme se dovozem karavanů ze zahraničí
Hobby DeLuxe Easy 560KMFe/PALANDA/KLIMA/MOVER/MARKÝZA/NOSIČ
EVIDENČNÍ ČÍSLO:2316 Karavan /obytný přívěs oblíbené značky Hobby DeLuxe Easy 560 KMFe VELICE ŽÁDANÝ MODEL!Pěkný a čistý karavan, plně vybavený. VÝBAVA: Sáčková markýza Fiamma Mover/el. pojezd s dálkovým ovládáním Nosič jízdních kol na zádi Integrovaná klimatizace Truma Frostair Velmi prostorný karavan, vyspí se zde až 6 osob Prostorná ložnice s francouzskou postelí pro 2 osoby+úl. prostor Koupelna s otočným kazetovým WC,sprchová vanička+sprcha, oddělené umyvadlo,skříňky,zrcadlo Kuchyň s lednicí/trojkombinace /a mrazákem, nerezový dřez a sporák na PB Jídelní souprava tvar U s možností rozložení na postel pro 2 osoby Palanda v zadní části(dětský pokoj), kterou lze oddělit zátahem Plynové topení Trumatic s rozfukem Bojler pro teplou vodu Truma TT2 220V Rozvod elektřiny 12V /220V Nádrž na čistou vodu s čerpadlem na 12V Bezpečnostní závěsné zařízení Zatemňovací rolety+síťky proti hmyzu ve všech oknech Klíč na podpěrné nohy Nový přípojný kabel do sítě 220V TECHNICKÉ ÚDAJE: Rok výroby :2006 Váha :1.600kg Délka :6.88m Šířka:2.30m Výška :2.47m INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY: Při vážném zájmu Vám karavan kompletně odzkoušíme a můžeme Vám ho zvednout na našem zvedáku,který bez problému zvedne i velký dvouosý karavan, aby jste si ho mohli pořádně prohlédnout. I při nepříznivém počasí není problém karavan předvést v našich krytých prostorách. Dovoz z DE, kompletní papíry pro přihlášení, dovozovou STK po dohodě zařídím. PODÍVEJTE SE NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY PROHLÍDKY MOŽNÉ PO TELEFONICKÉ DOMLUVĚ. VOLAT MŮŽETE KDYKOLIV
WEINSBERG CaraOne 550 QDK
Obytný přívěs - karavan Weinsberg CaraOne 550 QDK, ihned k odběru a STÁLE V ZÁRUCE, možnost odpočtu DPH. STK do 9/2025. Rok výroby 2021, do provozu uvedeno 9/2021. Velká příplatková výbava. Karavan je i v zimně zcela nezávislý na přípojkách, díky solárnímu systému, bojleru 10l ohřevu teplé vody na plyn/220W, PB topení s rozfukem a velké baterii 140Ah. Se systémem DouControl a bezpečnostním hadicím lze vytápět karavan i za jízdy. Pro zvýšení komfortu je karavan vybaven klimatizací, kterou lze i vytápět. Záchod je vybaven odsáváním SOG s uhlíkovým filtrem, je umístěn v koupelně mimo sprchový kout. Mobilní odpadní nádrž 30l. Díky měniči napětí 2000W je ve všech zásuvkách 230V. Ve dveřích a všech oknech jsou moskytiéry + zatemnění, velká manželská postel, poschoďová postele pro 2 osoby, jídelní stůl je možno rozložit na další lůžka. Pod manželskou postelí je prostorná garáž s venkovním přístupem. LED osvětlení v celém karavanu. Tříhořáková varná deska s nerezovým dřezem a skleněným krytem, chladnička Dometic 133l (na 12V, 230V, plyn) S karavan díky Mover ENDURO pojezdu na dálkové ovládání se precizně manévruje a parkuje. Provozní hmotnost 1225kg a díky celkové váze 1700kg má karavan velkou doložnost. V září 2022 garanční servi + servis u autorizovaného prodejce. Příplatková výbava: - Markýza Fiamma 4,5m s LED podsvícením - SOG odvětrání WC s uhlíkovým filtrem - Sklopný nosič Fiamma pro 2 jízdní kola umístěný na oje karavanu - Plnohodnotné rezervní kolo - 2x letní, 2x zimní pneumatiky - DouControl CS + 2x plynový filtr + 2x bezpečnostní hadice s ventilem - Mover ENDURO, pojez karavanu na dálkové ovládání - Solární panel 170W s regulátorem - Měnič napětí 2000W (čisté sinusoidy) - Klimatizace s vytápěním Dometic - Schůdek ke karavanu - Baterie AGM 12V 140Ah + nabíječka - Nádrž na pitnou vodu 45l s ponorným čerpadlem na 12V - Bojler TRUMA 10l v kombinaci plyn/230V s možností regulace teploty - Koberce na míru v celém karavanu - Servisní dvířka do garáže Technické údaje: • počet lůžek: 6 • délka nástavby: 568cm • celková délka (vč. oje): 761cm • šířka celková: 232cm • výška celková: 257cm • celková hmotnost: 1700kg Cena 846.000 Kč vč. DPH, možnost odpočtu DPH (699.000 Kč) Podrobnější informace na telefonu , další fotografie můžu poslat na e-mail, WhatsApp, Messenger.
Hymer Nova/erbia S 545 Alde, Mover, Klima, Markýza Zimní kar
HYMER ERIBA NOVA-S, rok 2009, Klima, Alde, mover, Špičkově vybavený celoroční karavan. Karavan je po celkovém servisu provedeném u autorizovaného prodejce Hymer Caravan Metropol. Připraven na sezonu. Celoroční karavan s kvalitní sendvič izolací, izolovaná podlaha, thermální dvojitá okna, thermální stínění na oknech. Alde teplovodní topení s termostatem a 8,5l boilerem na vodu plyn/220v, podlahová klimatizace s možnosti topení na dálkové ovládání i přes Wi-Fi, podlahové el topení, mover.Velká lednice a samostatný mrazák, plyn trouba, otočná televize, sprcha, chemické WC, vnitřní nádrž na 60l s ukazatelem hladiny, připojení na odpad v kempu , přípojka na vodovod venkovní, přípojka plynu na gril, venkovní zásuvka 220v, trakční baterie, baterii je možné dobíjet za jízdy z vozidla přes 13p zásuvku, vestavěné rádio s CD, osvětlení led včetně ambientního, venkovní led pod markýzou, hlásič plynu a kouře , sítě proti hmyzu i ve vchodových dveřích. Seřízená nájezdová brzda, nové třecí desky stabilizátoru. V ceně příslušenství: Bočnice k markýze 1 rok staré Zimní předstan se zimní výstuhou 1 rok starý, kryt oje, univerzální nástavce zrcátek na auto, a mnoho drobného příslušenství. hmotnost 1600/1900kg, délka 780cm, šířka 250cm, pro 4 osoby velké sezení tvaru U a francouzská postel. Jedná se o luxusní řadu Nova-S, karavan je odzkoušený v top kondici. Stojí za vaši návštěvu k vidění v Chlumci nad Cidlinou