inzerce, prodej, prodám, bazar

Jezevčíka dlouhosrstého

Kategorie: Psi

Dobrý den darujeme jezevčíka dlouhosrstého rezavé barvy 8 letou fenku má ráda děti a procházky je zvyklá na zahradě běhat je očkovaná a odčervená více informací na telefonu
Jezevčíka dlouhosrstého
Podobné inzeráty
Štěně dlouhosrstého jezevčíka s PP
11 měsíční štěně dlouhosrstého jezevčíka s PP, Oran od Kamenné svatby, narozen 30.3.2022. Pes pochází z kvalitního spojení O: Alan od Břežitky LZ I.c hlas.3, ZN(84) 7,2kg M: Misy od Kamenné svatby ZV I.c. hlas.3 , ZN(72) 6,4 kg Pejsek je u nás v péči a ve výcviku, je učenlivý, nebojácné povahy, bude vhodný jako pracovní a výstavní pes, ale také jako rodinný společník. Prodej z důvodu vážného zdravotního stavu majitele
Koupím štěně dlouhosrstého trpasličího jezevčíka
Mám zájem o štěně dlouhosrstého trpasličího jezevčíka. Kontaktujte telefonicky nebo přes email janmatejcek1996@
Prodam štěňata jezevčíka
Prodám čistokrevná štěňátka Jezevčíka. Matka drsnosrstý standart, myslivecké zkoušky, věk 6 let. Otec krátkosrstý, tygrovaný, věk 5 let. Nabízím k odběru krásná štěňátka jezevčíka, stredni velikosti, mého páru, které je možné vidět. Štěňátka budou při předání očkovaná, odčervená, cipovani dle domluvy, očkovací průkaz. Platí do smazání. Odběr ihned. Jen do dobrých rukou. Prosím důkladne zvážení zda psa opravdu chcete a zda mu dokážete dát vše co potřebuje, zejména vás čas. Veškeré informace na telefonu.
Dlouhosrstý trpasličí jezevčík krytí
Nabízím ke krytí dlouhosrstého trpasličího jezevčíka s průkazem původu.
Jezevčík dlouhosrstý trpasličí štěňátka
Jsme dva kluci - štěňátka dlouhosrstého trpasličího jezevčíka bez PP a hledáme milující páníčky. Tatínek je s PP a maminka bez PP. Do nových rodin se můžeme vydat od poloviny dubna. Samozřejmě s čipem a očkováním.
Jezevčík dlouhosrstý krytí
Nabízím ke krytí kříženého dlouhosrstého jezevčíka. Váží 9 kg, je pravidelně očkovaný a odčervovaný. S krytím zatím zkušenosti nemám. Za úspěšné nakrytí bychom požadovali 1 štěňátko. V případě zájmu mě kontaktujte na tel.: .