inzerce, prodej, prodám, bazar

Kalhoty Ayrton

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám kalhoty ayrton velikost M
Kalhoty Ayrton
Podobné inzeráty
Kalhoty na motorku Ayrton Optimus, vel. XL
Prodám nové moto kalhoty na motorku Ayrton Optimus, vel. XL, černá/žlutá fluo. Materiál: kůže/textil. Stav: nové, nepoužité, neježděné. Kalhoty z 1,2 - 1,4 mm silné hovězí kůže na inkrimovaných místech v kombinaci z plochami z polyesterové tkaniny 600D, strečové panely v důležitých oblastech pro větší volnost pohybu, fixní Reissa® klimatická membrána, 100 % odolná proti větru, nepromokavá a prodyšná, vnitřní certifikované chrániče kolen, odepínatelná termální vložka kalhot s výplní z dutých vláken Thermolite®, YKK® zipy pro připnutí k bundě, dvě boční kapsy kalhot, pas, konce nohavic nastavitelné pomocí velcro pásů, reflexní prvky 3M Scotchlite™ Osobní předání po tel domluvě, odeslání poštou nebo Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Motorkářské kalhoty AYRTON
Prodám motorkářské textilní kalhoty značky AYRTON. Velikost XS (V tu dobu jsem normálně nosila S/M, nejsou zas tak malé). Používané. V ceně samozřejmě termo vložka - jen jsem ji do toho nedávala zpět, jezdila jsem bez ní. V kalhotách samozřejmě kolenní chrániče.
Kalhoty Ayrton
Prodám textilní motorkářské kalhoty Ayrton. V dobrém stavu. Velikost M.
Dámská textilní moto bunda Ayrton
Textilní motorkářská dámská bunda Ayrton, jako nová. Velikost L, ale poměrně variabilní, pásky na stahování, chrániče, větrání, zimní vložka. Zip ke kalhotám má dlouhý i krátký. Cena dohodou.
Bunda Ayrton Adventure
Prodám textilní bundu Ayrton Adventure, velikost XL. Bunda je v perfektním stavu, minimalně použitá, zimni vložka součásti, chrániče ramen, loktů a zad, jako nová. Původní cena 3800Kč. Dohoda
Jensy Ayrton 505
Nabízím k prodeji zánovní jensy na moto Ayrton 505 velikost W38/L36. Stav velmi dobrý, použité jen párkrát (vyhovuje mi spíše endurační oblečení). Prodávám z důvodu nevyužití - jsou mi již velké. Možnost vyzvednutí Praha, Stará Boleslav.