inzerce, prodej, prodám, bazar

Jofel Dávkovač tekutého mýdla-nový

Kategorie: Ostatní

Dávkovač tekutého mýdla JOFEL Aitana 0,9l bílý
Jofel Dávkovač tekutého mýdla-nový
Podobné inzeráty
Dávkovač mýdla Merida Stella DSM102
Prodám úplně nový dávkovač mýdla. Bohužel bez dokladu. Originál zabaleno. Možnost zaslat alespoň po platbě předem za poštovné. Osobní předání není problém. Popis produktu objem nádržky 400ml mýdlo doplňované z kanystru okénko na kontrolu hladiny mýdla uzamykatelný na klíč hrany jsou svařované a zabroušené zámek je zapuštěný do stěny výrobku schované závěsy krytu UPOZORNĚNÍ: Dávkovače mýdla jsou určeny VÝHRADNĚ pro použití s běžnými tekutými mýdly. V žádném případě nesmějí být používány pro dezinfekční gely, dezinfekce a podobné látky, které mohou nevratně poškodit vnitřní konstrukční díly dávkovače /především pumpy/. Výrobce neodpovídá za škody vzniklé aplikací jiného, než doporučeného typu mycího prostředku /mýdla, požadovaná vizkozita mýdla 2,8 - 5 Pas/ !!
Dávkovač tekutého mýdla, jaru apod. - skoro NOVÝ
Dávkovač tekutého mýdla, jaru apod. - skoro NOVÝ. Dohoda o ceně možná. Po dohodě mohu dovézt do Prahy.
Dávkovač tekutého mýdla, Kludi AMBA ,chrom
Prodám dávkovač tekutého mýdla značky Kludi AMBA, chrom. Nový , nepoužitý. Nevhodný dárek.Velmi hezký a moderní design. Doporučená cena 4 600,- Kč. Cena dostupná na internetu 3050,-Kč.Cena pouze 1990,-Kč
Dávkovač tekutého mýdla/keramický/NOVÝ/SIKO
Prodám NOVÝ, nepoužitý keramický dávkovač na tekuté mýdlo. Dávkovač je barvy "bílá káva" se stříbrnou pumpičkou, výška 21 cm, průměr dole je 6,5 cm, nádobka se nahoru zužuje - viz foto. Výrobek je v originální krabičce, nepoškozený, zcela v pořádku. Cena 89 Kč, při nákupu dalších 2 jakéhokoli zboží z mé nabídky SLEVA na 69,- Kč. Upřednostňuji osobní odběr, při zasílání bude připočteno poštovné (79,- Kč zásilkovna -míněno při platbě předem)
Blomus dávkovač mýdla keramický, šedý
Nevhodný dárek, koupený přímo v obchodu Kulina:
Dávkovač mýdla na zeď
Nabízím značkový dávkovač tekutého mýdla, šamponu apod. na zeď zn. Merida, plně funkční, čistý, nepoškozený. Jednoduché plnění nalévacím otvorem pod víčkem. Výška 18, šířka 9 a hloubka 10 centimetrů.