inzerce, prodej, prodám, bazar

Just 1 komplet

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám komplet Just1 J32 PRO SWAT camo. Jednou použité tudíž jako nové. Vhodné i jako dárek. Pořizovací cena 4300. Doklad samozřejmostí. Včetně orig.obalů. Velikost S na obvod hlavy 56-57cm. Důvod prodeje: pořídila jsem si jinou barvu. V případě zájmu prosím volejte. Poštovné dle sazebníku.
Inzerát platí do smazání
Just 1 komplet
Podobné inzeráty
Motokrosová přilba Just 1 J18 Rockstar
Motokrosová přilba od značky Just 1 J18 Rockstar ve velikosti – L. Je nepoužitá, výborný stav. J18 je pevná motokrosová helma a robustní, ale lehká. Materiál sklolaminátová skořepina, nové odnímatelné a omyvatelné vnitřní polstrování pro lepší pohodlí, 9 sacích a 6 odvětrávacích otvorů, záchranný lícní systém (Just 1 Emergency Remove), zapínaní na dvojité DD kroužky, homologace ECE 22/05. Původní cena 6200 Kč.
Just 1 helma vel. L 59-60
Krásný stav .. helma jako nová cca 7x jetá .. přidám brýle just 1 zdarma také bez poškození :)
Motokrosová přilba JUST 1 MX J32 Pro / Scott 550 Camo MX
Motokrosová přilba od značky Scott 550 Camo MX ve velikosti – M (57/58). Materiál technologie výplně pěny do skořepiny In-mold, interiér, bezpečnostními prvky MIPS®, Conehead, systémem odvětrání, plně vyjímatelný a pratelný, zapínání na dvojité D kroužky, polohovatelný kšilt, bradová ventilace, nosní deflektor, váha 1350 +/- 50 gramů, cena 2900 Kč. Motokrosová přilba od značky JUST 1 MX J32 Pro ve velikosti – XL. Lehká skořepina se sníženou hmotností, interiér plně vyjímatelný a pratelný, zapínání na dvojité D kroužky, polohovatelný kšilt, velké ventilační vstupy, váha 1290 +/- 50 gramů, Certifikace ECE 22.05., homologace: ECE 22–05. Cena 2500 Kč. Jsou nepoužité a ve výborném stavu včetně originální krabice.
Helma Caberg Drift Evo Storm
Prodám helmu Caber Drift Evo Storm. Helma byla koupena 17.3.2022. Helma ježděná až srpen/září/říjen. Helma má kompletně vyjímatelnou a pratelnou výstelka z hypoalergenní prodyšné látky, odnímatelný brzdový deflektor. Zapínání na dvojitý D kroužek a přípravu na komunikační systémy intercom a Just Speak Evo. Helma má také vnitřní výsuvné kouřové sluneční plexi (brýle). Velikost: L 59-60 Hmotnost: 1400g ECE homologace: 22.05 Pc: 7 590,- K helmě mám reflexní stříbrné plexi a originální čiré s pinlockem. Prodávám z důvodu, že jsem podstoupil operaci sluchu (kochleární implantát) a potřebuji větší helmu kvůli přístroji. Nedostatky: pár škrábanců na stříbrném reflexním plexi. Zvětšený výřez ucha na jedné straně kvůli reproduktoru intercomu (nejde vůbec poznat v místě je výstelka). Možnost osobního předání a vyzkoušení Telč, Třešť, Jihlava a okolí. V případě zájmu mě prosím kontaktujte pomocí SMS nebo emailu.
Helma na motocykl Caberg DUKE II A5 metal white velikost XS
Výklopná přilba - vnější skořepina: polykarbonát - kompletně vyjímatelná a omyvatelná vystýlka s reflexním proužkem - odnímatelný bradový deflektor - bradová ventilace zajišťující extra proudění vzduchu - plexi DVT (Double Visor Tech) - vnější čiré plexi proti poškrábání - Pinlock ve výbavě přilby - sluneční clona proti poškrábání - mikrometrický nastavitelný pásek - připraveno pro komunikátor Just Speak Evo Na helmě se nachází pár škrábanců, které jsou detailně vyfoceny, přilbu nosila dcera pouze jednu sezónu
J12 PRO RACER BLUE CARBON MATT
J12 PRO RACER BLUE CARBON MATT Prodám prilbu just J12 neni nikde odřená ani poskozena jeta parkrat velikost M