inzerce, prodej, prodám, bazar

kadeřnická kosmetická židle - křeslo ekokůže

Kategorie: Ostatní nábytek

prodám levně kvalitní kadeřnickou židli – křeslo s hydraulikou. Poslední kus. Profesionální židle pro kadeřnice a kosmetičky, hydraulická, velmi kvalitní výrobek, moderní nadčasový design, vyrobeno se zřetelem na dlouhou životnost a bezproblémovou funkčnost. Židle je těžší, výborně stabilní, omyvatelná – potah je z ekokůže (menší poškození – na foto). Prodám jen za 990 Kč, plně funkční. Původní cena 6000 Kč. DOPRAVA je možná po Praze i celé ČR. SMS NE jen volat nebo email.
kadeřnická kosmetická židle - křeslo ekokůže
Podobné inzeráty
Kreslo ekokůže
Prodám křeslo z ekokůže, jako nové, skoro nepoužívané. PC 7000 Kč, nyní 4000 Kč. Velice pohodlné, důvodem je stěhování.
Vybavení Kadeřnictví
Prodám vybavení kadeřnictví: 2 x stolek se zrcadlem, 2 x kadeřnická židle - výškově nastavitelná, 2 x fén + židle, 2 x mycí křeslo, konferenční stolek, 2 x židle, 1 x skříňka malá, policová skříň, skříň na dokumenty. Vhodné pro začínající kadeřnici/ka. Prodej pouze v celku.
Kosmetická židle
Kosmetická židle na kolečkách v dobrém stavu, nastavitelná výška.
Kosmetická polohovací pojizdná židle
Kosmeticka židle na kolečkách s hydraulikou světle zelené barvy
Vybavení do kadeřnictví a domácnosti
Prodam vybavení do kadeřnictví, kuchyň se hodí i do domácnosti, věci jsou skoro jako nové. Prodávám z důvodu rekonstrukce. Mycí box 14 000 Kč (PC 22tis) Hydraulické křeslo 5 000 Kč (PC 12tis) Kuchyň kompletní 160 Cm 6 000 Kč (PC 9tis) Kadeřnická obsluha se zrcadlem 4 500 Kč Police 5 ks 4 000 Kč Skříň vysoká vedle kuchyně 1500 Kč Role tapety viz foto kadeřnictví 750 Kč Vozík zdarma při větším množství odběru Prosím jen vážní zájemci, na ceně se lze domluvit. Větší věci nutný vlastní odvoz.
Prodám stůl pro modeláž nehtů, taburet a křeslo
Prodám set: použitý stůl pro modeláž nehtů, taburet pro obsluhu a křeslo pro zákaznici. Stůl: imitace buku, rozměr: 126 x 57 cm, výška: 80 cm. Původně vyrobeno na zakázku včetně elektrického rozvodu a odsávání. Odsávání je nefunkční. Taburet bílý, zachovalý. Křeslo: béžové, nosnost: 150 kg, zachovalé. Pouze vlastní odvoz. Možno prodat i jednotlivě: stůl: 2 700,- Kč, taburet: 800,- Kč, křeslo: 1 000,- Kč. Na případné dotazy rád odpovím.