inzerce, prodej, prodám, bazar

Jezdecké sako

Kategorie: Koně

Vel.M, jednou použité.
Jezdecké sako
Podobné inzeráty
Jezdecké vysoké boty značky Busse
Prodám úplně nove jezdecké vysoké boty značky Busse , jsou pouze vyzkoušené. Bohužel nesedi velikost. Možnost o dohodě na ceně.
Jezdecké prázdninové tábory Kamenná Horka 2023
I v letošním roce přicházíme s nabídkou jezdeckých prázdninových pobytů pro děti od 7 do 18 let. Děti budou ubytovány v přímo v areálu a během týdne se seznámí výcvikem na koních, péčí o koně a jejich prostředí, získají řadu zkušeností a znalostí ze světa koní a každý den budou moci hrát různé hry a vyrábět dárkové předměty, které si na konci pobytu odnesou domů. Děti budou jezdit na jízdárně a do terénu vždy pod dohledem instruktorů a v případě nepříznivého počasí lze využít krytou halu. Všem zúčastněným bude na konci pobytu rozeslána bohatá fotodokumentace. Cena za pobyt činí 6000,- Pro přihlášení je nutné vyplnit a odeslat přihlášku a poslat zálohu ve výši 3000,- do 31. března 2023 Více informací a přihlášky naleznete na:
Práce s A1/1
Nabízím pomoc s prací s problémovými A1/1 Anglický plnokrevní má nejvyšší % inteligence mezi koníky, práce s nimi je radost a lze s nimi udělat hodně za dobrého přístupu a zkušeností. Pakliže chcete uvést do klidu a mít prima společnost s Vaším A1/1 mohu Vám pomoci.Není to cesta na týden, ale když se chce tak to může být fajn do 3 měsíců. 608 953 Zuzana Weisskopf předsedkyně jezdeckého spolku, majitelka jezdecké licence, jednatelka společnosti chov a výcvik A1/1
krásný charakterní 5 letý Valášek
Nabízíme k prodeji krásného 5 letého Valacha. Velmi líbivý , 170 cm vysoký , jednoduše jezditelný s velkým charakterní . Valach je bezproblémový na přepravu a zvyklý na silniční ruch ( traktory auta kamiony ) i hospodářská zvířata. Jeví skokový ale i drezurní potencionál, na skoky nekouka a nerozhodí ho ani profily. Velmi příjemný a jemný koník ať už na jízdárně nebo v terénu, je zvyklý chodit sám i s koňmi. Je na něm ještě dost práce, ale sveze i úplného začátečníka pod vedením trenéra . Občas využit v jezdecké škole. S ohledem na charakter je vhodný i pro amatéra nebo zkušenějšího jezdce do sportu ideální i jako luxusní rekreační koník. Veškeré ošetřování ,veterinář , kovář bez problémů. Aktuálně je kovaný na předek a dekovaný. Zvyklý v režimu 12/12 . Mezi koňmi nekonfliktní ale umí si sjednat pořádek. Je zdravý, očkovaný, odčervený, pravidelně dělané zuby. Valach je na prodej z důvodu snižování stavu koní. Při rychlém jednání sleva. Prosím pište sms zavolám zpět.
Sportovní pony
Nabízím k prodeji klisnu Hubinku plemene českého sportovního ponyho. Klisna je 13ti letá, kvh 142cm. Má za sebou úspěšnou sezónu 2022 s výkoností STPB** je to účastnice MČR pony 2022 i 2021. Ve stádě je nekonfliktní.Na vyjížďky chodí sama i s koň velice energická a temperamentní,není vhodná do jezdecké školy nebo pro začátečníky.Kvůli zdravotnímu stavu(na dotaz) je lepší ustájení s neustálou možností výbě to kůň s velkým srdcem ale potřebuje zkušeného jezdce. Důvod prodeje-přechod na velkého koně.
Líbivý valach
Z důvodu neseriozního jednání zájemce opět k prodeji. Prodám líbivého valacha teplokrevníka, 160 cm, narozen 8/2008. Ze země hodný, pro svého člověka udělá první poslední. Pod sedlem temperamentní, pro zkušeného jezdce, velmi citlivý. Odjel se mnou i huberty, společné akce, orientační závody apod.. na to se ale úplně nehodí. Vesměs jsme ale vždy dovezli stužku. Přeprava, kovář, veterinář naprosto v pohodě. Pravidelně fyzioterapeut, zubař. Odčervený, očkovaný, krve platné. Vyhovovala by mu ideálně jízdárna (rekreace, s ohledem na věk parkur, drezura.. ). V režimu 24/7, nedekován, ale box mu nedělá problém. Ve stádě uprostřed, nedělá problémy ale nenechá si nic líbit. Nyní delší čas neježděn z nedostatku času, nutno znovu připravit do formy. Nenašli jsme společnou cestu. Při skvělém domovu cena dohodou, nabídněte. Cena není rozhodující, záleží na podmínkách domovu a vašem jednání. Pokud již teď víte, že to bude jen přechodný kůň, do jezdecké školy, ani nepište. Hledám pro něj jednoho milujícího jezdce, pro kterým bude parťákem. První kontakt emailem.