inzerce, prodej, prodám, bazar

Japonská kaligrafie, Čínská kaligrafie

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihy:
Japonská kaligrafie, Joko Takenami (CPRESS 2006, 132 stran)...200Kč + poštovné.
Čínská kaligrafie, Čchu Lej Lej (CP BOOKS 2005, 126 stran)...200 Kč + poštovné.
Knihy jsou v perfektním stavu. Volejte nebo pošlete email, na SMS neodpovídám. Možnost osobního předání v Brně.
Japonská kaligrafie, Čínská kaligrafie
Podobné inzeráty
Kaligrafie z Číny - II
Knížka kaligrafie - "Vybraná kaligrafická díla 2014". Obsah a ukázka jedné strany je na dalších obrázcích. Práce Asociace kaligrafů okresu Zhuzhou Shifeng. Vydalo Čínské nakladatelství literatury a umění. Tloušťka publikace je 7 mm.
Prodám knihy Čínská astrologie a Čínské symboly
Prodám knihy Čínská astrologie - předpovídejte svoji budoucnost podle horoskopu a knihu L. Obuchové Čínské symboly. V perfektním stavu.
ČÍNSKÁ  MASÁŽ - akupresura - obsah foto
Čínská masáž - akupresura. Autor MUDr. Hovorka. Jako nová, 66 stran. Detailní popis a fotografie provedení akupresury a jejich body, barevná, kartonové listy. Cena 80,-Kč + poštovné 70,-Kč. Zasílám obratem po připsání částky na účet. Možné osobní vyzvednutí Brno-Vinohrady. Pište SMS, neznámá čísla neberu. Zavolám zpět.
Knížka kaligrafie z Číny
Kaligrafické práce v okrese Shifeng, město Zhuzhou. Editováno sdružením kaligrafů v okrese Shifeng. Publikace je z roku 2018. Obsah knihy a ukázka jedné ze stran jsou na dalších fotografiích. Publikace má tloušťku 12,5 mm.
Dějiny druhé světové války 1939-1945
Dějiny druhé světové války 1939-1945, Naše vojsko, 1982. Obsahuje rozsáhlé informace, ilustrace a přílohy v podobě map. Svazky obsahují tyto oblasti: Zrod války. V předvečer války- od přechodu fašismu k ozbrojené agresi až před střetnutím. Zásadní obrat ve válce- před historickým obratem, zahraniční politika a vnitropolitická situace Japonska. Dovršení zásadního obratu ve válce. Zahrnuje vojenské a politické události od dubna do prosince 1943, jimiž se dovršil zásadní obrat ve válce. Krach obranné strategie fašistického bloku. Objasňuje základní vojenskopolitické události, k nimž došlo od prosince 1943 do května 1944. Válka v Tichomoří a v Asii. Zachycuje válečné události k nimž došlo od června do prosince 1944. Dokončení porážky fašistického Německa. Porážka militaristického Japonska, závěr druhé světové války. Výsledky a zkušenosti druhé světové války. Svazky dle fotek, stav si můžete prohlédnout na fotkách. Nekompletní. K prodeji je určeno to, co vidíte na fotkách.
Boj o Tichý oceán - Vladimir Jakovlevič Avarin
1. část "Japonsko a Spojené státy v Číně" pojednává o americko-čínských vztazích v 19. stol., o počátcích japonsko-amerického "přátelství", soupeření obou velmocí v Číně, americkou diplomacii v obraně a válku Japonska proti Číně. 2. část "Japonsko a Spojené státy na oceánu" pojednává o Spojených státech jako tichomořské mocnosti, o jap. expansi a o vojenských přípravách obou velmocí na Tichém oceánu, a o otázce Filipin. 3. část "Japonsko-americké obchodní soupeření a japonské vystěhovalectví" vysvětluje úlohu Spojených států a Japonska ve svět. obchodu. Probírá pak rozsah a směr japonského vystěhovalectví a otázku jap. přistěhovalců v USA, na Havaj. ostrovech, v Kanadě a v Latin. Americe. 4. část "Válka na Tichém oceánu" pojednává o situaci na Tichém oceánu až po vstup Sovět. svazu do války a kapitulaci jap. imperialismu. Zaslání je možné klasickou poštou, Balíkovnou nebo Zásilkovnou. Osobní předání v Praze na Ládví je možné pouze po platbě předem na účet.