Josef Maršálek - Kynuté
Kategorie:
Kuchařky
Prodám zcela novou kuchařku od Josefa Maršálka Kynuté.
Podobné inzeráty
Nakladatelství Eminent, Josef Jonáš, Jonášova kuchařka pro zdraví. Jednou čtená, jako nová. Možný osobní odběr Praha 10 Hostivař, Vršovice.
Prodám nepoužitou vázanou knížku Jonášova kuchařka pro zdraví. Autor Josef Jonáš. Tato kuchařka pro zdraví přináší nejen stovky receptů, které vycházejí z autorových detoxikačních metody, ale ukazuje také vliv jednotlivých druhů potravin na lidský organismus a na jeho momentální i dlouhodobý zdravotní stav. Jeho Praktická detoxikace podle MUDr. Josefa Jonáše je učebnicí originální a celosvětově ojedinělé metody řízené a kontrolované detoxikace organismu, která je završením celoživotní autorovy badatelské cesty přírodní medicinou za odhalením tajemství novodobého kamene mudrců.Kniha má 280 stran, barevné fotografie, vydána v roce 2006. Cena 189 Kč + poštovné, popř. zásilkovna nebo osobní předání v Poličce.
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna /////
• Rawmania - Barbora Karchová – 190 Kč
• Domácí kváskové pečení - Gabriela Hradecká – 150 Kč
• Domácí řeznická kuchařka - Josef Dušátko – 150 Kč
• Padesát odstínů kuřete - F. L. Fowler – 220 Kč
• Superjídelníček I - Petr Havlíček, Petra Lamschová – 230 Kč (poškozený spodní roh knihy viz foto)
• Jde to i bez pšenice - Petra Lamschová – 100 Kč
Josef Kubelka sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. století. Doplnil je 10 názornými ilustracemi.
Nová kniha.
Formát A5, 104 stran, pevná šitá vazba.
2. vydání, v roce 2020 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Odborná příručka pro uzenáře Josefa Kubelky vyšla poprvé v Praze v roce 1935. Originální práce sepsaná praktikem podrobně popisuje výrobu tehdejšího běžného uzenářského sortimentu v celém rozsahu od vařené výroby přes párky, klobásy, paštiky a speciality až po trvanlivé salámy. Obsáhle se věnuje výrobě mozaikových salámů, které za první republiky bývaly ozdobou výkladních skříní zručných uzenářů, avšak většina autorů odborných uzenářských knih je pro značnou výrobní náročnost opomíjela.
Formát A5, 176 stran, pevná šitá vazba, 3. vydání. V roce 2016 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Nová kniha. Publikace obsahuje 115 receptur a důkladných podrobných návodů na výrobu uzenářských výrobků. Jsou v ní recepty na párky, vuřty, klobásy, cerveláty, taliány, měkké i trvanlivé salámy, šunky, játrové a mozaikové výrobky, tlačenky, slaniny a saláty. První vydání vyšlo v roce 1910, druhé 1928.