inzerce, prodej, prodám, bazar

Kadeřnická židle / křeslo - dětská

Kategorie: Ostatní

Výškově nastavitelná kadeřnická židle pro děti s opěrkou a držákem.
stav výborný

Dohoda

Kadeřnické křeslo, obsluha, kadeřnictví,
Kadeřnická židle  / křeslo - dětská
Podobné inzeráty
Kadeřnické potřeby
Dobrý den, z důvodu rušení kadeřnictví prodám nové: Štětce na barvení vlasů - 5cm - 2 druhy štětin 20,- Kč/ks Misky na míchání barev - 20,- Kč/ks Kadeřnické klipsy do vlasů - velikost 12 cm - 100,- Kč/krabička (v krabičce 6 ks) Kadeřnická zástěra (černá) - 50,- Kč/ks Kadeřnická pláštěnka na stříhání (stříbrná) - 50,- Kč/ks Kadeřnická pláštěnka na barvení - 50,- Kč/ks Minimální odběr 1O ks Pošlu přes zásilkovnu - poštovné 79,- Kč.
Klozetové křeslo  ASTRA T (jako židle) od DMA - NOVÉ
Prodám klozetové křeslo ASTRA T od DMA. Je to typ, který vypadá jako běžná židle, neruší v interiéru. Je velmi elegantní. Křeslo je nové, koupeno v prosinci 2022. Pořizovací cena v DMA byla 2.900 Kč. Nyní prodám za 1.000 Kč. Po Praze a v okolí můžu přivézt.
Dětská rostoucí židle Alba FUXO V-line
Dětská židle na kolečkách pro zdravé a pohodlné sezení. Otočná židle vyhovuje malým dětem, teenagerům i studentům. Splňuje veškeré požadavky zdravého sezení během růstu dítěte a je určena pro děti od 4 let do 18 let pro výšku dítěte od 110 do 180 cm při maximálním zatížení 100 kg. Samostatně lze nastavovat výšku sezení, hloubku sezení i výšku zádové opěrky. Princip rostoucí židle je založen na posuvu opěradla od sedadla směrem dozadu a posuvu opěradla směrem nahoru. Možno nastavovat i výšku sedáku. Záruka 5 let, koupeno 11/2019, s fakturou. Krátce použitá, perfektní stav.
Závesné hojdacie  kreslo
Predam nové závesné hojdacie kreslo xxl rozmer Kreslo je ideálny doplnok do interiéru alebo exterieru. Kreslo ma kovovú konštrukciu obalenu umelým rattanom Konstrukcia je z praskovej ocele Rozmer vajíčka výška 120cm Šírka kresla 110cm Hĺbka cca 75cm Spodný kruh priemer 105cm Nosnosť do 140kg Farba kresla :čierna ,biela,hnedá,šedá Vankúš si môžete vybrať poslať seba Červený hnedy sedy ,pásikavý ,kvietkovy Cena je za komplet 160€ Pošlem aj kuriérom ,viac info správa alebo po tel
Jídelní židle/ židlička Chicco Polly s pultíkem
Používaná jen u babičky, tj. velmi zachovalá, pohodlná a bezpečná jídelní židle, ideální když dítě začne objevovat svět jídla a chutí. Potah bez prasklin a poškození, celkově velmi dobrý stav, jen na kurtovacích pásech jsou flíčky, viz. foto. PC 3700Kč. Polly Easy je vhodná pro děti od 6 měsíců až do 3 let. Lze využít jako samostatnou jídelní židli, nebo když dítě už bude chtít jíst samostatně jako židli ke stolu. Vlastnosti: pro maximum variability libovolně výškově nastavitelná v 7 pozicích široké a pohodlné sezení s lehce čistitelným potahem nastavitelná opěrka zad do 3 pozic nastavitelná opěrka nohou odnímatelný pultík s možností odložení na zadní nohy židle maximálně bezpečná i díky 5bodovým bezpečnostním pásem a pevnému adaptéru proti sklouznutí ze židle 4 kolečka usnadňují přesun židle všude tam, kde je to potřeba kompaktní rozměry ve složeném stavu Rozměry a specifikace: nosnost: 15 kg rozměry:82 × 53 × 87/104 cm rozměry ve složeném stavu: 27 × 53 × 97 cm
Svatební potahy na židle, Prodej, UNI vel.
Prodám NOVÉ,orig.zabalené, univerzální,neprůhledné potahy na židle.Potahy jsou vyrobeny z kvalitní,velmi pevné,elastické látky,díky které vydrží bez jakéhokoliv poškození mnohonásobné praní v pračce na 60 st.,NEŽEHLÍ SE! Proto jsou tyto potahy vhodné zejména pro každodenní použití, nikoliv pouze jako potahy jednorázové, jinde běžně inzerované. Potahy pasují na veškeré židle bez područek (malé i velké, konferenční i jídelní) včetně židlí všech NESTANDARDních tvarů. Aplikace je velmi snadná a hlavně rychlá. Potah se pouze přetáhne přes opěradlo židle a nohy židle se vsunou do skrytých kapes zhotovených z pevné elastické gumy. Pro návratnost Vaší investice můžete zakoupené potahy (na rozdíl od potahů zapůjčených) po svatbě či jiné akci, nabídnout dále k prodeji... Poštovné platí kupující dle platného ceníku České pošty. Cena za 1ks je 98 Kč. Výše uvedená cena platí při odběru potahů v min. počtu 5 ks.