inzerce, prodej, prodám, bazar

Kabelka do ruky

Kategorie: Ostatní

Kabelka do ruky, zelená se vzorem
Kabelka patchwork, ruční práce
Nová bez visačky, jedna přihrádka
Šířka 35cm, výška 26cm,
Šířka dna 12cm, délka 35cm
Zapínání na ozdobný knoflík.
Kabelka do ruky
Podobné inzeráty
Kabelka do ruky zn. DECO
Kabelka do ruky zn. DECO, barva červená Kabelka je nová s visačkou Šířka 33cm Výška 33cm Hloubka 11cm Zavírání na zip, kabelka je rozdělená na dvě části, uprostřed přihrádka na zip. Dlouhé ucho.
Prodám kabelky  4ks
Prodám kabelku koženkovou,černá,do ruky i na rameno.Nová v ceně 600kč.Rozměry D43cm,V27cm,H14cm. Dále kabelku koženkovou,vínová,do ruky i na rameno.Rozměry D40cm,V25cm,H 15cm.Nová v ceně 600kč. Dále kabelku koženkovou,černá,do ruky i na rameno.D26cm,V21cm,H8cm.Nová v ceně 600kč. Dále kabelka koženková,černá,do ruky i na rameno.D43,V37,H14.Nová v ceně 600kč. Po domluvě možno vidět osobně.
BÉŽOVÁ KABELKA
Pěkná béžová kabelka do ruky s kulatým plastovým držadlem. Kabelka je nošená, trochu opotřebení na držadlech. Na přední straně byl ozdobný plíšek, ten chybí..Ničemu to nevadí. Jiné vady jsem nenašla..Materiál koženka - nikde se nešoupe. Možná, že někomu ještě udělá radost :-) Kabelka měla i popruh na rameno, ale já nenosím, tudíž chybí...Rozměry: výška včetně držadla je 37 cm, délka uprostřed v širším místě je 42 cm, dole je 30 cm, hloubka je cca 15 cm...Doporučené poštovné 119 Kč, balikovna 65 Kč nebo zásilkovna za 80 Kč.
Nová kožená světle růžová dětská kabelka Minnie
Nová světle růžová kabelka pro malé dívky s bílou mašlí ve tvaru Minnie mouse, z velmi kvalitní PU kůže. Rozměry kabelky 13 x 12 x 4,5 cm, délka popruhu od ramene 44cm, možno zkrátit. Krásný doplněk pro malé dívky už cca od 2 let. Možné zaslat přes ppl (březen za 40 Kč),balikovnu nebo zasilkovnu. Kabelka minnie tmavě ruzova, černá, červená, fialová , žlutá... Kabelka se zajíčkem černá, růžová viz foto. Kabelka s třásněmi 210.
Kabelka Unicorn, kabelka pejsci čivava
1. Kabelka Unicorn, dá se vybarvit fixy a opětovně vyprat, 29x23 cm, Kč 100,- 2. Kabelka pejsci čivava, 22x12 cm, Kč 100,-
Dámská kabelka/psaníčko
Dámská kabelka, černá s bílými puntíky různé velikosti, s řetízkem pro možnost nošení přes rameno. Kabelka je z omyvatelného materiálu, zapínání na cvok, na přední straně je hrana zdobena "kovovým" prvkem stříbrné barvy, uvnitř malá kapsička (klopa). Řetízek je také stříbrné barvy a je upnutý z vnitřní strany kabelky, lze sundat. Velikost kabelky je 23x14x5 cm. Dno kabelky je vyztužené. Kabelku lze nosit i na způsob psaníčka/listové kabelky. Kabelka je v perfektním stavu. Zasílám přes Balíkovnu, Zásilkovnu, PPL, Českou poštu. Zasílání je možné i do zahraničí. Cena dopravy bude upřesněna dle váhy a velikosti balíčku. Při zasílání preferuji platbu předem, děkuji za pochopení.