inzerce, prodej, prodám, bazar

Karavan Adria Adora 512 UP, stan, krasný stav, DPH

Kategorie: Karavany, vozíky

Nabízím k prodeji karavan Adria Adora 512 UP. Krásný, nepoškozený stav. Vše plně funkční. Rok 2005.

Karavan je vhodný pro 2 - 4 osoby.

Velké rozkládací sezení ve tvaru U, francouzská postel, kuchyň, WC se sprchou, toaletní koutek

- nájezdová brzda se stabilizátorem

- max. váha 1500kg

- elektrický bojler TRUMA

- plynové TRUMA s rozvodem vzduchu

- kazetová chemická toaleta - splachování na12V

- lednice Dometic 12V/230V/PLYN

- nerezový plynový vařič se skleněným krytem

- nerezový dřez se skleněným krytem

- všechny okna s roletkou a moskytiérou

- velké střešní okno

- TV skříňka ,

PODLAHOVÉ TOPENÍ

KOMPLETNÍ PŘEDSTAN

NOVÝ SKLÁPĚCÍ NOSIČ KOL

Možný odpočet DPH při nákupu na firmu. Uvedená cena je 239.000 bez DPH. (289.000 s DPH) .

Začínajícím karavanistům vše rád předvedu a vše vysvětlím.
Výměna za jiný karavan (od r.2000), obytné auto z oboustranným doplatkem možná
Karavan Adria Adora 512 UP, stan, krasný stav, DPH
Podobné inzeráty
Adria Adora 562 UP ~ Předstan ~
Dobrý den , rádi bychom vám nabídli tento úžasný obytný karavan Adria Adora 562UP pro 4-5 osob . Rok výroby : 2005 Nova STK - pouze přepis na vás Celková hmotnost : 1.400kg Provozní hmotnost : 1.100kg Délka obytné plochy : 5.62m Šířka obytné plochy : 2.3m Výbava : - Předstan Isabella 3m hluboký - rozkládací sezení do U - měnič 12V na 220V - kombinovaná lednice 12V 220V plyn - 3 plotynkovy vařič - el. Bojler Truma - plynové topení Trumatic s rozfukem po celem karavanu - SAT - francouzská postel - kazetové wc - sprchový kout - uzaviratelna ložnice - velké stresni otevírací okno - Roletky na oknech a dveřích Nabízíme možnost financování Karavan je v perfektním stavu suchý a čistý připraven na sezónu . - Garantuji původ karavanu ! - Každý karavan je na miste odzkoušen před zákazníkem - Na každý karavan dáváme záruku na původ a funkčnost ! - Zabýváme se dovozem karavanů ze zahraničí
Nádherný karavan Adria Unica B 432 PX top stav 2002 + stan
Nádherný karavan Adria Unica B 432 PX ve verzi Exclusive. Karavan je vyroben v roce 2002, reálně vypadá, jako by továrnu opustil v roce 2022. Karavan je vybaven francouzskou postelí a rozkládacím sezením na postel. Je k dispozici originální spaní matrace Adria (v původním igelitovém obalu). V karavanu se tak pohodlně vyspí a nají 4 osoby. Vedle postele je velká koupelna s opravdu použitelnou sprchou. Sprcha nebyla nikdy použita, v karavanu je originální zaslepení hlavice a na hlavici není náznak vodního kamene. Před sprchou s chemickou toaletou je umyvadlo se velkým zrcadlem. Kuchyně je jako nová, nic není umaštěné. V kuchyni je mikrovlnná trouba. Chladnička vypadá téměř nepoužitě. Pod sezením je umístěn bojler a velká nádrž na vodu. Na dně šatní skříně je ukrytý trezor. Ke karavanu je obrovský předstan Doréma Prezident se samostatnou ložnicí. Profi nosič na kola - nenarušuje konstrukci karavanu! Konstrukce je dokonale suchá, proměřím s vámi vlhkost profi měřákem, karavan měl jediného majitele! Karavan má nádhernou výbavu, například místo běžného střešního okna má šikmo otevíratelné, nezničitelné střední okno. Podívejte na fotky předního prostou, je ta krásně vidět stav karavanu. Veškerá dokumentace dochována. Celková délka 592 cm. Celková šířka 229 cm. Pohotovostní hmotnost pouze 925 kg!!! Obrovská doložnost 375 kg až na 1.300 kg.
Adria Adora 542UL
Predám krásny obytný prives Adria Adora. Rok výroby 09/2022. Doplnená výbava: paket COMFORT, 5 lôžok, Podlahové elektrické kúrenie, Detektor dymu, Panoramatické strešné okno, Kožený interiér MORGAN, Full LED osvetlenie interiéru a exteriéru, Bluetooth Soundsystem so vstavaným subwooferom, Stabilizačný systém, ochrana proti vetru, Konštrukčná rýchlosť až 130km/h, TV držiak, Hliníkové disky ADRIA rotor design, Rezervné koleso, Nádrž na odpadovú vodu, Miesto na dve 11kg plynové fľaše, Plná fabrická záruka až 7 rokov , Strešná klimatizácia Dometic FreshJet 2200, Mover Truma smart A s elektrickým prísunom, Autobatéria BANNER Running Bull AGM 12V 95Ah... Dôvod predaja - rodinne dôvody. Cena pri rýchlom jednaní 38.000€. Moznost odpoctu DPH !!!! Víťaz Európskej ceny za inováciu a najlepší dizajn v odvetví. Konfigurácia vyskladaná pre vlastnú potrebu podla špecifickej objednavky.
Adria Adora 572 UT/Nový/Jednolůžka/Koupelna/Podlahové topení
Nabízíme k prodeji nový karavan Adria Adora 572 UT, který je svým uspořádáním vhodný pro až 4 osoby. Rok výroby 2022. Provozní hmotnost: 1400 kg. Největší technicky přípustná hmotnost: 1900 kg. Z výbavy karavan nabídne například elektrické podlahové topení, panoramatické okno, plnohodnotná koupelna, jednolůžka, či francouzskou postel. Cena: 710.000 Kč vč. DPH s možností odpočtu. Možnost financování - již od 3.076 Kč měsíčně. Doba dodání činí 25 dní od objednání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Adria Adora 613 PK Kids/Nový/Patrová postel/Podlahové topení
Nabízíme k prodeji nový karavan Adria Adora 613 PK Kids, který je svým uspořádáním vhodný pro až 7 osob. Rok výroby 2022. Provozní hmotnost: 1555 kg. Největší technicky přípustná hmotnost: 2000 kg. Z výbavy karavan nabídne například elektrické podlahové topení, panoramatické okno, patrovou postel, či francouzskou postel. Cena: 780.000 Kč vč. DPH s možností odpočtu. Možnost financování - již od 3.380 Kč měsíčně. Doba dodání činí 25 dní od objednání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Adria Adora 542 UL/Nový/Jednolůžka/Podlahové topení
Nabízíme k prodeji nový karavan Adria Adora 542 UL, který je svým uspořádáním vhodný pro až 5 osob. Rok výroby 2022. Provozní hmotnost: 1380 kg. Největší technicky přípustná hmotnost: 1900 kg. Z výbavy karavan nabídne například elektrické podlahové topení, panoramatické okno, jednolůžka, či francouzskou postel. Cena: 710.000 Kč vč. DPH s možností odpočtu. Možnost financování - již od 3.076 Kč měsíčně. Doba dodání činí 25 dní od objednání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.