inzerce, prodej, prodám, bazar

Jezdíme trabantem

Kategorie: Hobby, odborné knihy

kniha z roku 1973,obsahuje i plánek elektroinstalace a stvrzenku o nákupu
Jezdíme trabantem
Podobné inzeráty
JEZDÍME TRABANTEM
Prodám knihu Jezdíme trabantem
Jezdíme Trabantem | Eberhard Preusch | 1969
Stav knihy je hodně dobrý viz fotky. Zachovalá a skvělá příručka pro každého trabantistu. ► SLEVY: v případě odběru více zboží z mé nabídky. Podívejte se na všechny inzeráty. ► OSOBNÍ PŘEDÁNÍ: v Kroměříži nebo po předchozí domluvě v Brně. ► DORUČENÍ: Kamkoliv zásilkovnou na výdejní místo při platbě předem. Lze i na dobírku (platba doběrečné dopředu na účet). Ceny poštovného/doběrečného dle aktuálního ceníku zásilkovny.
P: Knihu Jezdíme s vozem VW Golf II - F. Řehout
Prodám novou knihu: Jezdíme s vozem Volkswagen Golf II od autora František Řehout, kniha pojednává o obsluze a jízdě s tímto autem nikoli o opravách je to spíš dobrý doplněk za okno tohoto youngtimera. Kniha je nová. Pošta či zásilkovna není problém. NE SMS!
Literatura o automobilech a motocyklech.
Prodám literaturu o automobilech a motocyklech: 4x4 Motorové vozidla s pohonem všech čtyř kol - John Carroll, 40,-, Údržba a opravy automobilů Opel Vectra B - Jak na to, od 10/95 do 2/02 - Hans-Rüdiger Etzold, 150,-, Spalovací motory - Josef Kožoušek, 90,-, jezdíme na plyn - Mario René Cedrych, 30,-, Konstrukce motocyklu - Vladimír Jansa a kol., 2900,-.
knihy o koních
Dobrý den, prodám knihy o koních. Velmi dobrý stav. Jízda na koni -30 Kč Jezdíme pro radost - 40 Kč Parkurové skákání - 40 Kč Ze života koníčků - 50 Kč Odysea divokých koní - 80 Kč Na cenách jsem ochotna se domluvit. Ceny uvedeny bez poštovného. Posílám přes zásilkovnu nebo je možné osobní převzetí.