inzerce, prodej, prodám, bazar

Jawa 50 /Fichtl

Kategorie: Ostatní

Dobrý den prodávám Fichtl na cross rámu.

Motor je po výbrusu ( zajetý ). Dále je v motoru nová spojka stejně jako olej. U zapalování byla měněna cívka a kabeláž. A jsou vyměněny jak přední, tak i zadní bovdeny brzdy.


Karburátor je vyčištěn.Dále je na motorce nové plynové lanko a nový vzduchový filtr.

Motorká má novou zadní duši.

Podobné jako:
Jawa 50,Fichtl,05,Pařez,JawaJAWA 300 CL.
JAWA 350 2T.
JAWA 350 OHC.
RVM 500 by JAWA Scrambler.
JAWA 350 CL Pérák.
RVM 500 by JAWA Adventure.
Fichtl Cross.
Cross.
Fichtlcup.
Jawa 50 /Fichtl
Podobné inzeráty
FICHTL cross
Ahoj prodávám svého fichtl crossa. Na fichtlu je nádrž ze simsona, sedlo z betky, zadní tlumiče z babetty s nastavitelnou tuhostí, přední vidlice a řídítka z pitbiku, karburátor mikuni 20 a tyristorové zapalování ke kterému je i 4V cívka. Na motoru byla dělaná GO minulé léto, ale ješte byl motor půlený na začátku roku. Na motoru je nová klika CKR, ložiska, gufera, ferodo lamely, startovací segment. V březnu jsem si nechal udělat laděný výfuk a 4K rs válec. Koupil nový jednokroužkový píst, který se ještě následně upravoval pro 4k. Je plně pojízdný. Vhodný na fichtlcup. V případě zájmu mě kontaktujte.
Baterie PB-48V, 20Ah, k elektroskútru RACCEWAY® E-FICHTL®
Prodám: Baterie k elektrickému motocyklu RACCEWAY E-FICHTL Parametry: - Baterie kapacita: 20 Ah - Baterie napětí: 48 V - Baterie typ: Olověná - Baterie váha: 28kg Šířka v nejširším bodě je 27cm Délka v nejdelším bodě 40cm Výška 18,5cm Najeto na ní jen 480 KM, zakoupil jsem LI-ON. Pouze osobní předání: Ostrava - Poruba
Jawa 50/05 Pionýr s TP
Zdravím, Prodám Jawu 50 typ 05 pionýr. Na motocyklu dělaná nově spojka (měněny lamely, přítlačný talíř spojky, bowden, pružiny, ségrovky no prostě téměř vše na spojce. Dokonce i včetně tyček a celého pravého víka motoru, které bylo poškozené. Předchozí majitel mě bohužel ošidil i o Filtrbox, takže jsem dokoupil a nainstaloval i filtrbox s novým filtrem. Na Fichtlu jsem od té doby nejel. Je třeba jej otestovat. Neduhy- Ulomený pant sedla od rámu (klasika u fichtů), Barva má takový podivný odstín + je na tom celkově ještě nějaká práce ale mělo by to jezdit. K motocyklu přidám bednu s díly, přípravky, těsněním dobové orig nikdy nenošené brýle a nějaký ten válec do zásoby a td. Trošku spěchá - Cena 35 000,- Fichtl je normálně na papírech na mojí osobu. S Technickou do 23.11.2026 (Bohužel na nových RZ) stará mi zůstala na památku :( Pište SMS nebo mailem, pokusím se co nejdříve odpovědět.
zapalování Vape MZ04 držák snímače S01 jawa 350 ČZ 350
nabízím k prodeji držák indukčního snímače Vape S01. Držák má širší drážku po obvodu, aby bylo možné naladit požadovaný předstih. Držák je použit v sadě bezkontaktního zapalování od Vape - MZ04. Sada slouží jako náhrada za klasická kladívka u strojů Jawa/ ČZ, které jsou vybaveny alternátorem PAL. Výrobce tento držák již nenabízí v prodeji, ale ostatní komponenty k výměně lze dokoupit. Alternátorem jsou vybaveny modely Jawa 350/634 až po modely Jawa 350/640. Alternátorem je také vybaven motocykl ČZ 350/472.
Díly Jawa pionýr
Preferuji osobní odběr Jawa pionýr rám upravený na fichtlcup- 700 jawa pařez rám předělán na malou motorku -500 Bubny-?? jawa mustang sedlo spíš na fichtlcup nebo na pole-400 stav viz foto
Magneto na motorky
Prodám magneta na motorky s rotorem jedno asi Fichtl , druhé nevim