inzerce, prodej, prodám, bazar

Kámen do zahrady solitér

Kategorie: Ostatní

Prodám kámen do zahrady solitér nejdelší strana 105cm
Cena 3500kč
Kámen do zahrady solitér
Podobné inzeráty
PŘÍRODNÍ ZAHRADY,PERMAKULTURA-DESIGN,PORADENSTVÍ,CERTIFIKACE
PŘÍRODNÍ ZAHRADY A PERMAKULTURNÍ POZEMKY -ZAHRADY V SOULADU S PŘÍRODOU: nabízím zpracování designu, odborné poradenství, certifikaci přírodních i ukázkových přírodních zahrad; soukromých i školních, pomoc s realizací. Jsem certifikovaným poradcem pro přírodní zahrady. Pomáhám tvořit zelené prostory, kde se cítí dobře lidé, rostliny i zvířata. Poradím Vám, když si nejste jisti. Pomohu Vám na cestě k získání plakety (ukázkové) přírodní zahrady. Mojí parketou jsou zahrady venkovského rázu se zapojením permakulturních struktur a prvků. Mé zahrady bych vystihla jako „pěstěně divoké“. Velkou pozornost věnuji při designu zahrady domácím i volně žijícím zvířatům. Návrhy kreslím pastelkami a jejich nedílnou součástí je i podrobný průvodní text. Jsem majitelkou ukázkové přírodní zahrady Na Dlani nedaleko Jihlavy. Jsem externí poradce české centrály Přírodní zahrada, z. s., na jejichž stránkách mě jako "Kozu v petrželi" také najdete.
Kámen solitér
Prodám 3 ks kamene, bílý vápenec. velikost cca 120x120x150 cm. vhodně na zahradu jako solitér. Cena 5000,- Kč/ks. Při odběru všech 4500 Kč/ks
zahrada, okrasný kámen, design, umění, kamenná dlažba
nabízím úžasný kámen do zahrady nebo i do exluzivního interiéru, možnost i pro zahradního nebo bytového architekta, nebo sochaře, kámen je trošku větší, tzn, že manipulace jen s patřičnou technikou, viz foto, cena 15, inzerát platí do smazání !!! dále nabízím: ručně dělaná dvěstělet stará kamenná dlažba dle foto, vhodné pro sochaře, zahradního architekta, jako doplněk luxusní zahrady,cenu bych viděl cca 19999 korunek, nebo něco rozumnýho nabídni, je možná výměna za: lodní kontejner 6m, Haki lešení, hliníkovou pojízdnou věž Layher, střešní stan Maggiolina, elektrocentrálu Honda min 15 kW, nic jiného nenabízejte !
Kámen
Prodám pískovcové kameny viz foto, různé velikosti i váhy od cca 50 kg do 200 kg Pískovec , kámen , zahrada , solitér
VÝPRODEJ - PŘÍRODNÍ KÁMEN -MORAVSKÁ DROBA- BŘIDLICE
NEJLEVNĚJŠÍ - PŘÍRODNÍ KÁMEN ,prodej kamene do základú do cest aj. cena za 1 tunu 150 Kč,kámen do gabionu 5cm - 20cm /450 Kč za 1 tunu,kámen si můžete vybrat sami ručně nebo nakládačem.
Hořák na vyjetý olej - chcete topit levně? - 100% funkční
PROSÍM O NEKOPÍROVÁNI FOTO!!! (hlavně to platí pro TEBE, Marek ze Slovenska) Nabízím univerzální hořák,který je možné použit v různých kamnech/kotlů.Bez úpravy kamen/kotle.Jednoduchá instalace a to vsadit do otvoru místo popelníku nebo do spalovací části,dle typu kamen/kotle.Horák ma zabudovanou trubku pře odtok přebytečného oleje,pokud by se miska plnila nespaleným olejem,odteče zpátky přes hořák mimo kotel. Levnější varianta je přívod oleje do hořáku samospádem,nebo za příplatek s podávacím čerpadlem .Čerpadlo v jiný nabídce. Regulace hořáku je za pomoci kohoutka (součást hořáku) a ventilátorem který má plnou regulaci otáček (součást hořáku).Výkon regulovatelný cca od 7 KW do 35 KW. Spotřeba oleje od 0,5 l/h do 2 l/h. Rozměry spalovací misky je 20cm šířka a 10 cm výška. (je možné tyhle rozměry upravit dle kamen/kotle). Ventilátor je na 220V,65W. Ventilátor,který je součásti je možné také zakoupit jako náhradní díl ( 2500 Kč), take regulaci otacek ( 600 Kč). Nabízím ho již cca 7 let,spousta spokojených zákazníků. Hořák je vyroben se silného plechu (4mm).Sám ho používám v garáži,dříve v baráku kde mám centrální topení.No,studna vyschla a tak ho používám už jenom v garáži,tolik oleje si seženu. Nevýhodou hořáku je hlučnost (ne nějak extrémně) a čištění před zatopením. Počas topení, ne ni potřeba nic čistit.Pokud topíte dřevem nebo uhlím,taky musíte před zatopením kamna/kotel vyčistit. Výhoda hořáku je univerzálnost,použitelnost v různých kamen/kotlů Pokud vám vyschne studna tak přechod na topení s tuhým palivem,ne ni problém.Z komína vám nejde žádní kouř,který by znepříjemňoval pocit tepla. Ještě bych vzpomenul jednu věc a to,že trubka kterou se dopravuje olej do spalovací komory je vyndavací a je ji možné vyčistit a ne jak konkurence,který se pokoušejí napodobovat můj hořák.Když jsem začal nabízet hořák na Bazoši nebyl ani , našli se šikulové který ho kopírují,ORIGINAL JE JEN JEDEN. Pokud máte přísun oleje,tak je to ideální řešení. Přikládám video jak jednoduché zatopit.