inzerce, prodej, prodám, bazar

Jindřich Štreit - Village People

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Predám najnovšiu knihu legendy českej sociálnej fotografie Jindřicha Štreita - Village People, v ktorej sa nachádzajú viac aj menej známe fotografie z Bruntálska z obdobia 70. a 80. rokov 20. storočia. Kniha vyšla vo vydavateľstve Buchkunst Berlin v r. 2020. Kniha je v nemeckom, anglickom a francúzskom jazyku.

Kniha má jemnučko narazené rohy, ináč je vo veľmi dobrom stave.

Knihu Vám pošlem starostlivo zabalenú Packetou na dobierku za 1111 Kč vrátane poštovného. Prosím o kontakt mailom. V prípade nejasností rád odpoviem na dodatočné otázky.
Jindřich Štreit - Village People
Podobné inzeráty
People as merchandise Josef Kadlec
Prodám knihu People as merchandise Josef Kadlec. Hezký stav. Cena 150 Kč. Nejlépe osobní odběr Kopřivnice a okolí. Jinak plus ceník České pošty nebo Zásilkovny.
Obrazové publikace
Prodám následující knihy: Diana: A tribute to The People's Princess - vydáno v Anglii Pavarotti - Život s Lucianem, Adua Pavarotti The Thousand Islands - Water, Wind and Sky, Ian Coristine Jihočeský kraj z nebe, fotografie Jiřího Bergera Zmizelá Vltava, Jan Čáka Prodám i jednotlivě.
Josef Kadlec: People as Merchandise
Kniha je jednou čtená, brožovaná vazba. Osobní odběr: Praha Zásilkovna: 79,- Kč, více knih --> jedno poštovné (do 5 kg) Prohlédněte si i mé další nabídky.
Knihy o Praze.
Prodám knihy o Praze: Praha ve fotografii - Karel Plicka. Součástí je i Soubor hlubokotiskem tištěných fotografií. z knihy prof.K.Plicky. Cena 3900,-. Praha romantická - Jindřich Marco, bez papírového přebalu, 50,-, Praha Alfa Omega - Lumír Čmerda, Jiří Suchý, pěkný stav, 100,-.
Manualník aneb Jádro celé biblí svaté Komenský
Veškeré spisy Jana Amosa Komenského ; XVIII. (7) Manualník aneb Jádro celé biblí svaté : Summu všeho, co bůh lidem I. k věření vyjevil, II. k činění poručil, III. k očekávání zaslíbil, plně a jasně obsahující : Místo nové svíce sedícím ještě v temnostech zpuštění svého církve české ostatkům podané : Léta MDCLVIII / Jan Amos Komenský ; K vydání upravil Jindřich Hrozný Brno : Ústřední spolek jednot učitelských na Moravě, 1926 28, 812 s. : obr. příl. ; 8° Kniha je v krásném stavu, téměř jako nová. Vhodná jako dárek. Prakticky nesehnatelná. Za dobu, co jsem sbíral knihy, jsem na ni narazil jen jednou!
Dějiny někdejšího královského města Klatov
I. - II. díl - Vančura Jindřich - Klatovy Dva díly svázané v 5 svazcích, kompletní. Stav viz foto - velmi pěkný, knihy nepoškozené, jako nové, jen mírně zaprášené. Osobní převzetí je možné - Praha 2. Při zaslání poštou odesílám po zaplacení částky včetně poštovného na účet. Mohu zaslat i do Zásilkovny