inzerce, prodej, prodám, bazar

Jádra vlašských ořechů Praha 4

Kategorie: Potraviny

Jádra vlašských ořechů z vlastní zahrady mimo Prahu, která jsem osobně vyloupal.Po Praze mohu i někam donést a případně zavakuovat. Cena za 0,5 kg. Poštou nezasílá .
Jádra vlašských ořechů Praha 4
Podobné inzeráty
Jádra vlašských ořechů
Prodám vyloupaná jádra vlašských ořechů, 1kg/139,-Kč.
Jádra vlašských ořechů
Nabízím jádra domácích vlašských ořechů. Možnost půlek nebo čtvrtek jader. Cena 180Kč/kg
Pravé šampaňské Moet & Chandon 2013 Grand Vintage 0,75l
Prodám pravé šampaňské, osobní odběr Praha nebo Zasilkovnou kamkoliv po ČR. Klidně i večer nebo o víkendu. GRAND VINATGE 2013 Toto ročníkové šampaňské víno je směsí 41 % Chardonnay, 38 % Pinot Noir a 21 % Meunier. Výsledná směs, zrající 7 let ve sklepě, nese díky dosáži jen 5 g cukru na litr označení Extra Brut. Šampaňské víno Grand Vintage 2013 zaujme svou jemně žlutou barvou se zlatými tóny a robustní energickouchutínajazyku s dlouhým závěrem s tóny minerality a grapefruitu. Nazrálé tóny výrazného ročníku Grand Vintage 2013 nejlépe vyniknou s masovými, rybími či vegetariánskýmichodypřiúpravě pečením nebo grilováním. Grand Vintage 2013 je v pořadí 75. ročníkovým šampaňským vínem domu Moët & Chandon. Kupáž: 41% Chardonnay, 33% Pinot Noir, 26% Meunier Vína, která byla vytvořena z tmavých hroznů (především z odrůdy Meunier) byla obzvláště kvalitní, a právě díky tomu tvoří převážnou část kupáže ročníku 2012 a odrůda Chardonnay zůstává pro jednou v pozadí. Dozáž: 5 g/L Zrání ve sklepích: minimálně 5 let Zrání po odstřelení kalů: minimálně 6 měsíců Zářivá barva: Jasně žlutá se zelenkavými odlesky a jemným a vytrvalým perlením. Svěží buket: Úvodní svěží záblesky bílých květin postupně přecházejí do jemných tónů pečiva, doprovázených náznaky právě vyloupnutých vlašských a lískových ořechů. Přidávají se tóny zralého ovoce, především hrušky, bílé broskve a nektarinky. Harmonická chuť: Úvodní pocit v ústech je harmonický a vláčný. Textura je hebká jako kašmír. Úvodní sladkost postupně ustupuje a uvolňuje místo svěží kyselosti, která přetrvává a přechází do nádherného závěru se vzrušujícími tóny růžového grapefruitu. Zrání ve sklepích: minimálně 5 let Zrání po odstřelení kalů: minimálně 6 měsíců Zářivá barva: Jasně žlutá se zelenkavými odlesky a jemným a vytrvalým perlením. Svěží buket: Úvodní svěží záblesky bílých květin postupně přecházejí do jemných tónů pečiva, doprovázených náznaky právě vyloupnutých vlašských a lískových ořechů. Přidávají se tóny zralého ovoce, především hrušky, bílé broskve a nektarinky. Harmonická chuť: Úvodní pocit v ústech je harmonický a vláčný. Textura je hebká jako kašmír. Úvodní sladkost postupně ustupuje a uvolňuje místo svěží kyselosti, která přetrvává a přechází do nádherného závěru se vzrušujícími tóny růžového grapefruitu.
Prodám 30kg loupaných vlašských ořechů.
Prodám 30kg loupaných vlašských ořechů. 180Kč za kilogram Bystřice pod Hostýnem
prodej nevyloupaných vlašských ořechů
prodáme větší množství nevyloupaných usušených vlašských ořechů za cenu 50,- Kč / 1 kg. Jsme z Čáslavi, tel.: 736 177 68
Jádra
Prodám jádra vlašských ořechů cena 160 Kč za kilogram letošní krásně suchá