inzerce, prodej, prodám, bazar

Jawa 300CL držadlo spolujezdce

Kategorie: Ostatní

Madlo pro spolujezdce na Jawu 300 CL. Indické příslušenství. Montáž do otvorů pod sedlem šrouby. Nepoužito - nové. Doprava zásilkovnou v ceně.
Jawa 300CL držadlo spolujezdce
Podobné inzeráty
Jawa 50 /Fichtl
Dobrý den prodávám Fichtl na cross rámu. Motor je po výbrusu ( zajetý ). Dále je v motoru nová spojka stejně jako olej. U zapalování byla měněna cívka a kabeláž. A jsou vyměněny jak přední, tak i zadní bovdeny brzdy. Karburátor je vyčištěn.Dále je na motorce nové plynové lanko a nový vzduchový filtr. Motorká má novou zadní duši. Podobné jako: Jawa 50,Fichtl,05,Pařez,JawaJAWA 300 CL. JAWA 350 2T. JAWA 350 OHC. RVM 500 by JAWA Scrambler. JAWA 350 CL Pérák. RVM 500 by JAWA Adventure. Fichtl Cross. Cross. Fichtlcup.
jawa pérák
300cl koupím v tomto červeno chromovém provedení.
OSMO Superpad malý, červený - lešticí
OSMO superpad malý, červený, obdelníkový Leštící pad pro ruční stržení zvednutých dřevních vláken po zaschnutí prvního nátěru pro získání dokonale hladkého povrchu dřeva. K nasazení na Osmo Ruční držadlo na pad. Leštící pad pro středně tvrdé druhy dřeva. Výborně se hodí také k šetrnému ztržení vystouplých vláken dřeva po zaschnutí prvního nátěru. Stačí jen oklepat a použít znovu a znovu. Ideální ve spojení s ručním držákem na pad:
Madlo/držadlo do koupelny pro seniory
Prodám nové nepoužité madlo / držadlo vhodné na WC či do koupelny nejen pro seniory. Včetně krytek a spojovacího materiálu. Rozměr 400x400, úhlové - 60° Cena dohodou.
Držadlo do sprchy
Jedná se o držadlo se dvěma přísavkami
PARKSIDE PERFORMANCE - Nové Aku kombinované kladivo
Aku kombinované kladivo PKHAP 20-Li A1 - bez akumulátoru a nabíječky - pořizovací cena 2299 Kč. Bezkartáčový motor (brushless motor) - mimořádně vysoká životnost díky nízkému opotřebení - centrální přepínač pro všechny funkce: vrtání bez příklepu, příklepové vrtání se zapnutým příklepovým mechanismem, sekání - zapnutý příklepový mechanismus s otočným přepínačem, plynulé nastavení polohy sekáče, rychloupínací sklíčidlo s upnutím podle systému sds-plus, nastavovací kolečko pro regulaci počtu otáček, integrované LED pracovní světlo, hloubkový doraz z kovu, protiskluzové držadlo s měkkým povrchem, přídavné držadlo otočné o 360°, včetně kufru, kompatibilní s akumulátory série PARKSIDE X 20 V team, akumulátor a nabíječka nejsou součástí výrobku, dodané příslušenství: 1 kovový hloubkový doraz, 50g tuku, energie úderu: 3 J, počet úderů: 0-4700 min, otáčky naprázdno 0-950 min, maximální průměr vrtání: 24 mm do betonu a kamene / 13 mm do kovu / 27 mm do dřeva, rozměry: cca 32,5 x 10,2 x 21,3 cm, hmotnost: cca 2,837 kg