inzerce, prodej, prodám, bazar

Jen tak na dekoraci

Kategorie: Ostatní

Zdravím mnel by někdo zájem o tyhle dva meče a dvě mačety a nůž ani nevím jak je to stare ale ty meče budou starší a asi po domacku někde dělané opravdu nevím.Macety jsou asi mladší...a ten nůž je starej 30 let ...delanej po domacku asi. Ta rukojeti je opravdu z parohu...Cenu nabídnete pokud to nakou má díky.
Jen tak na dekoraci
Podobné inzeráty
Prodám různé drobnosti na dekoraci i k použití
Prodám různé věci k dekoraci či k použití. Jednotlivě nebo po více kusech, k odběru po dohodě, kontakt prosím jen e-mail: jakub10004@, nebo přes formulář, nevolejte, telefon není platný. Platné do smazání. Poštovné po dohodě, dle povahy věci cca 150 korun, upřesním, po dohodě pokud si objednáte dopravu, možno zanést na místo Zásilkovny. Platba na účet. 1/Vázy proutěné (z proutí), celkem 3 kusy, použité, světlá malinko roztřepené proutí, ale snad ještě poslouží, jednotlivě nebo po více kusech, v případě zájmu cenu nabídněte. 2)Soška andílek, výška 10 cm, cena 50 Kč. 3/Látková dekorace se skleničkou, viz foto, lze použít na svíčku, vázu a podobně, jen vystavené, stav dobrý, cena dohodou, nabídněte 4/Dekorativní mistička ozdobná, vystavená, trochu umazaná od barvy, možná půjde umýt, cena cca 60 korun nebo nabídněte 5/Látková dekorativní čearodějnice s koštětem, vystavené, stav dobrý, cena cca 70 korun nebo nabídněte 6/Keramický pejsek podávající packu, jen vystaveno, stav dobrý, cena cca 70 korun nebo nabídněte 7/Srdíčko a krabička pro zamilované, krabička dřív hrála nějakou melodii, asi nutno vyměnit baterie, drobná vada - nejde zaklapnout, možná si někdo opraví, plus srdíčko třeba na šperky, cena za celek 100 korun 8/Dekorativní králíčci svíčka, keramika,plyš, u keramického drobná vada u ouška, u svíčky odpadlo ucho, lze asi opravit, cena za celek 50 Kč nebo nabídněte 9/Bloček na poznámky nový nepoužitý bez propisky, s logem Televizní noviny, cena 50 Kč 10/Dekorace mušle a palma - rybář, trosečník na palmě, viz foto, cenu nabídněte, jen vystaveno, stav dobrý.
Květinové Koule štěstí KUSUDAMA
Kusudama je koule vyrobená z papírových skládaných květin . Tomu, kdo ji vlastní prý přináší štěstí, zahání zlé duchy a upravuje energii v místnosti. Je i krásnou dekorací v bytě. Může se zavěsit na okno, nebo pod lustr doprostřed místnosti. možnost vyrobit přimo podle vašich představ ( pokud bude barva k sehnaní) Standartní průměr je 10 až 11 cm . Ale dají se vyrobit i větší rozměry ( poté jiná individualní cena). Doklad o zhotovení (koupi) předmětu samozřejmostí Kusudama se poprvé objevila v Japonsku již v 11.století. Dříve se tyto koule vyráběly ze sušených léčivých bylin a měly tak mnohostranný účinek. Dodnes je kusudama skládána z papíru a je považována za důležitý element výzdoby všech významných událostí v lidském životě. Papírová kusudama přináší majiteli štěstí, upravuje okolní energii v místnosti, a tím eliminuje negativitu. Jednotlivé barvy mohou napomáhat k harmonizaci okolí. Květinka je krásnou dekorací do bytu a může být zavěšena kdekoliv ve volném prostoru, na okně nebo uprostřed místnosti. Používá se i jako zápich do květináčů Květinka je složena z 12 stejných květů o pěti lístcích a tvoří tzv. Platónské těleso Dodekaedr–dvanáctistěn, symbolizující živel éteru (Ducha, Světla, Jsoucna,Akáši....) Jeden díl květu představuje Pentagram: Sílu čtyř základních živlů s pátým živlem vesmírné energie éterem. Období jednoho života- zrození, zrání, dospělost, stárnutí, smrt. Pentakl aneb 5 částí člověka-hlavu, dvě ruce a dvě nohy. Směry-vpřed, vzad, vlevo, vpravo a vzhůru Planety-Jupiter, Merkur, Mars, Saturn a Venuše. Pentagram zakreslený v kruhu se užívá v magii již po celá staletí. Má vysoce symbolický a účinný magický nástroj a velmi ochranný symbol. Pětku můžeme zakreslit jako pětiúhelník–pentagon, nebo pěticípou hvězdu . Nebojte se na psat klidně zprávu aje možnost vyrobit přimo podle vašich představ ( pokud bude barva k sehnaní) Standartní průměr je 10 až 11 cm . Ale dají se vyrobit i větší rozměry ( poté jiná individualní cena). Doklad o zhotovení (koupi) předmětu samozřejmostí Pětka je tak symbolem individualismu–svébytností, která plody svého snažení obětuje celému Lidstvu. Z hlediska holistického představuje pětka vycentrovanou Celistvost,neboli axismundi–osu světa Veškeré květinové koule se dají vyrobit v různých barevných provedeni.
Obal na květináč ve tvaru domku
Rádi bychom Vám představili náš nový "S láskou vyrobený" domeček - dřevěný obal na květináč ve tvaru domku s propracovanými detaily. Tento originální obal má rozměr 11x11cm takže je vhodný pro malé květiny. Do vnitřní části domku stačí vložit květináč s kytkou a máte hotovo! Tento krásný kousek tvoří dekoraci, která dokáže zkrášlit jakoukoliv místnost a přinést do ní kousek přírody. S láskou jsme tento produkt navrhovali a vyráběli pro vás, aby jste si mohli užít krásu květin ještě víc. Náš dřevěný obal na květináč je skvělý dárek pro vaše blízké, nebo si ho můžete pořídit pro sebe jako krásnou dekoraci domova. Tak neváhejte a objednejte si ho ještě dnes!
Krabice Apple MacBook Pro - na vystavení / dekoraci?
Krabice od počítače Apple MacBook Pro - v pěkném stavu, na vystavené /dekoraci? Jen osobní převzetí (možno na trase Znojmo - Brno) Platí do smazání.
Dubové sudy na zakázku
Prodám ručně renovované sudy po whisky nebo z vína dělané na zakázku. Každý sud je originální. Vyrábíme Bary, sudy s ruční pumpou, na vodu nebo jen k dekoraci interiéru. Sudy jsou s povrchovou úpravou. O objemu 190l, 225l, 400l S možností gravírování. Bar - 8500kč. Sud s ruční pumpou 225l - 6500kč. Sud k dekoraci 190l, 225l - od 3300kč. Sud na vodu čistý - 3800kč. Více info po tel.
svítící strom 200cm
nabízím na prodej svítící dekoraci strom 200 cm, je plně funkční bez poškození původní cena 1900,- použito pouze jednou na svatební dekoraci, dále nevyužiji jen se mi tu válí proto prodávám. stav viz foto více informací emailem nabídka platná do smazání osobní předaní: hradec, pardubice, kolín, poděbrady - dle dohody zásilkovna na dobírku nebo platba předem