inzerce, prodej, prodám, bazar

Kabely k CD měniči

Kategorie: Příslušenství

Prodám 3ks kabelů k CD měniči. Nové nepoužité
1 - 8p mini ISO Male - 13p DIN Male - VW, Audi 12pin Male - 13p DIN Female

3 - 13p DIN Female - VW, Audi 12pin Male
Kabely k CD měniči
Podobné inzeráty
Prodám Cu kabely 25mm2
Prodám CU kabely 25mm2 délka 1,3m a oky “8”viz foto vhodné k měniči napětí ,baterie .cena 590kč
Parkovací asistent Steelmate PTS411EX WHITE
Nové, nepoužité, v záruce ještě 18 měsíců Parkovací asistent STEELMATE se 4 snímači bílé barvy a akustickou signalizací je určený pro instalaci do zadního nebo předního nárazníku vozidla. Systém je doplněn o funkci Antihook a automatickou identifikaci vadného senzoru, nastavení citlivosti, učící funkci, bzučák s nastavitelnou hlasitostí a výškou tónu. Napájecí napětí12/24 V. Délka vodičů k senzorům je 2,3 m. V případě instalace parkovacího asistenta do předního nárazníku je třeba použít prodlužovací kabely EXT CABLE KIT. Popis systému snímače s pevnou montáží do nárazníku rychlá detekce překážky zvuková signalizace (měnící se frekvence pípání) oznámí polohu překážky nastavení hlasitosti přímo na těle bzučáku (3 úrovně) nastavení frekvence přímo na těle bzučáku (2 úrovně) vynikající pokrytí celého prostoru za nebo před vozem, horizontální úhel snímání 110° ± 15° pokud je překážka ve vzdálenosti 30 cm od vozidla, zazní nepřetržitý tón autodetekce (automatická identifikace vadného snímače) nastavitelná citlivost snímačů na řídící jednotce (2 úrovně) jedinečná učící funkce (ignorace trvalé překážky - rezerva, tažné, rám ...) přídavný vodič k zapalování (růžový) pro stabilní napájení (volitelné zapojení) úhlové redukce přímo v balení 0°, 4°, 10° průměr jádra snímače 14 mm potřebný montážní otvor 18,8 mm délka vodičů k senzorům 2,3 m
GROM Audio rozšíření na USB
Prodám vysoce kvalitní audio rozšíření s optickými kabely pro přehrávání hudby z telefonu přes USB (IPhone/Android atd.) Kabely se zapojují přímo do originálního audio příslušenstvi od Mercedesu. Velmi jednoduchá montáž. Jelikož jde o optické kabely zvuk je vynikající! + výhoda přístroje je že telefon i nabíjí. Manuál součástí. Ideální pro mercedesy, které ještě nemají usb port ani bluetooth kompatibilitu. Součástí je i seznam Command navigací, se kterými přístroj funguje. Možnist dokoupit extra i bluetooth kompatibilitu... Cena nového 8300,-.
Startovací kabely 500A
Prodám startovací kabely vhodné pro osobní vozy a dodávky do 2500ccm. Délka 5m. Ruční výroba o vysoké kvalitě zpracování. Kabel 100%Cu 25mm s dvojitou izolací odolnou vůči oleji a šíření plamene opatřený Cu presovacími oky. Bezproblémové použití od -25°C do +60° Váha. 4,7Kg, průměr kabelu cca 14mm Pokud hledáte kvalitní kabely a ne levné sračky z hliníku tak jste je našly. Možnost osobního předání Plzeň, Praha nebo zaslání.
Startovací kabely 320A
Prodám startovací kabely vhodné pro vozy do 1800ccm. Ruční výroba o vysoké kvalitě zpracování o délce 5m. Kabel 100%Cu 16mm s dvojitou izolací odolnou vůči oleji a šíření plamene opatřený Cu presovacími oky. Bezproblémové použití od -25°C do +60°C. Váha 3Kg a průměr kabelu cca 11mm Pokud hledáte kvalitní kabely a ne levné sračky z hliníku tak jste je našly. Možnost osobního předání Plzeň nebo zaslání.
LED žárovky H8 DUAL bíla, modrá
Prodám LED DUAL H8 žárovky do mlhovek, meníci barvu modrou a bílou plus mají i stroboskop(jako polície). Při zapnutí mlhovek svíti na bílo, po vypnutí a znovu zapnutí svíti bílo stroboskopem, po dalším vypnutí a znovu zapnutí svíti na modro a na závěr svíti i na modro stroboskop. Stroboskop je určen hlavne na tuning srazy a podobný účely, no LED žárovky jsou k využití normálne v běžném provozu. V případe zájmu není problém poslat video jak to přímo funguje. Cena je 700 Kč.