Juhoslovanská kuchyňa
Kategorie:
Kuchařky
Kuchařka ve slovenštině.
Možnost osobního předání v Praze.
Možnost osobního předání v Praze.
Podobné inzeráty
Z důvodu nevyužití nabízím celou kolekci kuchařských knih. Knihy jsou nové, bez otisků, bez poškození.
Pevná lesklá vazba s přebalem.
Edice v slovenském jazyce.
V této rozměrem malé (12 x 15 cm), ale obsahem velké kuchařské knížce naleznete až 120 receptů.
stredomorská kuchyňa: Sbírka 120 chutných středomořských jídel spojuje staré recepty s novými, ve kterých se odráží intenzita a vitalita středomořského života.
pečenie: Jsou zde kapitoly s tradičními lahůdkami, chlebíčky, chuťovkami, ale také vegetariánské pečivo, koláče a sušenky. Recepty jsou jednoduché a srozumitelné.
vegetariánska kuchyňa: Knížka nabízí recepty na polévky a předkrmy, lehká jídla, hlavní jídla i úžasné dezerty, stylové, tradiční i nové kombinace vůní a chutí, například paprikovou polévku s chilli, či jablečné praženky s mandlovou omáčkou a mnohé další.
čínska kuchyňa: Výběr 120 čínských receptů pro přípravu polévek, předkrmů, hlavních jídel i dezertů. Podrobné návody, jak postupovat při vaření, smažení či pražení pokrmů z masa, zeleniny, těstovin i rýže, jsou doplněny barevnými ilustracemi.
ryby a plody mora: Tradiční i netradiční jídla z ryb a mořských plodů. Klasické recepty doplněné inspirujícími ilustracemi jsou základní příručkou pro všechny, kteří mají v oblibě chutná rybí jídla.
grilovanie a letné šaláty: Naleznete v ní kapitoly o grilování ryb a plodů moře, drůbeže, masa, zeleniny, salátů i dezertů. Připomenete si tradiční pochutiny a seznámíte se s méně známými přísadami pro přípravu skutečně delikátních jídel.
cestoviny: Recepty jsou obohacené barevnými ilustracemi. Základem jídel jsou čerstvé suroviny, přičemž se klade důraz nejen na chuť, ale také vzhled pokrmu. Kuchařka je průvodcem při dosažení dokonalosti v přípravě těstovinových jídel.
zemiaky: Lahodná bramborová jídla zaujmou každého, neboť nabídce plněných bramborových trojúhelníků, smažených brambor s česnekovou omáčkou či v kombinaci s masem nebo rybami odolá jen málokdo.
kurča: Recepty potěší každý mlsný jazýček a jsou vhodné pro každou příležitost bez ohledu na to, zda držíte dietu, čekáte hosty, nebo chcete něco rychle ukuchtit.
mexická kuchyňa: Nabízí kombinaci starých i nových receptů. Odrážejí vitalitu a energii mexického života. Recepty využívají čerstvých mexických přísad a vyvolávají skutečnou příchuť Mexika.
wok: Metoda přípravy jídla ve woku představuje rychlé, zdravé, a chutné vaření. Knížka obsahuje 120 receptů ze všech koutů Dálného východu. Jsou přizpůsobeny pro snadnou přípravu jídla i v evropské kuchyni.
čokoláda: Pochoutky s tmavou či bílou čokoládou se stanou součástí domácího jídelníčku, jakož i vyhledávanou pochoutkou během posezení s přáteli a známými.
Buď osobní odběr v Praze za cenu 1990 Kč, nebo zašlu přes službu balíkovna. Při koupi více knih z mé nabídky (případně i dalšího zboží) zašlu také přes službu balíkovna. Klikněte vedle na Všechny inzeráty a hodnocení uživatele.
Magdalena Dobromila Rettigová - Domácí kuchařka, ODEON 1986 - 200,-
Magdalena Wagnerová - Vánoční kuchyně, PLOT 2004 - 30,-
Alena Doležalová - Kuchařka – Toasty, topinky a topinkoví pomazánky, Dona 2002 - 21,-
Zdeněk Roubínek - Kuchařka – nové pomazánky, DONA 1998 - 21,-
Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury, ODEON 1989
Cukrářské speciality, MERKUR 1968 -
Pochoutky z brambor, AVICENUM 1982 - 30,-
Dagmar Lánská - Koření pro každé vaření, Práce 1975 - 21,-
Dagmar Lánská - Vitamíny z domova i zdaleka, Práce 1982 - 15,-
Zdena Márová - Dobrou chuť v roce 1981, Merkur 1980 - 30,-
Růžena Murgová - Hospodyňkám od A do Z, Obzor 1990 - 45,-
Zdeněk Roubínek - Kuchařka nové pomazánky, DONA 1998 - 24,-
Jana Horecká - Jídla z drůbeže, Kn.centrum 1998 - 21,-
Eugenie Dušková - Nechval den před večeří, LAGUNA 1996 - 30,- NOVÁ
Ivanka Abrahamová - Pomazánky + Saláty doma i na chalupě, Vyšehrad 1999 - 24,-
Jana Horecká, Dušan Tichý - Velká barevná obrazová kuchařka, SNP 1991 - 45,- NOVÁ
Juliana A. Fialová a a kolektiv - Mezinárodní kuchařka, AVICENUM 1980 - 45,-
Miloslav Nosovský - Koření-kouzlo ve vaší kuchyni, VPK 1996 - 12,- NOVÁ
Hermann Bareiss - Tipy a triky jak se co jí, IKAR 1999 - 45,-
Zdeněk Žáček - Zajímavě o kávě, čaji a kakau, Vydavatelství obchodu 1962 - 33,-
Zdeněk Pohlreich - Už dost, šéfe!, Closer Publishing 2012 - 450,- JAKO NOVÁ
Ljubomir Petrov - Bulharská národná kuchyňa, Príroda 1988 - 50,- JAKO NOVÁ