inzerce, prodej, prodám, bazar

Jiří Anderle Manipulace ll

Kategorie: Umělecké předměty

Manipulace II., 1976
komb. technika číslováno ze 70ks, papír
32 x 65 cm. V rámu Nielsen.
sign. UD Anderle, „Hommage á Miroslav Míčko“
Jiří Anderle Manipulace ll
Podobné inzeráty
Jiri Anderle Konfrontace prodej x výměna
Prodám nebo vyměním originální grafiku Jiriho Anderleho. Konfrontace vztah 3 Mezzotinta rozměr 68 x 52 cm zaskleno. ram Nielsen. Číslováno, signováno. O autorovi Anderle Jiří: Anderle jiří, narozen roku 1936. Je český akademický malíř, grafik a ilustrátor. Vystudoval Uměleckoprůmyslovou školu v Praze u profesora Zdeněka Sklenáře. V roce 1961 ukončil studia na Akademii výtvarných umění v Praze, malbu u profesora Antonína Pelce a grafiku u Vladimíra Silovského. Hlavním vyjadřovacím prostředkem je pro Jiřího Anderle lidská figura, grafické cykly. Jeho dílo je citově výmluvné a expresivní. Anderleho tvorba je zastoupena například v Metropolitním muzeu New York nebo v Centre Pompidou v Paříži. Od listopadu 2003 je stálá expozice díla Jiřího Anderle umístěna v pražské Pelléově vile. Dnes už ve své galerii Pavlíkově
Václav Leo ANDERLE, lavírovaná tuš, signováno.
Predám maľbu adjustovanú v luxusnom ráme a paspartovanú od maliara Václava Lea Anderleho 1859- 1944. Maľba je pravdepodobne návrhom propagačného plagátu pre turistov. Na diele sú namalované Plitvické jazera a vodopády - Chorvátsko. Na týchto jazerách a vodopádoch sa točil film Vinnetov a Poklad na Striebornom jazere. Technika maľby je lavirovaná tuš a beloba na papieri, dielo je signované v pravo dole Ing Anderle a vpravo hore tiež Ing Anderle. Veľkosť vo výreze pasparty 32 x 23,5cm, veľkosť s rámom : 49 x 41cm. Stav: papier je pri okrajoch natrhnutý, nalomený a mierne nažltlý viz. – fotografie.
Jiri.Anderle - 7 x velky lept
ponukam na predaj 7 velkych leptov. kazdy je signovany, cislovany, volny list, nikdy neboli ramovane. velmi odbre zachovaly stav. rozmery diel profil 66x49,5, 29.000 kc medzi mraky (oranzova)59,5 x46, 28.000 kc kamasutra 64 x 49 29.000 kc Komedie nr 13- 68 x 51 30.000 kc Komedie nr 6 - 64 x 49 cm 30.000 kc Manipulace III - 33 x 66 cm - 18.000 kc Spěchajíc, z cyklu Štváč 6é x 41 cm - 26.000 kc (15 ks naklad) Diela neposielam standartne na dobierku. Pri vyssej cene diel ale viem diela poslat cez Toptrans aj s moznostou dobierky. Mam zriadeny aj cesky ucet na ktory je mozna platba dopredu. na vsetky otazky vam rad odpoviem. Pri vacsiom objeme je moznost sa dohodnut na osobnom stretnuti na hraniciach.
Jiří Anderle - Václav Havel - Slova
ponukam na predaj bibliofiliu s dvoma originalnymi grafikami od Anderleho. Obe su signovane. Publikacia je v dobrom stave. Diela neposielam standartne na dobierku. Pri vyssej cene diel ale viem diela poslat cez Toptrans aj s moznostou dobierky. Mensie zasielky do cca 200 eur sa daju poslat na dobierku aj cez Packetu. Mam zriadeny aj cesky ucet na ktory je mozna platba dopredu. na vsetky otazky vam rad odpoviem. Pri vacsiom objeme je moznost sa dohodnut na osobnom stretnuti na hraniciach.
Krajina Vysočiny , Jiří Peřina
Nabízím velice pěknou malbu na kartonu. Motiv krajiny Vysočiny. Autorem je Jiří Peřina. Obrazy tohoto autora jsou prodávány v cenových relacích od 3900 - 6500 kč. Klikněte na: Jiří Peřina - Galerie V- ateliér a podívejte se. Toto jeho dílo nabízím pod nejnižší cenovou nabídkou a to za 2890 kč. Uvítám osobní převzetí, abych obraz nemusel balit a posílat. Rozměry obrazu včetně rámu,79 x 59 cm.
Graficke prace - lept,litografia,linoryt atd
Mam zaujem o graficke diela ceskych a slovenskych autorov. Preferujem hlavne autorov Svabinsky, Tavik Simon, Preissig, Stretti-Zamponi,Anderle,Vachal ale aj dalsich.Slovenskych autorv, Benka,Fula,Sokol,Hloznik,Brunovsky ale aj dalsich.