inzerce, prodej, prodám, bazar

Kamna , kachlová kamna , pec , sporák

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Zabýváme se návrhy a stavbou kachlových ,omítaných kamen a sporáků, venkovních kuchyní, grilů a pizza pecí.
Jsme schopni stavět kamna s teplovodním výměníkem či hypokaustem, sloužící k vytápění vzdálených místností, ale realizujeme i opravy a rekonstrukce starších topidel, zapojení spotřebičů a následné uvedení do provozu.
Zajišťujeme profesionální vizualizace staveb.
Klademe vysoké nároky na nejlepší technologické řešení, maximální efektivnost spalovacích procesů, dlouhou dobu akumulace,
což nám zajistí vytápění celého domu s největší možnou úsporou paliva při minimální náročnosti na obsluhu.

V případě dotazů nás kontaktujte kdykoliv, rádi vám poradíme.

Kachlová kamna , omítaná kamna , kamna s teplovodním výměníkem , akumulační kamna , kamna s ležením, sporáky , hypokaust , venkovní kuchyně , grily , pizza pece , oprava kamen , komíny .
Kamna , kachlová kamna , pec , sporák
Podobné inzeráty
Výroba obytných maringotek
Vyrábíme obytné maringotky na víkend i k trvalému bydlení. Každá maringotka je originál podle přání zákazníka. Maringotky vyrábíme v pěti rozměrech- 2,4 x 4,5,6 7 m a 2,9 x 8 m a dvou variantách - levnější a dražší. Levnější nezateplená bez nátěru. Dražší zateplená, s rozvody vody, elektřiny, s koupelnou- WC se sprchovým koutem a umyvadlem ,kuchyní rovnou nebo rohovou, nábytkem, postelemi a dalším vybavením... Nabízíme přes 20 různých doplňků a variant. Např. roztahovací ,poschoďovou nebo výtahovou postel, která šetří cenné místo, terasu před maringotkou, různé druhy podlah, včetně masívních, okenice pro zabezpečení před vandaly, pojízdné venkovní žaluzie, vstupní dvoukřídlé dveře s francouzskými okny, kamna na tuhá paliva, podlahové vytápění,klimatizace, přímotopy a další. Maringotky stavíme už 22 let, používáme izolace v různých tloušťkách a materiálech jako minerální vlna, dřevovláknité desky , PIR pěnu nebo ekologické - konopná nebo ovčí vlnu a další... Po domluvě si můžete některou z maringotek prohlédnout v naší provozovně v Novém Městě nad Metují. Vaše dotazy rád zodpovím.
Finská sauna venkovní
Nabízíme výrobu a realizaci tradičních finských saun na zakázku. Specifikace sauny: Vnější palubky: Borovice Vnitřní palubky: Severský smrk (lze také: Olše, Osika, Cedr) Saunové lavičky: Abachi Podlaha: Smrk Izolace: Minerální vata + AluFólie Kamna: Harvia + lávové kameny Komín: Jeremias (dvouplášťový, nerezový) Dveře: Adres s termosklem Okno: Termosklo Sauna bude vyrobena dle Vašich požadavků. Více informací najdete také na našich stránkách: sauny-seidl. Případně nás můžete kontaktovat e-mailem či telefonicky.