inzerce, prodej, prodám, bazar

Jezdecké prázdninové tábory Kamenná Horka 2023

Kategorie: Koně

I v letošním roce přicházíme s nabídkou jezdeckých prázdninových pobytů pro děti od 7 do 18 let.

Děti budou ubytovány v přímo v areálu a během týdne se seznámí výcvikem na koních, péčí o koně a jejich prostředí, získají řadu zkušeností a znalostí ze světa koní a každý den budou moci hrát různé hry a vyrábět dárkové předměty, které si na konci pobytu odnesou domů.

Děti budou jezdit na jízdárně a do terénu vždy pod dohledem instruktorů a v případě nepříznivého počasí lze využít krytou halu.

Všem zúčastněným bude na konci pobytu rozeslána bohatá fotodokumentace.


Cena za pobyt činí 6000,-

Pro přihlášení je nutné vyplnit a odeslat přihlášku a poslat zálohu ve výši 3000,- do 31. března 2023


Více informací a přihlášky naleznete na:
Jezdecké prázdninové tábory Kamenná Horka 2023
Podobné inzeráty
Prodej/pronájem krásná bílá pony
Prodám krásnou bílou poničku, 8 let, modrý průkaz, 122 Cm, zdravá, zvykla 24/7, nyní na noc box, pravidelně dělané korektury, zuby, Fyzio, očkování, super skokanka, pro šikovně dítě vyhravací do parkuru, se šikovným jezdcem umí chodit na přilnutí, účastnila se jízdy zručnosti, využívaná v jezdecke školičce i na dětské tábory, důvod prodeje nemáme na ni jezdce, přechazime na větší koně, dohoda o ceně možná, popř. možnost pronájmu u nás ve stáji
Jezdecké vysoké boty značky Busse
Prodám úplně nove jezdecké vysoké boty značky Busse , jsou pouze vyzkoušené. Bohužel nesedi velikost. Možnost o dohodě na ceně.
příměstský koňský tábor
po velkém zájmu z minulého roku letos opět pořádáme příměstský tábor s koňmi v Zaječicích. termíny: 1 TURNUS- 10.-14.07.2023 2.TURNUS- 17.-21.07.2023 3.TURNUS- 07.-11.08.2023 Každé dítě bude mít každý den jezdeckou lekci pod vedením trenéra, dále děti čekají vyjížďky na koních do přírody, vyzkouší si práci s koněm ve volnosti, naučí se o koně správně pečovat, naučí se správně pečovat o jezdecké vybavení, dozví se spousty teorie a zajímavostí o koních a pokud počasí dovolí tak nás čeká celodenní výlet k rybníku, kde děti na vlastní kůži zažijí, jaké to je plavat s koněm, čeká nás táborová bojovka s koňskou tématikou, táborové hry, celotýdenní interaktivní program. CENA TÁBORA SE STRAVOU- 5.000,-Kč pro více informací volejte na uvedené číslo nebo napište email (skksimkova@)
ATRAKTIVNÍ KLISNA
prodáme 6ti letou klisnu po King of luck - Appal. atraktivního zbarvení, KVH 142 cm, 100% krotká, na vyjížďky, hobby sport, nyní i rpo dětské tábory. Cena k jednání 125 000 Kč. INFO POUZE NA TEL. . doprava při koupi možná za režii
Prodej všestranného pony valacha
Z důvodu nevyužít prodáváme valacha. Křížence shetty a čsp. Výška cca 1m narozen 2013. Barva vybělující šiml. Valach má podkus, ničemu nevadí. Chodí normálně s udidlem. Jednou za čas je dobré nechat zkouknout zubařem. Kratší postava, dobře tvarovaný hřbet s kohoutkem ( není to postavou klasický kulatý poník). Nikdy nekovaný. U nás je využíván na výuku jízdy nejmenších dětí. Na jízdárně a hlavně v terénu. Vodění prcků, tábory, vůz občas. Velice citlivý, ale jako každý pony umí zkoušet kdo zrovna velí, alepokud pracuje pravidelněje zlatý. Je velice šikovný na práci ze země, skoky, v terénu chodí s velkými koňmi buď na volno nebo na provazové ohlávce na laně za velkým koněm - bez problémů jim stačí ( podle zkušeností jezdce). Mnoho dětí tu naučil klus i cval. Je pohodlný, vytrvalý. Při pravidelné práci bez problémů. Zatahaný v sáňkách a ve voze v páru s naší druhou poničkou. Na prodej jsou oba včetně výstroje a vozu. Valášek bude prodán pouze zkušenému majiteli. Neměl lehký start do života a v nesprávných rukách by tato kombinace nedělala dobrotu. Ustájení 24/7 venku s přístřeškem mezi velkými koňmi plus 1 ponice. Neprodáváme na výpas, občasné svezení dětí, trpaslíka na zahrádku atd. Je to pracovitý kůň a práci potřebuje!!! Buď pod sedlem nebo v tahu. Ideálně do většího počtu koní někam na jízdarnu kde bude chodit denně. Oba neše poníky je možné po předchozí domluvě vyzkoušet. Cena k jednání 35 tisíc
Koňský kroužek Velká Chuchle
Dobrý den. Mám ještě pár volných míst v koňském kroužku (po,st,pa) od 15h do 17h ve Velké Chuchli. Děti se tu naučí na koních nejen jezdit, ale i se o ně starat a pracovat s nimi ze země. Chodíme na procházky do přírody a máme lekce na jízdárně. Vhodné pro děti od 6ti do 15ti let. V létě pořádáme příměstské tábory.