inzerce, prodej, prodám, bazar

Kalkulačka vědecká KENKO 240 funkcí

Kategorie: Ostatní

Málo používaná.
Základní výčet vlastností a funkcí: dvouřádkový LCD displej(10+2 míst), kombinace, variace, permutace, statistika (standardní odchylka, editor statistiky, regresní analýza), goniometrické a hyperbolické funkce, převod pravoúhlých a polárních souřadnic, přirozený a dekadický logaritmus, 9 pamětí, inženýrské notace, náhodná čísla, zlomky, faktoriál, výkon, exponent, jednotky úhlů DEG, RAD, GRA, převody mezi jednotkami.
Kalkulačka vědecká KENKO 240 funkcí
Podobné inzeráty
Vědecká kalkulačka Canon
Vědecká kalkulačka Canon na solární nabíjení s ochranným krytem. Jako nová, téměř nepoužívaná, věřím, že někomu skvěle poslouží. Lze zaslat (případné poštovné uhradíte). Po domluvě mohu předat v Ostravě či okolí.
špičkový polarizační cirkulární filtr Kenko Pro1 Digital 67m
Prodám tento filtr v 100% stavu nového (nikdy nepoužito) Polarizační filtr se používá ke snížení odlesků (např.skrze sklo, či fotografii produktů), k zvýšení saturace snímků a v krajinářské fotografii. Spolu s UV filtrem jde o nejpoužívanější typ filtrů. Filtr je v originál krabičce. Jde o kvalitní filtr s antireflexnimi vrstvami (Multicoated) ve verzi slim použitélné i s ultraširokoúhlými objektivy. Made in Japan od výrobce patřícího do skupiny Kenko Tokina. Cena odpovídá kvalitě a stavu. Více informací o filtru v odkazu. Prodávám protože již nemám objektiv tohoto rozměru. SLEVA!
Kalkulačka CASIO
Vědecká kalkulačka CASIO fx-350TL s novou baterií .
KENKO sada mezikroužků pro Nikon (12mm / 20mm / 36mm DG)
Prodám sadu mezikroužků Kenko 12/20/36 mm DG pro zrcadlovky Nikon Mezikroužky slouží k focení makra a připojí se na jakýkoliv běžný objektiv pro zrcadlovku Nikon. Není tedy nutné kupovat drahé speciální makroobjektivy. - v super stavu (použity jednou) - součástí ochranné krytky + pouzdro - pořizovací cena 5990,- Prodávám z důvodu nevyužití. Preferuji osobní převzetí v Brně, nebo Zásilkovna.
Medzikrúžky Kenko EXTENSION TUBE SET DG pre Nikon, nová sada
Predám kvalitnú sadu medzikrúžkov Kenko EXTENSION TUBE DG pre digitálne AF Nikon (bajonet F). Nová sada, dlhodobo uskladnené, nebolo používané, kompletné balenie v orig. krabici, oficiálna záruka už skončila, poskytnem záruku 7 dní na riadne vyskúšanie a skryté vady. Cena: 2.900 Kč (doručenie na výdajné miesto Zásilkovny +80 Kč) Osobné prevzatie s vyskúšaním je možné iba v Brně. Nevolať, prosím využite formulár „Kontaktovat inzerenta“ pod inzerátom, ďakujem !
Vědecká kalkulačka
Jedná se o zboží, které bylo vystaveno na prodejně. Je možné drobné znečištění, drobné oděrky. Záruka 6 měsíců. PRODUKT NEMUSÍ OBSAHOVAT ORIGINÁLNÍ BALENÍ A ČESKÝ NÁVOD K POUŽITÍ