Jak jsem proje(d)la svět
Kategorie:
Kuchařky
Jak jsem proje(d)la svět aneb zcestopisy s recepty, autroka Lenka Požárová
Podobné inzeráty
knihy:
- "Jím, tedy snižuji váhu..a natrvalo" - A5, 246 stránek, Michel Montignac, Tajemství správné výživy, komplexní pohled na stravu
- "SOS do plavek" - Návod na zlepšení postavy a recepty, 82 stránek
- "Izometrická metoda zlepšení postavy - Jednoduchý způsob, jak mít ploché břicho"" - A4, 25 stránek
- "Jak zlepšit postavu do plavek: plán na 4 týdny" - menší formát než A5, 66 stránek, měsíční plán na 4 týdny na vyrýsování postavy + 24 tipů, jak zpevnit postavu.
Cena 40Kč za kus. Předání Praha 6 Petřiny nebo Mnichovo Hradiště nebo Zásilkovna
Autor: Cornelia Schinharl, Sebastian Dickhaut
Big basic cooking, pevná vazba.
Jak nakrájet cibuli, aniž by vám slzely oči? Jak udržet zralá rajčata čerstvá a chutná den nebo dva? Jak se míchaná vajíčka zaručeně povedou a neexistují i lahodné varianty? Tyto a mnohé další otázky jsou zodpovězeny v nové lexikální příručce pro kuchyni a nakupování, pro informace, vaření a procházení jsou uvedeny odpovědi. Podrobné informace o 52 nejoblíbenějších základních produktech jsou implementovány i prakticky ve formě nových a osvědčených každodenních receptur. Jako ultimátní doplněk ke všem titulům Basic vysvětluje kuchyňské techniky, který nápoj se hodí ke kterému jídlu a bez kterých ingrediencí a kuchyňských spotřebičů se neobejde snad žádná domácnost. Originální a překvapivé, zkrátka: to nejlepší z nejlepšího se základní zárukou.
Délka tištěné verze: 336 stran
Jazyk: němčina
Původní cena: 16,74 € - 397.157 CZK
Kniha: Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně
Nová dávka zdravých receptů pro všechny milovníky dobrého jídla Říká se, že ne každou nemoc je možné vyléčit jídlem, ale žádná nemoc se beze změny stravy vyléčit nedá. Pokud připustíme, že veškerý hmotný i nehmotný svět je pouze různá forma energie, musíme zákonitě dojít k tomu, že energií je i to, co sníme a vypijeme. Je moc dobře, že začínáme přemýšlet o našem jídle i v tomto kontextu. Naše vlastní zdraví by ale mělo být jen jedním z hledisek, skrze které posuzujeme naši potravu. Měli bychom si uvědomit, co naše nenasytnost způsobuje nejen nám samým, ale i okolnímu světu jako celku. Všichni jsme na jedné lodi a ta loď se jmenuje Země.
Zdravý jídelníček v prvním roce života.
Když děťátko přijde na svět, potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše. Nejprve je to jen pár lžiček, ale postupně se z příkrmů stanou tři pravidelná jídla. A s prvními narozeninami bude vaše dítě plnohodnotným spolustolovníkem. Vyplatí se dítěti od začátku vařit čerstvá a pestrá jídla. Ochutná tak jejich opravdovou chuť a bude se učit zdravým stravovacím návykům v rodině. Navíc, co prospívá dítěti, přijde vhod i vám. Proto najdete v této knize vedle dětských kaší také jídla, která může jíst celá rodina – jen dětská porce bude bez soli a koření. Přirozeným způsobem se tak vaše dítě naučí jíst pestrou paletu chutí a vy se naučíte vařit z čerstvých surovin. V každém případě právě v tomto období pokládáte základní kameny zdravé a chutné rodinné kuchyně, která bude vaše dítě provázet celým životem a vám všem přinese mnoho hezkých společných chvil. Proto vám přejeme vždy dobrou chuť – a je jedno, jestli vaří máma, nebo táta.
Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený.