inzerce, prodej, prodám, bazar

Jan Konůpek velke graficke listy

Kategorie: Umělecké předměty

Nabizim ojedinele velke grafiky vyznamneho ceskeho malire - symbolisty Jana Konůpka / 1883-1950 /. Vice k nabidce sdelim e mailem, pouze vazni zajemci. Mam na prodej i oroginalni signovane kresby tohoto autora.
Jan Konůpek velke graficke listy
Podobné inzeráty
Grafické listy od akademické malířky Marie Brych
Prodám originální grafické listy od akademické malířky Marie Brych, velikost cca 50 x 40 cm, tvořící v Brazílii pod vlivem atelieru MAM Rio de Janeiro. Různé motivy vytvořené kombinací Silleskreen se dřevem nebo linorytem s použitím netradičního náčiní, jako jsou střepy, kousky pilek nebo nožů se zuby. Všechny listy jsou originály se signaturou, ceny dle velikosti a motivu od 5000 Kč.
Jan Konupek
Kistuv sen - originalna kresba na papieri(tuž, akvarel) rozmer kresby 48 x 33 cm signovane dole, rok 1932 ramovane velmi zachovaly stav, Dvojica - originalna kresba na papieri(tuž, akvarel) rozmer kresby 44 x 30 cm signovane dole, rok 1943 ramovane velmi zachovaly stav, cena:22.000 kc za kus Diela neposielam standartne na dobierku. Pri vyssej cene diel ale viem diela poslat cez Toptrans aj s moznostou dobierky. Mam zriadeny aj cesky ucet na ktory je mozna platba dopredu. na vsetky otazky vam rad odpoviem. Pri vacsiom objeme je moznost sa dohodnut na osobnom stretnuti na hraniciach.
Oldřich Kulhánek - Mao samotřetí (Triptych) , 1972
velmi omezená série 30ks , signováno vpravo dole , 21/30 - číslováno . Nevystaveno 100% stav. Kupováno v Galerie Art Chrudim. Info ( zdroj GALERIE ART ) : Prohibita 1967 - 69 V letech 1967 až 1969 vytvořil Oldřich Kulhánek sérii politicky angažovaných leptů s existencionálními motivy. Většina z nich je formátována pop-artově komiksovou formou, kdy umělec použil tváře a postavy krásných dívek, tváře byrokratů a politiků, fragmentů těl, absurdit ze světa reálného socialismu, či portréty Stalina a Mao Ce-Tunga. Za tyto grafické listy, kterými údajně hanobil tváře představitelů tehdejších socialistických zemí, byl Oldřich Kulhánek stíhán. V březnu 1971 byl zatčen, měsíc byl vězněn a poté několik let pravidelně každých čtrnáct dní předvoláván a vyslýchán. Ve vykonstruovaném soudním procesu zvaným Kulhánek a spol. (společně s přítelem Janem Krejčím), 5. července 1973, bylo jedenáct Kulhánkových grafických listů rozhodnutím soudce Petra Stutziga odsouzeno k likvidaci. Indiskrécí jednoho z přísedících soudu, se umělec později dozvěděl, že soudci si po jednání soudu inkriminované grafické listy rozkradli. Rodině a přátelům Oldřicha Kulhánka se podařilo až do roku 1989 skrývat matrice těchto grafických listů, takže počátkem 90. let z nich mohla být vytištěna limitovaná edice leptů při této příležitosti nazvaná Prohibita.
Koupím obrazy, kresby, grafické listy, sochy a jiné umělecké
Koupím obrazy, kresby, grafické listy, sochy a jiné umělecké předměty. Pouze signované. NE militária, NE chalupářské předměty. Sběratelka.
Grafické návrhy cestovní kanceláře Čedok
Nikdy nezveřejněné grafické návrhy cestovní kanceláře Čedok ze šedesátých let minulého století. Grafické návrhy neznámého umělce nebyly dány v Čedoku ke schválení a nebyly doposud nikde zveřejněny.
Originální česká grafika
Prodám originální grafické listy od českých výtvarných umělců ze soukromé sbírky. Malé, střední i velké formáty. 80. a 90. léta 20.století. Např. P.Sukdolák, M.Sukdoláková, T.Bím, J.Šerých,J.Saska, Z.Burgetová, Aleša Vaic, D.Benešová, K.Beneš, A.Laufrová, E.Tomanová, K.Toman, Josef Herčík, A.Antonová, M.Vondráček, B.Krátký, J.Kavan, B.Augustínová, J.Mocek, O.Stárková, A.Fuchs, Jan Krejčí, Jiří Novosad, E.Janíčková, Jaroslav Králík, Aleš Vajce, N.Synecká a mnoho dalších. Vážným zájemcům zašlu seznam. Kontakt prosím mailem.