inzerce, prodej, prodám, bazar

Kachny a husa

Kategorie: Drůbež

Prodám 2 kachny a husu na fotce. Kachna za 200 Kč a husa za 600 Kč. Kachna se světlou hlavou je loňská, druhá je stará 2 roky, je to její matka. Husa loňská.
Kachny a husa
Podobné inzeráty
Husa bílá brojlerová
Prodám Husa brojlerová bílá - Líhnuté v srpnu,husa a houser,příbuzní,možno i zvlášt.Kus 750Kč.
Prodám husy a kachny
Prodám Landeské husy a kachny různých kříženců(Pekingská,Ruanská). Krásné kusy i na chov. Husa živá - 700-900kč Kachna živá - 300-350kč tel číslo :
násadová vejce kachny Indický běžec-rezervace do konce březn
kachna IB. - ačínají mi nést kachny indického běžce (možná kříženci, jsou bez PP), hobby chov, jelikož nemám teď volnou odchovnu, budu NV zatím nabízet,25 kč za KS. Kachny jsou-barvy - dvě šedé s bílou náprsenkou, jedna divoká, jedna stříbrná, kačeři černý s bílou náprsenkou a bílý s černými znaky (vznikl křížením v barvě se sedlatým kačerem). Tedy kachňata budou kříženci v barvě. Osobně po domluvě v obci Kobyly. Při platbě předem jsem ochotna poslat přes balíkovnu) jinam se nedostanu)
Kachny
Nabízíme k prodeji kachny loňské na pekáč či k chovu již začínají snášet k prodeji poslední 2 a 2 poslední kačeři ( pěkní velcí kus 450,- Kč) a kachny ( kus 300,- Kč). V případě zájmu informace na Tel
kachny
Prodám poslední 4 čínské kachny 2 kačery a 2 kachny na chov.Cena:kačer 300kč kachna 250kč
Pižmovka bílá - prodám kachny a kačery na maso.
Pižmovka bílá - prodám kachny a kačery na maso. Prodám kachny a kačery na maso a dokrmení. Cena od 100 do 250 Kč. Sedlec-Prčice.