inzerce, prodej, prodám, bazar

K prodeji RD Brno-Kociánka

Kategorie: Domy

Se souhlasem majitele nabízíme k prodeji dům o velikosti 4+1 ve vyhledávané lokalitě v Brně-Králově Poli

Jedná se o samostatně stojící cihlový dům s dvorem, zahradou, sklepem, venkovní dílnou a garáží.
Garáž a přístřešek pro druhé auto + možnost parkování dalších aut v zahradě.
Zahrada nabízí ovocné stromy, okrasné stromy, květiny, keře a větší skleník.
Celková plocha pozemku 813m2, zastavěná plocha a nádvoří je 273m2.

Dispozice domu:

V přízemí se nachází bývací pokoj s krbem 40m2, kuchyň 11,50m2, ložnice 11,50m2, pokoj 12,10m2, předsíň 8m2, koupelna 3,20m2, wc 1,80m2, malý pokoj 7,50m2(původně koupelna-možno opět) se vstupem na dvůr a kotelna.

V patře se nachází půdní prostor připravený k vestavbě.
Podlahy - dlažba, plovoucí podlaha. Okna - plastová
Vytápění celého domu je elektrickým kotlem nebo kotlem na dřevo, popřípadě krbem

Cena je včetně proovize a všech poplatků.
K prodeji RD Brno-Kociánka
Podobné inzeráty
Dvougenerační rodinný dům, ul. Neslovická, Tetčice, CP 1352
Ev.č. 05432067 Dvougenerační dům o dispozicích bytů 2+1 a 4+kk, se samostatnými vstupy, ležící na pozemku o celkové ploše 1352 m2 s celkovou užitnou plochou domu 241 m2 a zahradou o celkové ploše 1154 m2, s přístavkem kolaudovaným v roce 2014, na ulici Neslovická v Tetčicích, kousíček od lesa, s dostupností 20 - 35 minut autem z/do centra města Brna, vlakem z Brno hl. nádraží 31 minut a autobusem 21 minut od Bohunické nemocnice. Dům je vhodný jako dvougenerační bydlení, nebo jako investiční příležitost s možností rozšíření o další bytovou jednotku. Původní přední část domu je po 20 let staré rekonstrukci a nabízí dispozici 2+1 o celkové ploše 84,84 m2 + sklep 32,81 m2 + půda, která může být dle okolní zástavby přeměněna na další podlaží přední části domu. A je vytápěna plynovým kotlem. K této části domu bylo v roce 2014 dostavěné křídlo s dispozicí 4+kk + pracovna + komora o celkové ploše 123,62 m2. Zde je vytápění zajištěno plynovým kotlem a krbem. V celém domě jsou plastová okna. Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci. K dokončení je fasáda směrem do dvorku. Parkování na dvoře pro tři až čtyři auta. Elektřina 220W i 380W. Na pozemku se nachází studna. Na zahradě naleznete zastřešený dřevník ihned u domu, posezení s grilem pod pergolou, bazén, udírnu, domek na zahradní techniku a zastřešení dřevník v zadní části pozemku. Tetčice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji kousek od Rosic. Rozkládají se v Boskovické brázdě, na okraji přírodního parku Bobrava. Žije zde přibližně 1 100 obyvatel. Je zde mateřská a základní škola. Přírodní park Bobrava je obecně chráněné území na ploše 30,90 km2, vyhlášené 1. ledna 1982 v okrese Brno-venkov asi 13 km jihozápadně od Brna. Na území parku se nachází také přírodní památka Střelický les a přírodní památka Střelická bažinka. Tetčice jsou obsluhovány Integrovaným dopravním systémem Jihomoravského kraje (IDS JMK) a to vlakovou linkou S4 Brno – Náměšť nad Oslavou (na trati Brno – Jihlava) a autobusovými linkami č. 406 Brno–Rosice–Tetčice–Oslavany–Ivančice a č. 423 Rosice–Tetčice–Ivančice–Mohelno. Vlaky do Brna a Zastávky jezdí ve špičce v půlhodinovém taktu a mimo špičku a o víkendech v hodinovém intervalu. Bližší informace k nemovitosti (projektová dokumentace, měsíční náklady atd…) u realitního makléře. En. náročnost b.: C - Úsporná (104 kWh/m2 za rok) Cena: včetně provize.
Prodej, Rodinné domy, 3 Bytové prostory, 258 m2 - Brno - Žid
Ev.č. 130013 Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi nadstandardní rodinný dům se třemi bytovými prostory, nacházející se v klidné části brněnských Židenic, na ulici Čelakovského. Jedná se o původní stavbu po kompletní rekonstrukci, kdy jednotlivé prostory tvoří: Byt č. 1 - 2+kk Loft I. Vstupní chodba 6,6 m2 ( 1NP ) II. Koupelna s toaletou - 4,86 m2 ( 1NP ) III. Obývací pokoj s kuchyňským koutem - 17,75 m2 ( 1NP ) IV. Loft/galerie - Ložnice - 17 m2 Byt č. 2 - 3+kk Mezonet I. Vstupní chodba - 6,5 m2 ( 1NP ) II. Koupelna s toaletou - 4,2 m2 ( 1NP ) III. Obývací pokoj s kuchyňským koutem - 28, 4 m2 ( 1NP ) IV. Pokoj cca 30,5 m2 ( 2NP ) V. Prostor nad schodištěm mezi pokoji - 3 m2 ( 2NP ) VI. Pokoj 21,7 m2 ( 2NP ) Byt č. 3 - 3+1, dvě koupelny a šatna ( Dle projektu - tento bytový prostor není dokončený ) I. Vstupní chodba - 5,46 m2 II. Kuchyně s jídelnou 21 m2 III. Obývací pokoj - 26,6 m2 IV. Ložnice - 13,7 m2 V. Koupelna s toaletou a sprchovým koutem - 3,9 m2 VI. Ložnice - 17,6 m2 VII. Koupelna s toaletou, vanou a sprchovým koutem 16,5 m2 VII. Šatna - 8,5 m2 VIII. Technická místnost s toaletou - 4 m2 Bytové prostory č. 1 a č. 2 jsou plně funkční a zařízené. V celém domě jsou použity nadstandardní materiály - velkoformátové obklady, schodiště z masivu, vybavené kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči, vinylové podlahy, vestavěné úložné prostory na míru... Vytápění a ohřev vody v těchto dvou bytových prostorech je zajištěno vlastním elektrickým kotlem. Byt č. 3 je určen k dokončení. Jedná se o největší bytový prostor v domě s předpokládaným vysokým standardem po dokončení. Jsou zde již nachystány veškeré rozvody včetně podlahového topení a přípravy pro chytrou domácnost. V ložnici a dětském pokoji je počítáno s privátní koupelnou s WC. Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem - teplovodní podlahové topení a zásobník na ohřev vody. Vstup k jednotlivým bytovým prostorám je přes společný dvůr, kde lze vybudovat příjemnou relax zónu a kde se také nachází přístup k rozsáhlým sklepením, ve kterých by také mohlo vzniknout zajímavé místo pro odpočinek ( například vinný sklep ) nebo další úložné prostory. Městskou částí Židenice prochází železniční trať ve směru Brno-Svitavy a díky svojí malé vzdálenosti od středu města má městská část velice mnoho dopravních spojení MHD, která ji umožňuje dobrou dostupnost s okolními městskými částmi. Do samotného centra Brna, se dostanete do 10 minut. Pro milovníky přírody se na svahu Židenického kopce při hranici s městskou částí Brno - Vinohrady rozkládá lesopark Akátky, který je jedním ze dvou lesoparků na území městské části Brno-Židenice. Druhý lesopark, rozkládající se nad Juliánovem na Bílé hoře, nabízí u památníku krásnou vyhlídku na Brno. Pro více informací či prohlídku bytu kontaktujte realitního makléře - Lukáš Michna - MICHNA REALITY & PARTNEŘI, s.r.o. Půdory
Prodej rodinného domu 209 m² - Židenice, Brno
V zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout velmi zajímavý rodinný dům, který má velký investiční potenciál díky skvělému umístění nedaleko přestupního uzlu Stará Osada v Brně - Židenicích. Zastavěná plocha a nádvoří má 147 m², součástí zastavěné plochy je menší zahrada 50 m². V domě jsou tři samostatné bytové jednotky vhodné k pronájmu. Přízemní jednotka je dlouhodobě pronajata. Rodinný dům je stavba z roku 1998. V roce 2016 bylo zbudováno podkroví, dále vyměněna všechna okna za plastová s dvojskly. Byl instalován úsporný kondenzační kotel a zrekonstruována terasa. V roce 2021 byly vyměněny vstupní dveře za hliníkové, celý dům byl zateplen včetně soklu domu a byla zhotovena nová fasáda. V celém domě jsou rozvody topení a elektřiny v mědi. Současné náklady: plyn 3.600 Kč, elektřina 1.600 Kč, voda 1.200 Kč (v současné době zde bydlí dvě rodiny, celkem 7 osob). Dům má 4 podlaží: 1.PP - sklep - 2 místnosti 15 m² , 4 m² , nachází se zde kotel a zásobník na teplou vodu. 1.NP - zádveří, vstupní chodba, schodiště do patra, průchozí místnost 17 m² na dvůr a zahradu. Dále je zde samostatný byt 1+1 45 m² s terasou. Pokoj 24 m² , koupelna s vanou a WC 4 m² , předsíň 2 m² , kuchyň 15 m² se vstupem na terasu 10 m² . Celý tento byt je vybaven, momentálně je pronajatý za 9.000 Kč + inkaso. 2.NP - byt 2+1 46 m², pokoj do ulice 16 m² , pracovna 11 m² je s výhledem do ulice, předsíň, koupelna s vanou a WC, kuchyň 12 m² , která se aktuálně využívá jako šatna. 3.NP - podkrovní byt 2 + KK, 42 m² s dalším obytným půdním prostorem cca 20 m² , obývací pokoj s kuchyňským koutem 25 m² , předsíň, koupelna s vanou a WC 4 m² , ložnice 14 m² s vestavěnou skříní. Z obytného pokoje je vstup do půdního prostoru po mlynářském schodišti. Vyklizení a předání nemovitosti bude po domluvě. Parkování je bezproblémové, před domem je zřízeno vlastní placené parkovací stání. V okolí domu je dobrá občanská vybavenost, v blízkosti je přestupní smyčka Stará Osada, obchodní domy Albert a Kaufland. V případě zájmu je možné k domu prodat také garáž 19 m² na ul. Kosmákova, cca 150 m od domu za 750.000 Kč. Půdorysy jsou k dispozici na stránce: Doporučujeme prohlídku tohoto pěkného domu v žádané lokalitě v Brně. Cena nemovitosti je 10.245.000,-Kč, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej, domy/rodinný, 294 m2, Štýřice, Brno, Brno-město [ID
Prodej, domy/rodinný, 294 m2, Štýřice, Brno, Brno-město [ID 46800] Rodinná vila pro vlastní bydlení nebo provozování ordinace či kanceláře. Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme krásný a prostorný rodinný dům v Brně. Dům má tři podlaží se třemi samostatnými byty a krásnou udržovanou zahradu. Každé podlaží domu Vás zaujme svou rozmanitostí a možností využití. V každém patře se vstupuje samostatně do jednotlivých bytů. Dům tedy může fungovat jako bytový dům se třemi vymezenými jednotkami. V prvním patře nalezneme byt o dispozici 3+kk, který má dva neprůchozí pokoje, koupelnu a kuchyň s jídelnou. Jídelna s kuchyní jsou propojeny a tak vzniká otevřený prostor, který esteticky dotváří nejen výhled do zahrady, ale také krásná kuchyně na míru s pravou kamennou deskou. Ve druhém patře je byt 3+kk s prostornou koupelnou. Příjemný pocit dotváří zimní zahrada po celé délce pokoje směrem do zahrady. Tenhle pokoj lze využít mnoha způsoby. Nyní je spojen s částí, která se využívá jako šatnový kout, ale má vše potřebné k tomu, aby z něj mohla být útulná kuchyně. Dva pokoje jsou průchozí a mají i samostatné vchody. Ve třetím patře domu je obytné podkroví s prostornou garsonkou 1+kk. Moderní kuchyňský kout, který zaujme pravou kamennou deskou, je opticky oddělen od obytné části vestavěným krbem. Jídelní kout je mistrně vysazen směrem do zahrady v zaskleném prostoru, díky čemuž se celý prostor prosvětluje a obyvatelům nabízí výhledy do zahrady. VÝHODY NEMOVITOSTI Možnost tři plně samostatně funkčních bytů Možnost provozu ordinace nebo kanceláře Dostatek úložného prostoru - suterénní sklep pod celým domem Udržovaná okrasná zahrada s jezírkem Zimní zahrada v druhém patře Balkón mezi prvním a druhým patrem Vchody na všechna poschodí jsou ze společného schodiště Plastová okna Zateplení Nová střecha Blízkost centra Snadné spojení MHD Veškerá občanská vybavenost. Veškeré informace včetně půdorysu a velkého počtu fotografií bytu jsou k dispozici na webu makléře . Rádi Vám poskytneme detailní informace na prohlídce, neváhejte nám zavolat a nenechte si ujít tuhle mimořádnou příležitost. Těšíme se na Vás. Cena: Info u realitního specialisty Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: řadový Podlaží celkem: 3 Plocha pozemku: 179 Užitná plocha: 294 Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.02.2023
Prodej, Dům, 3 bytové prostory, 258 m2 - Brno - Židenice
Ev.č. 130013-1 Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi nadstandardní rodinný dům se třemi bytovými prostory, nacházející se v klidné části brněnských Židenic, na ulici Čelakovského. Jedná se o původní stavbu po kompletní rekonstrukci, kdy jednotlivé prostory tvoří: Byt č. 1 - 2+kk Loft I. Vstupní chodba 6,6 m2 ( 1NP ) II. Koupelna s toaletou - 4,86 m2 ( 1NP ) III. Obývací pokoj s kuchyňským koutem - 17,75 m2 ( 1NP ) IV. Loft/galerie - Ložnice - 17 m2 Byt č. 2 - 3+kk Mezonet I. Vstupní chodba - 6,5 m2 ( 1NP ) II. Koupelna s toaletou - 4,2 m2 ( 1NP ) III. Obývací pokoj s kuchyňským koutem - 28, 4 m2 ( 1NP ) IV. Pokoj cca 30,5 m2 ( 2NP ) V. Prostor nad schodištěm mezi pokoji - 3 m2 ( 2NP ) VI. Pokoj 21,7 m2 ( 2NP ) Byt č. 3 - 3+1, dvě koupelny a šatna ( Dle projektu - tento bytový prostor není dokončený ) I. Vstupní chodba - 5,46 m2 II. Kuchyně s jídelnou 21 m2 III. Obývací pokoj - 26,6 m2 IV. Ložnice - 13,7 m2 V. Koupelna s toaletou a sprchovým koutem - 3,9 m2 VI. Ložnice - 17,6 m2 VII. Koupelna s toaletou, vanou a sprchovým koutem 16,5 m2 VII. Šatna - 8,5 m2 VIII. Technická místnost s toaletou - 4 m2 Bytové prostory č. 1 a č. 2 jsou plně funkční a zařízené. V celém domě jsou použity nadstandardní materiály - velkoformátové obklady, schodiště z masivu, vybavené kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči, vinylové podlahy, vestavěné úložné prostory na míru... Vytápění a ohřev vody v těchto dvou bytových prostorech je zajištěno vlastním elektrickým kotlem. Byt č. 3 je určen k dokončení. Jedná se o největší bytový prostor v domě s předpokládaným vysokým standardem po dokončení. Jsou zde již nachystány veškeré rozvody včetně podlahového topení a přípravy pro chytrou domácnost. V ložnici a dětském pokoji je počítáno s privátní koupelnou s WC. Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem - teplovodní podlahové topení a zásobník na ohřev vody. Vstup k jednotlivým bytovým prostorám je přes společný dvůr, kde lze vybudovat příjemnou relax zónu a kde se také nachází přístup k rozsáhlým sklepením, ve kterých by také mohlo vzniknout zajímavé místo pro odpočinek ( například vinný sklep ) nebo další úložné prostory. Na vyžádání lze poskytnout původní studii bytového domu o 3. nadzemních podlažích, který by byl v rámci souladu s okolními domy možný realizovat. Tato studie počítala s kancelářskými prostory a 7 bytovými jednotkami. Městskou částí Židenice prochází železniční trať ve směru Brno-Svitavy a díky svojí malé vzdálenosti od středu města má městská část velice mnoho dopravních spojení MHD, která ji umožňuje dobrou dostupnost s okolními městskými částmi. Do samotného centra Brna, se dostanete do 10 minut. Pro milovníky přírody se na svahu Židenického kopce při hranici s městskou částí Brno - Vinohrady rozkládá lesopark Akátky, který je jedním ze dvou lesoparků na území městské části Brno-Židenice. Druhý lesopark
Prodám dům v obci Babice u Rosic
Nabízíme k prodeji rozestavěnou hrubou stavbu RD 6+kk s garáží a zahradou na ulici Hájíček v obci Babice u Rosic (okr. Brno-venkov). CP pozemku činí 467 m2, ZP domu 122 m2 a ZP garáže 16 m2. Objekt se nachází ve středu obce, ale zároveň skýtá klidné bydlení. V současnosti je dokončeno obvodové zdivo YTONG v 1. NP - viz. přiložená fotodokumentace. Projektová dokumentace je samozřejmě součástí prodeje. K dispozici jsou inženýrské sítě - obecní vodovod, elektřina. Vybudování obecní kanalizace by mělo být v plánu pro letošní rok, jinak lze nahradit jímkou. Dobrá dojezdová vzdálenost do Brna - autem cca 22 km a 22 minut. Babice u Rosic nabízí obchod s potravinami, mateřskou školu a dětské hřiště. Zbývající občanskou vybavenost naleznete v 5 km vzdálených Rosicích. Nemovitost je momentálně v inzerci realitní kanceláře, proto jsem zanechala na fotkách jejich logo. Jsem jediný majitel a kontakt v inzerci je přímo na moji osobu. Tímto neobcházím makléře a ráda, bych to řešila přes jejich advokátní kancelář vč. advokátní úschovy, což je běžný postup pro ochranu kupujících i prodávajících. Jednání o možné slevě, bych ráda řešila po prohlídce. Zde je uvedený inzerát realitní kanceláře: