inzerce, prodej, prodám, bazar

Kanystr 25l, kanystry 25l , 20ks

Kategorie: Ostatní

Prodám použité kanystry 25l.Pouze osobní převzetí. Kanystry jsou od mycího prostředku, dají se vypláchnout vodou a použít. Kanystry jsou z venku špinavé viz. Foto . Dají se umýt . Kanystry na naftu, benzín, olej a jiné. Cena za ks , min odběr 4ks.
Kanystr 25l, kanystry 25l , 20ks
Podobné inzeráty
Kanystry 20-25 litrů plastové na naftu, vodu i jiné za 50 kč
Prodám asi 100 kusů i jednotlivě tyto velmi pěkné kanystry plastové od trestí, příchutí, sirupů do limonád a další typ na 20 litrů světlé, průsvitné - nejsou na foto, od lihu, lihové dezinfekce a desinfekce na bázi chloru či sava. Obsahy většinou 10, 20 - 25 litrů. Použitelné na pohonné hmoty, olej, AD-Blue, močovina, užitková voda i jiné. Většina těchto barevných i na pitnou vodu. Mám na prodej ještě různé plastové sudy s víkem, víkem a sponou o obsahu 40 - 60 litrů, IBC kontejnery, plastové 1000 litrové nádrže na paletě v kovové kleci, sudy plechové lakované 200 litrové od olejů. Jsou v dalších inzerátech. Prodávám ještě spoustu dalších zajímavých věcí. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné. Kanystry plastové, kanystry na vodu, kanystry na naftu, kanystry na pohonné hmoty,plastové obaly, vybavení karavanu, obytného auta.
kanistry kanystr bečky sudy
Nabízím plastové kanystry, kanystry různých objemů, 10L 20L 25L 30L. Sudy 40L 50L 60L. Dále kovové sudy objemu 60L, 200L . Plechový kanystr, kanystr 20L. Vhodné na Naftu i Benzín ! POUZE VOLAT !
Kanystry různých velikostí
Prodám kanystry 5l,10l,20l,25l,30l a víc. Mám od každého 15 a víc kusů. Jsou vhodné na užitkovou vodu, oleje, naftu, benzín, apod. Cena za nejmenší kanystr je od 30,- Kč. Plastové kanystry s otočnými uzávěry, hygienicky nezávadné. Jejich výhodou je snadná manipulace a praktický úchop. Vhodné pro přepravu a skladování tekutin.
Kanystry 20l
Plastový kanystr vyplachovaný, výroba 2022.Od 10 kusů cena za jeden 60, jinak cena 70 Kč za kus,dovoz v rámci Jč kraje a částečně Vysočina a západní Čechy od 20 ks zdarma, nebo osobní odběr od 4 ks České Budějovice, případně Jindrichuv Hradec. Lze je použít na uskladnění benzínu, vody, nafty, oleje, lihu, laku, či jiné tekutiny… Kanystry obsahovaly tekutá hnojiva. Kanystry jsou vyrobené z velmi odolného plastu s UN certifikací. Jedná se o tlustostěný plastový kanystr. Kvalita materiálu odpovídá průmyslovému využití, jsou stohovatelné. Lze plné skládat až 3 kusy na sebe.
KANYSTR BAREL PLASTOVÝ 25L, 20L
PRODÁM VIZ. NADPIS. PRODEJ MINIMUM 5 KS. SILNOSTĚNNÝ PLAST. STOHOVATELNÝ. NUTNO VYPLÁCHNOUT. OD SAPONÁTŮ. MOŽNO POUŽÍT PO VYMYTÍ NA VODU, MOTOROVÝ OLEJ, OLEJ Z FRITÉZY, POHONNÉ HMOTY ATD.. . KANYSTRY 25L JSOU BARVY BÍLÉ PRŮSVITNÉ 25X ,FIALOVÉ 4X, KANYSTRY 20L- 6X á 40,-... AKTUÁLNÍ STAV NA DOTAZ.
Kanystr 25l
Prodám kanystry 25l po autokosmetice, vhodné na olej, pohonné hmoty atd. Kanystry je možné skládat na sebe. Mám cca 150 kusů, prodej i po kusech. Cena za kus 10 Kč