inzerce, prodej, prodám, bazar

Jednokolka/unicykl vel. 20

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám jednokolku/unicykl, velikost 20, cena 1000,- Kč.
Jednokolka/unicykl vel. 20
Podobné inzeráty
Elektricka jednokolka Ninebote ONE S2
Prodám jednokolku Ninebot ONE S2. Přibližně 3-4 roky starou. Jednokolka je špinavá od ochranného polepu, bude potřeba trochu umýt, trochu lepi :) . Na naučení nejlepší jednokolka, mně to trvalo asi týden. Jsem už druhým majitelem, pred rokem jsem ji kupoval za 9000, takže posílám dál za tuto příznivou cenu. Nájezd velmi maléj. Není to jednokolka na každodenní ježdění, ale na to se to naučit. Možnost se projet a vyzkoušet jestli všechno funguje před koupí. Původní krabici od jednokolky taky mám. Pouze osobní předání Praha 4. Díky
Elektrická jednokolka Gotway Monster 100v 1845Wh
Prodám elektrickou jednokolku Gotway/Begode Monster v3 100v 1845wh. Jednokolka je ve víceméně perfektním stavu až na drobné kosmetické vady, nikdy nespadla. Kupována byla na jaře minulého roku. Má najeto 1500km. Baterku jsem se snažil šetřit (nevybíjet pod 20% a nenabíjet nad 80% pokud mě nečekal delší výlet). Maximální dojezd je 70-80km při pomalejší jízdě (30km/h) a 50-60km při rychlé jízdě (50km/h+). Maximální rychlost je 65km/h. Jednokolka je především pro zkušenější jezdce. Pořizovací cena jednokolky byla 69000kč + byla dokupována rychlonabíječka (3500kč) a sedátko (1200kč). Zájemci volejte na uvedené telefonní číslo. Popřípadě napište na e-mail -> andrejfryzek@
Retro kolo ESKA UNICYKL
Retro kolo ESKA UNICYKL v pěkném, zachovalém, původním + kompletním plně funkčním stavu.
Retro-kolo Unicykl Eska.
Prodám retro orig.kolo Eska Unicykl,zelená barva,blatníky, světla,2-talíř,5-kolečko vzadu,odrazky,slušný stav,cena 1000kč.
Jednokolka QU AX 20 Muni Starter
Snazil jsem se na jednokolce naucit ale bohuzel se nepovedlo. Poskrabana (sedlo a pedaly) od toho jak jsem se ucil (jednokolka casti pada) ale ve finale jsem na ni nesedel dohromady ani dve hodiny. Funkcne naprosto v poradku. Muzu predat osobne v Praze a na ceste do Ceskeho Brodu.
Jednokolka 24"
Jednokolka 24" ve slušném stavu. Pneu na výměnu, jinak ok. Sedačku jsem vyměkčil a oblepil, ale je nepoškozená, takže lze odstranit. Pouze osobní odběr.