inzerce, prodej, prodám, bazar

JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED ZJ/ZG 5,2 V8 4x4 233500km

Kategorie: Veteráni

ZG Evropská verze,r.v.1998,156kW,kůže-nikde protržená,centrál,el.stavitelné sedačky s pamětí,ele.zrcátka,nastav. a multifunkční volant,tempomat,automatická klimatizace,2xklíče,imobilizér,manuál,serviska,fialová metalíza,litá kola,mlhovky,originál tažné 3500kg,vše originál a plně funkční,udělané dutiny, spodek,geometrie,nové celoroční pneu YOKOHAMA Geolandar ,oleje,filtry, svíčky,stěrače,vzpěry 5dveří i okna,v loni nová baterie,nutno vidět,celkově velice pěkné a zachovalé auto bez investic
JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED ZJ/ZG 5,2 V8 4x4 233500km
Podobné inzeráty
Buick 1974
NABÍZÍM SLEVU 5% Z UVEDENÉ CENY NA TOHLE VOZIDLO DO KONCE BŘEZNA 2023 Pokud máte vážný zájem o koupi, věřím že se spolu dohodneme. Buick Electra 1974 Limited , 4dveřový bezsloupkový model Galerii fotek naleznete na video naleznete na Zajimavé auto značky Buick Electra v Limited edici a výbavě, 4dveřový hardtop model s elektrickým stahováním oken, je i vybaven elektrickým centrálním zamykáním dveří ....vyrobený 1974 , Sedadla v elektrice, motor V8 s obsahem 7468 ccm, Klima atd... Buick Electra Limited Hardtop Sedan (aut. 3) v roce 1974, model se čtyřdveřovým hardtop sedanem a motorem V-8 7468 cm3 / 455,7 cui, 156,5 kW / 213 PS / 210 hp (SAE net) nabízený od září 1973 pro Severní Ameriku USA. Tato Electra jede,řadí, brzdí. Interiér je v hnědém semišovém provedení s doplnky imitace dřeva a chromových lišt, koženým šitím a lemem okolo sedadel, vše bez závad. Stropnice interieru střechy je bez poškození, je krásná. Sedadla jsou měkké, pohodlné, bez poškození. Palubní deska je bez prasklin a je plně funkční. Vnitřní obložení dveří je kožené s dekorem dřeva s Limited zdobením je zcela bez poškození, krásné a udržované. Podvozek a rám je pevný s povrchovou korozí, karoserie a plechařina je na pár místech k lokální opravě, kolem pravých zadních dveří za řidičem 10mm dírka- prorezavění ale jinak nic hrozného a celkové je v pořádku. Lem blatníků a dutiny za kolama jsou rezaté, odlupuje se nástřik podvozku který dělal předchozí majitel ale z 85% celkem v pořádku - čisté. Kufr a podlaha auta je bez koroze a děr. Podvozek v přední části je zdravý, loupe se ochranný nástřik, zadní část podvozku auta je orezlá - ale nic hrozného. Přední chromy budou potřeba zespodu opravit, zadní jsou celkem v pohodě. Na autě je originální odstín barvy se slonovou koženou střechou. Zda bylo někdy v minulosti opravované, a v jakém rozsahu nevím, zadní nárazník bude chtít lépe slícovat, nesedí se zadníma lampama a PVC defendrem zadních ploutví. Auto je skladové a stojící delší dobu ve skladě, bude potřeba vyměnit veškeré kapaliny a filtry spojené s běžným servisem. Pod autem občas kape benzínová pumpa, bude potřeba vyměny nebo přetěsnit. Na klínu motoru je uvolněná mrazová zátka, lehce podfukuje a bude dobudoucna potřeba utěsnit. Auto jedoucí, motor jede velice hladce, nekouří. Mrkněte na fotky v mojí galerii a nebo na video s běžícím motorem na Youtube. Lze i poslat další foto na WhatsApp. Buick Electra 1974 Limited je kompletní, jedná se o krásné auto.
Jeep cherokee xj 2.5i
Jeep cherokee XJ 2.5i (benzínový motor) Nájezd cca 210 000km r.v. 1991 Manuální řazení Zvednutý o 2,5” Zachovalý interiér Tažné zařízení Vyměněny oleje Promazané čepy Náhon na zadní kola, 4x4 + převod do pomala Nový chladič - starý tekl Kdysi někdo auto nastříkal barvou zespoda - ochrana proti rzi K autu - 5x ráfek originál jeep (černé), 4x ráfek Mangels (chrom) + 1x rezerva obyč plech (kolo ležící v kufru) Technickou projde (možno doložit papírem z STK cca měsíc starý) Neudělá emise (tam jsem nakonec ani nebyl) výfuk potřebuje katalyzátor
Jeep Cherokee rv 1978 benzin 118kw 4x4 s TP
Jeep Cherokee rv 1978 benzin 118kw 4x4 s TP SK-91905 Trstin
Jeep Grand Wagoneer 1985 5.9
Prodám Jeep Grand Wagoneer 1985 motor 5.9 v8 automat 4x4. Dovezeno před 6 lety z Kalifornie. Podvozek zcela bez koroze,což je obrovská rarita. Nakoupeno mnoho nových věcí z USA v hodnotě cca 130000 Kč. Například: Kompletní výfuk od svodů až po koncovku. Svody od Dough Thorley a výfuk Bj´s offroad s nerezovým potrubím. Hliníkové sání edelbrock,sada rozvodů edelbrock, nový karburátor edelbrock, kompletní sada těsnění motoru, hadice chlazení, kabely, svíčky, víčko a palec rozdělovače,sada na přetěsnění a lamely do převodovky,gufera přídavné převodovky,brzdové hadice,světýlko na strop, víčko nádrže Mopar, poziční světla a blinkry, pakny do brzd,alternátor a ještě nějaké další věci,které jsou v kufru v autě. Prodávám, protože potřebuju jinak využít garáž, kde je zaparkovaný a nezbývá na to čas.
JEEP CHEROKEE XJ 4.0 H0 v textu
JEEP CHEROKEE XJ 4.0 HO v původním, zdravém stavu s TP r.v. 1990. Nyní na veteránských SPZ. Lze vrátit zpět na bílé SPZ, které mám, eko poplatek byl již zaplacen. Najeto poctivých 253.000,-km. Bez tažného v dobré kondici. Výměna oleje v motoru, kardanu, difererenciálu, tyče řízení, nové kabely, konec výfuku, tlumiče, nová baterie a rok staré pneu BF Goodrich - celoroční. Garážovaný, krásný veterán v udržovaném stavu. Neochutnal posolené silnice. Povinné ručení 700,- a osvobozen od dálniční známky. Všechny podklady pro snadné vyřízení nové testace předám nebo možnost vrátit zpět na bílé SPZ. Výměna možná za Jawu PÉRÁK nebo Californian, Čz předválečná atd. NABÍDNĚTE =Dohoda.
Jeep Cherokee xj
Prodám motor jeep Cherokee xj 4.0 renix nemá rozdělovač a vodní pumpu vyndán z pojízdného rychlé jednání sleva dohoda jistá.