inzerce, prodej, prodám, bazar

Jednoradličný pluh

Kategorie: Zemědělská technika

Jednoradličný pluh za malotraktor. Pluh za malotraktor do 3-bodového závěsu,s opěrným kolečkem, nastavení výšky orby, Váha 55Kg.
Jednoradličný pluh
Podobné inzeráty
Jednoradličný pluh DP 16
Jednoradličný pluh DP 16. V nabídce i DP 20 a 30. Pro taktory od 10hp. Hloubka 20cm - 25cm. Nastavitelná výška pomocí kolečka. 3-bodový závěs. Pluh je červené barvy. Cena vč. DPH. Doprava možná.
Prodám jednoradličný pluh - obracák - Regent
Prodám pluh jednoradličný obracák značky Regent v pěkném stavu, možnost dopravy.
Jednoradličný pluh
Prodám jednoradličný pluh v masivním rámu, nastavitelná šířka i hloubka záběru, pouze volat.
Pluh jednoradličný obracák
K prodeji nový jednoradličný pluh. Cena 24 000,- Kč + DPH
Malý ručně otočný pluh SUKOV MZ-25
Nabízím jednoradličný obracecí pluh za malotraktory. Pluh MZ-25 je vhodný pro mělčí orbu popř. podmítku na malých pozemcích, zahradách a v sadech. Jedná se o lehký, robustní, ručně snadno ovladatelný a nastavitelný pluh. Vhodný pro malotraktory s tříbodovým závěsem. Maximální šířka mezi koly 800mm (vnitřní rozměr). Hmotnost traktoru max. 1000kg
Prodám pluh na sníh
Dobrý den, prodám pluh na sníh, popřípadě výměna za pluh bez natáčení. použitý maximálně 4x tudíž jako nový. cena k jednání, prosím volat na tel: , nebo psát e-mail. POPIS: Sněhový pluh řady SB-Z slouží k odstraňování sněhu z komunikací, chodníků, parkovišť atd. a je určen pro traktory a malotraktory o výkonu 15-60PS. Sněhový pluh SB-Z je vyroben pro montáž do zadních šavlí traktorů pomocí tříbodového závěsu kategorie 1-2. tříbodový závěs kategorie 1-2 -pro traktory a malotraktory U sněhového pluhu SB-Z je možno nastavit úhel břitu k vozovce. Velkou výhodou jsou protinárazové pružiny, které chrání pluh před deformací. Pružiny se dají plynule nastavit na určitou sílu. Přetáčení pluhu vlevo a vpravo úhel +30° -30° se vyrábí pomocí mechanické vzpěry, kterou lze nahradit hydraulickým válcem. Důvod prodeje je nevyužití.