inzerce, prodej, prodám, bazar

Kancelářská skříň dvoudvéřová

Kategorie: Skříně

Kancelářská skříň D80(2x40) Š42 V195 cm,
dvoudvéřová,4 police.
Skříň je v celku, v případě potřeby je možné rozebrat.
Kancelářská skříň dvoudvéřová
Podobné inzeráty
dvoudvéřová šatní skříň tmavý korpus a bílé dveře
dvoudvéřová šatní skříň tmavý korpus a bílé dveře 106 x 58 x 219cm vysoká
Borovicová skříň - dvoudveřová + prosklená
Prodám dvě skříňě - borovice, dvoudveřová (173 v. x 56 hl. x 84 š.) , ve spodní části velký vysouvací šuplík. + prosklená, (173 v. x 40 hl. x 84 š.) Obě jsou stejného typu, tím jsou ideální v kombinaci do jednoho pokoje např. do dětského pokoje. Důvod prodeje - stěhování. Cena dohodou, nebo nabídněte. Nové skříně podobného typu se pohybují od 7000,- Kč. Věřím, že se domluvíme na super ceně, zvláště když si vezmete obě najednou. Skříně jsou stále v perfektním stavu. Neváhejte. Po domluvě lze si je odvézt ihned.
Vestavěná skříň
prodám vestavěnou skříň, která je konstrukčně udělaná jako samostatná skříň. Může tedy stát i jako nevestavěná skříň. Šířka 2005mm, hloubka 650mm, výška stropu min. 2450mm. Skřín má šoupací dveře a vestavěné 2 šuplíky. Skříň je jako nová. Skřín je šroubovaná, lze rozebrat na desky. Skřín je již rozmontovaná a připravena k přepravě. Osobní odběr. PC 30000CZK
Kancelářská skříň - Komoda zn. BENE
Kancelářská skříň - komoda BENE se posunavacími dvířky, uzamykatelná. Výška: 80,5 cm Šířka: 159 cm Hloubka: 43,5 cm. plastový sokl, vyrovnávací nožičky a některé skříně mají klíč. Uvnitř skříně jsou 2 police z lamina. Korpus skříně je v černé barvě. Skříň je velmi bytelná a v dobrém stavu. Celkem 6 kusů, možno i jednotlivě, cena je za ks, při větším odběru sleva. Možnost přikoupit 3 robustní kancelářské stoly ve stejném dekoru.
Skříňka TECHO nízká dvoudveřová a poličkami za 999 kč
Prodám tuto několik kusů totožná skříňka nízká značka TECHO dvoudveřová se zámkem s klíči. Odstín antracit - černo šedá barva. Všechny ostatní skříňky vyšší nejsou na prodej. Uvnitř jedna variabilně přestavitelné police. Rozměry všh. 80-72-47 cm. Vhodné i na GDPR. Uloženo v přízemí, jednoduchá manipulace. Mám na prodej i jiné skříňky dvoudveřové, spoustu použitého pěkného nábytku a dalších zajímavých věcí. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši.
Skříňka dvoudveřová nízká s policí světlá za 799 kč
Prodám jeden kus tato skříňka dvoudveřová nízká s variabilně přestavitelnou vnitřní policí. Skříňka je se zámkem, chybí klíč - lze dodělat či vyměnit, vhodné i na GDPR. Prodávám více kusů různých skříněk a jiného použitého nábytku a spoustu dalších zajímavých věcí v dalších inzerátech na Bazoši - podívejte se.