inzerce, prodej, prodám, bazar

Josef Sudek 1956

Kategorie: Ostatní

Josef Sudek - vyd. 1956, pevna celopl. puv. vazba a velice dobre zachovala cista obalka, na hrbetu zazloutla /viz foto/ . Hlubotiskove kvalitni fotoprilohy. Kc 3500,- cena k jednání. Vyhodna investice /stav knihy/.Výbor z celoživotního díla Josefa Sudka, v němž autor 232 reprodukcemi názorně dokazuje, že fotogratie může být uměním. Chronologické uspořádání materiálů zahrnuje umělecké snímky z let 1915-1955, jejichž tematika odráží nejen cestu uměleckého růstu jednoho pracovníka, ale i vývoj české fotografie za posledních 40 let. Lubomír Linhart: Mistr české fotografie Josef Sudek - úvodní studie.
Cena k jednani
Josef Sudek 1956
Podobné inzeráty
Josef Sudek      Praha Panoramatická
Prodám knihu Josef Sudek Praha panoramatická, rok vydání 1959. Úvodní báseň napsal Jaroslav Seifert, grafická úprava, obálka a vazba je provedena podle návrhů architekta J. Rothmayera. Fotografováno Kodakovou panoramatickou komorou o rozměrech 10x30 cm na ploché filmy... Vytiskl Orbis, v lednu 1959 v nákladu 15000 výtisků, 1. vydání. Dílo má 288 obrazů, formát papíru 70/100 cm. Pevná vazba. Kniha nemá přebal, některé stránky jsou v rozích lehce zašpiněné (od prstů), ale jinak je v perfektním stavu. Kniha je v "krabici" s plastickým jménem Josef Sudek. Krabice je také v perfektním stavu. V případě zájmu mě kontaktujte nejlépe emailem vera.kle@ , mohu zaslat i poštou přes balíkovnu (stejný princip doručení, vyzvednutí jako u zásilkovny), zásilkovnou nemám možnost zasílat - je potřeba aplikace a já nemám chytrý telefon .Děkuji za pochopení.
Praha panoramatická, Josef Sudek
Praha panoramatická Josef Sudek. Slavná fotografická kniha. Vydal Odeon, Praha, 1992. Jedinečný, špičkový stav jako u nové knihy! Ideální do sběratelské sbírky. Přebal je 100 % nepoškozený. Desky celoplátěná vazba s přebalem jsou 100% čisté, bílé. Úvodní báseň napsal Jaroslav Seifert, doplnující text Z. Kirschner. Fotografováno Kodakovou panoramatickou komorou 10 x 30 cm, 288 obrazů, formát cca 35 x 23 cm, 304 stran. Cena odpovídá stavu a unikátnosti knihy. Idealni do sbírky. Lokace k vyzvednutí Praha. Kontaktovat prosím přes e-mail: milos.pracovni@ Děkuji
Kniha Josef Sudek Praga En Panoramica
Josef Sudek Praga En Panoramica (Praha panoramatická) španělské vydání výborný stav (jako nová) Odeon rok vydání 1992 vydání 2. vyd. místo Praha stran 292 rozměry 23x35 cm poznámka fotografie ISBN 80-207-0363-2 (váz.)
Kniha Praha panoramatická, Josef Sudek
Praha panoramatická Josef Sudek. Slavná fotografická kniha. Vydal Odeon, Praha, 1992. Jedinečný, naprosto špičkový stav jako u nové knihy!!! Přebal je 100 % nepoškozený. Desky celoplátěná vazba s přebalem jsou 100% čisté, bílé. Úvodní báseň napsal Jaroslav Seifert, doplnující text Z. Kirschner. Fotografováno Kodakovou panoramatickou komorou 10 x 30 cm, 288 obrazů, formát 35 x 23 cm, 304 stran. Cena odpovídá stavu a unikátnosti knihy. Lokace k vyzvednutí Praha 7 Kontaktovat prosím přes e-mail: milos.pracovni@ Děkuji
Josef Sudek Pražský hrad Výtvarné dílo staletí
Pražský hrad pohledem Josefa Sudka, 105 fotografií neubertovým hlubotiskem, 1. vydání, 254 stran, velmi dobrý stav, malé opotřebení papírového přebalu. Jako 2. svazek edice Zlatá studně, kterou řídil Bohumil Janda, vydalo nakladatelství SFINX v Praze roku 1945; průvodní text: Rudolf Rouček, vytiskla Průmyslová tiskárna. Vydání první. Josef Sudek, Praha, pragensie, fotografie. Osobní předání v Praze, po domluvě zašlu (preferuji zásilkovnu).
Josef SUDEK – Z.Kirschner,  nak. Panorama, velký formát
Josef SUDEK – Z.Kirschner, naklad. Panorama, velký formát, 232 stran, 170 fotografií, 440Kč Podívejte se i na moje další podobné vystavené knihy.