inzerce, prodej, prodám, bazar

Jihlava - okres, ve kterém žijeme (rozfoceno 10 x)

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Název: Jihlava. Okres ve kterém žijeme 1945 -1980
Vydalo: okresní kulturní středisko v Jihlavě v jubilejním roce 35. výročí osvobození Československa Sovětskou armádou
Autor: Karel Prchal
Rok: 1980
Stran: 157
Vazba: brožovaná
Bylo použito i archivních materiálů Muzea Vysočiny a Okresního archivu v Jihlavě
Kategorie: Jihlava, Historie, Sběratelství, Badatelství
Stav: rozfoceno 10 snímků, možnost se přijít podívat nebo ukázat přes skype.

V knize př:
Gottwald v Jihlavě
Fotografie tanky na náměstí
Dukla Jihlava
Řád práce
Památník rudoarmějců
Soudruzi
Májový průvod
Nemocnice
Odhalení památníku osvobození - tanku T 34
Dům kultury
ROH
Pěvecký sbory
Pohár vysočiny - tanec
Horácké divadlo
Vysočan
Bazén
JUDO
ČSTV
Hubenovská vodní nádrž
Sídliště
Školy
Zemědělci
Síť ilegálních organizací KSČ rozmístění partyzánských a ilegálních skupin - Jihlava, Větrný Jeníkov, Dobronín, Staré Hory, Batelov, Telč, Mrákotín, Bítovčice, Kamenice, Helenín, Puklice, Brtnice.
atd...

Pokud budete mít zájem, podívejte se do mé další nabídky, nabízím více knih, děkuji.
Jihlava - okres, ve kterém žijeme (rozfoceno 10 x)
Podobné inzeráty
Třešť 1945 - Jiří Vybíhal ( rozfoceno 13 snímků )
Kniha byla vydaná k 65. výročí osvobození města Třešť. Popisuje běh květnových událostí roku 1945 v Třešti, kdy po vzoru pražského povstání také v tomto městě došlo k ozbrojenému vystoupení místních proti německým vojákům a třešťským Němcům. Kniha obsahuje 160 fotografií. Název: Třešť 1945 Autor: Ing. Jiří Vybíhal Rok: 2010 Stran: 125 Vazba: pevná Kategorie a hesla: České dějiny, Protektorát Čechy a Morava, Třešťsko, Vysočina, Historie, Nacisté, SS, Gestapo, Odboj, Badatelství, Společenské vědy, Města a obce, Lit. faktu, Učebnice, Válečné, Dokumenty, Paměť, Dokumenty, Masakr, Herta Kašparová, Mittweg... Poznámka: kniha není na trhu ( v obchodě ani bazarech ) - podívejte se na internet. Stav: Nová - rozfoceno 13 snímků, možnost se přijít podívat osobně nebo ukázat knihu přes skype. Pokud budete mít zájem, podívejte se do mé další nabídky, nabízím více knih, děkuji.
Astronomie, astrofyzika a teorie relativity
Astrofyzika-Ginzburg Astronomie 1+2-Guth Atmosferická ionizace-Spurný Co víme o hvězdách-Link Čo je teória relativity-Landau Družice vo vesmíre-Faukner Encyklopédia astronómie-Hajduk Fotografie hvězdné oblohy-Klepešta Fyzika hviezd a vesmíru-Šolc Fyzika komet-Bouška Gravitace, černé díry a fyzika prostoročasu-Ullmann Hvězdné atmosféry-Švestka Ilustrovaný slovník termínov-Bruzek Jak poznává astrofysika vesmír-Link Kapitoly ze speciální teorie relativity-Bartuška Kde žijeme-Havlíček Kosmická dynamika-Hruška Kozmické žiarenie-Dubinský Lety do stratosféry-Link Mechanika sluneční soustavy-Hacar Moderní technika v astronomii-Valníček Nebeská mechanika, Analytické metody-Andrle Obloha na dlani-Pittich Odhalená tajemství Slunce-Kippenhahn Pohyb tělesa v radiálním gravitačním poli-Ungermann Pohyb umělých družic-Volf Potulky vesmírem-Link Praktická astronómia-Minnaert Proměnné hvězdy-Parenago Přehled astronomie-Hlad Radioastronomie-Budějický Raketové lety a výzkum vysoké atmosféry-Link Slnečná aktivita a zem-Mirošničenko Slunce a člověk-Kleczek Slunce a jeho vlivy na Zemi-Link Svět hvězd-Parenago Teória relativity-Sokolovskij Úvod do dejín astronómie-Druga Úvod do fyzikální kosmologie-Horský Úvod do kosmické fysiky a matematické geografie-Láska Úvod do teorie relativity-Horský Velká encyklopedie vesmíru-Kleczek Vesmír kolem nás-Kleczek Vývoj vesmíru-Novikov Základy astronautiky-Mišoň Základy astronómie-Müller Základy astronomie a astrofyziky-Vanýsek Základy astronomie v příkladech-Široký Základy nebeské mechaniky-Andrle Základy speciální teorie relativity-Votruba Zatmění a zákryty nebeských těles-Bouška Zpráva o vesmíru-Kopal Astronomické algoritmy pro kalkulátory-Pokorný Nabízím knihy z fyziky. Astronomie, astrofyziky a teorie relativity. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
R. Vrba ZKÁZA SLOVANŮ ZA SVĚTOVÉ VÁLKY I+II
Původní originální vydání díla ZKÁZA SLOVANŮ ZA SVĚTOVÉ VÁLKY - DENNÍK POVÁLEČNÝ I+II p.Rudolfa Vrby zaznamenávajícího pravdivě dle dobových oficiálních periodik hospodářsky politické dění u nás i ve světě v daných souvislostech. Na počest autora a jeho osvětové literární činnosti, přijal jeho jméno československý občan židovského původu Walter Rosenberg, který pracoval a odborně se vzdělával v koncentračním táboře Osvětim, ze které posléze uprchl. Po útěku se snažil svým svědectvím Židovské obci, zachránit naše židovské soukmenovce především na území Maďarska. Bohužel toto vyšlo prakticky naprázdno a byl nechtěným svědkem obětování židů, jež svými majetky konkurovali židům mimo ohrožení a to v samém konci války. Tj. žid obětoval žida. Přijetím jména Rudolf Vrba chtěl Rosenberg vzdát čest literárnímu odkazu sociologa s ekonomickým zaměřením p. Rudolfa Vrby /1860 - +1939/, ve kterém jsou mj. zaznamenány dobová negativa židovské rasy, kterých by se měla oprostit, pokud má požívat úctu a ne být v celosvětovém opovržení. Cena za oba díly vydané v edici ""ODKAZ ŽIŽKŮV"" je 14000,-Kč pevná osobní předání, či 14100,-Kč poštou při platbě předem na účet. Nabídka platí po dobu zobrazení. P.S. Waltra alias Rudolfa nejvíce bavil tenhle : Víte jaký je rozdíl mezi Křetínského stadionem Sparty v Praze na Letné a opodál stojící ambasádou Izraele? Před Spartou policie ČR hlídá chuligány pouze při zápasech, před ambasádou Izraele je 24 hodin denně 365 dní v roce ....
Kniha Podnikání z pláže
Stanislava Mrázková, Podnikání z pláže. Žít život, ze kterého si nemusíte brát dovolenou. Život, ve kterém máte svobodu žít svobodně, radostně a naplno a mít za zády automatizovaný systém prodeje, který dnem i nocí pracuje pro vás, zatímco vy si toho života užíváte. Tak o tom je kniha Podnikání z pláže. V první části se seznámíte s osobním příběhem autorky Stanislavy Mrázkové a o její cestě z vystresované zadlužené matky s krachujícím manželstvím a stavební firmou až k úspěšné podnikatelce z pláže. Další části knihy se pak zaměřují na konkrétní oblasti života podnikatele, který své podnikání přepl na automatizovaný systém a ukazují, jak i v českém prostředí jde tímto způsobem úspěšně a efektivně podnikat. Na příkladech ze života autorky i dalších příběhů lidí, nám tato kniha velmi inspirativním způsobem ukazuje, jak změnit svůj život, plnit si své sny, jakkoli bláznivé se můžou zdát, a poukazuje na to, že všechna omezení stojí jen v naší mysli. Kniha otevírá nové obzory a možnosti podnikání pomocí chytrých nástrojů internetu a zároveň nakopává k tomu, abyste se vydali vstříc svým snům. Za první rok od vydání knihu četlo už přes 10 tisíc čtenářů.
Knihy o městech a studánkách.
Prodám knihy o městech a studánkách: Mělník - Pšovka - Renata Špačková, jako nová, 80,-, Mělník - město v zeleni - Václav Hurych, jako nová, 80,-, Mikulov (město, ve kterém zpívají domy), velmi pěkný stav, 60,-, Portréty západních Čech, velmi pěkný stav, 60,-, Historické náhrobky a epitafy Mělnicka - Jan Kilián, nová, 590,-, Skalní sídlo u sloupu - František Gabriel, Kamil Podroužek, Pavel Zahradník, velmi pěkný stav, 30,-, Mirotín a Český Háj České vesnice na Volyni - Lubomír Sazeček, nová, 80,-, Za tajemstvím zázračných studánek - Marie Holečková, jako nová, 90,-, Velký Újezd a mšenský region - události, životní styl, způsob obživy a trávení volného času obyvatel středočeské vesnice Velký Újezd a jejího okolí, zasazené do širších souvislostí vývoje českých politických, kulturních a hospodářských dějin uplynulých sto padesáti let - Ctirad Růžička, jako nová, s podpisem autora, 690,-. Mělník - mapa města 1 : 5100, atlas města s popisnámi čísly, velmi pěkný stav, 70,-.
Poslední let pilota Mig-25
Kniha Poslední let pilota MiG-25 je neuvěřitelně poutavým příběhem bývalého poručíka, armádního sovětského pilota Viktora Ivanoviče Bělenka. Ten se dne 6. Září 1976 napevno rozhodl opustit Sovětský svaz neobvyklým způsobem. Během rutinního tréninkového letu, vypnul radar, sestoupil do výšky 25 metrů a na plný výkon zamířil do Japonska na nejbližší z ostrovů – Hokkaidó. Na tomto ostrově bylo jediné letiště, na kterém jeho stroj MiG-25 byl schopen přistát. Malé letiště připomínající spíše okresní silnici. Letiště v Čitose. Dalším jeho plánem bylo vyžádat politický azyl ve Spojených státech. Viktor Ivanovič Bělenko se rozhodl emigrovat. Ačkoliv vystudoval prestižní sovětské školy, musel sympatizovat se sovětským režimem, podvědomě jej lákaly ony „temné síly“. Onen nepřítel, proti, kterému bylo přece zapotřebí bojovat. Zkrátka Viktor neuvěřil všemu, co jej stát naučil papouškovat už od ranného dětství. Přesto, že měl svou vlastní rodinu, své dítě, manželku se rozhodl učinit tento krok. Poslední osudové „sovětské“ ráno políbil ještě ve spánku svého potomka a odhodlaně opustil svůj rodinný skromně zařízený příbytek. Opustil svou rodinu a rozhodl se ve svých 29 letech pro jiný život.