inzerce, prodej, prodám, bazar

Jeep Willys MB

Kategorie: Veteráni

Prodam Jeep Willys, po go, prosim volat jen vazni zajemci..
Jeep Willys MB
Podobné inzeráty
Vozík za Jeep Willys Bantham a výstroj
Predám prívesný vozík za Jeep Willys alebo Ford GPW značky Bantham v zachovalom stave ako na fotkách. Predám na veterána Jeep Willys, Ford GPW alebo Dodge len samostané doplnky spojovacej výbavy s príslušenstvom ako je grc9, dy88, thompson M101A . Informácie ochotne poskytnem na uvedenom mobilnom čísle. Ďakujem za pochopenie.
Prevodovka t84 jeep willys
Dobrý deň. Predám kompletnú prevodovku T 84 jeep willys v stave uvedom na foto. Prevodovka je vo veľmi zachovalom stave. Mám na predaj dve kompletné prevodovky.( Jedna je willys , druhá je Ford). Cena 1900eur.
Jeep Willys 1953
Prodam Jeep Willys r.v. 1953. Po nenáročné renovaci. Od té doby uložen v suché garáži. Jeep jezdí, brzdí ale ještě tam trochu práce je. Zájemcům popřípadě zašlu více fotek. Doklady k vozidlu. Domluva o ceně možná rychlé jednání = sleva.
Jeep Willys
Prodám náhradní díly na Jeep Willys,CJ 3 ,CJ 5, 3x rám ne skorodovany, cena za 1 Kůs,7000kc 3x zadní náprava cena 1kus 7000kc 4x listové péro cena 1 Kůs 900kc přední náprava na CJ 2 nekompletní cena 10000kc. Rychlé slévá.
Chladič na Jeep Willys
Prodám chladič na Jeep Willys. Bez záruky. Přivezl jsem ho se svým Jeepem a byl plný vody. Předpokládám, že tudíž neteče. Je k němu i vypouštěcí ventil, který není na foto.
Karoserie Jeep Willys
Prodám karoserii na Jeep Willys. Vyvařená až na dvě místa a rám okna. Nová kalená skla. Nová guma pod rám okna. Přední gril je nový díl. Je na ní ještě dost práce.