inzerce, prodej, prodám, bazar

jezírka z pískovce

Kategorie: Ostatní

1, jezírko rozměry 120x70x17 cm, váha cca 80 kg, cena 4 300 Kč
2, jezírko rozměry 70x50x13 cm , váha 38 kg, cena 2 000 Kč
jezírka z pískovce
Podobné inzeráty
Pískovec..
Prodám okrasný pískovec na zahradu před barák na skalku dle možností zákazníka.Dopravu máme vlastí auto s hydraulickou rukou.Pískovec je opískovaný a čistý.Spodek pískovce je seříznuty na usazení na místo.Pískovec usazený v kačírku není na prodej jen na ukázku.Na prodej jsou pískovce jen na paletách připravené k prodeji.Hmotnost jednoho piskovce cca 1000kg.Skladem 1x pískovec..Volat od Pondělka do Pátku 9.00hod-16.00hod..Pátek jen do 14.00hod..Než pojedete k nám volejte.Sobota-Neděle zavřeno NEVOLAT!!!
SOCHA Z PÍSKOVCE - MANŽELSKÉ SOUZNĚNÍ
SOCHA Z PÍSKOVCE - *MANŽELSKÉ SOUZNĚNÍ* - Je vysochaná z kvalitního Hořického pískovce, odolného proti povětrnostním vlivům. Výška cca 110 cm a váha 80 kg. Na případné dotazy rád odpovím. S ohledem na hmotnost díla, osobní převzetí v Rudníku u Vrchlabí nebo zaslání po předchozí domluvě v cenovém sazebníku přepravních společností.
SOCHA Z PÍSKOVCE  - OSUDY
SOCHA Z PÍSKOVCE - *OSUDY* - Je vysochaná z kvalitního hořického pískovce odolného proti povětrnostním vlivům. Výška cca 105 cm a váha 100 kg. Na případné dotazy rád odpovím. S ohledem na hmotnost díla, osobní převzetí v Rudníku u Vrchlabí nebo zaslání po předchozí domluvě v cenovém sazebníku přepravních společností.
SOCHA Z PÍSKOVCE  - ROZUM
SOCHA Z PÍSKOVCE - *ROZUM* - Je vysochaná z kvalitního hořického pískovce odolného proti povětrnostním vlivům. Výška cca 110 cm a váha 100 kg. Na případné dotazy rád odpovím. S ohledem na hmotnost díla, osobní převzetí v Rudníku u Vrchlabí nebo zaslání po předchozí domluvě v cenovém sazebníku přepravních společností.
SOCHA Z PÍSKOVCE - SOUŽITÍ
SOCHA Z PÍSKOVCE - *SOUŽITÍ* - Je vysochaná z kvalitního hořického pískovce odolného proti povětrnostním vlivům. Délka cca 80 cm a váha 70 kg. Na případné dotazy rád odpovím. S ohledem na hmotnost díla, osobní převzetí v Rudníku u Vrchlabí nebo zaslání po předchozí domluvě v cenovém sazebníku přepravních společnost
Chemie do jezírka pH MINUS (1000ml)
Přípravek do jezírka, který snižuje hodnotu pH. Podporuje růst roslin produkující kyslík, zajištuje dobrý rozvoj mikroorganismů. Šetrné k životnímu prostředí a obyvatelům jezírka. Objem 1000ml. Dávkování 25ml/150l. Běžná cena 400Kč-prodám za 149Kč.