inzerce, prodej, prodám, bazar

Jabra Handsfree

Kategorie: Příslušenství

Jabra Handsfree, plně funkční. Možnost zaslat pres Zásilkovnu.

Jen se dá za clonítko nebo kamkoliv v autě, pokud Vaše vozidlo není vybaveno Bluetooth. Spoji se to pres Bluetooth s fungujete.
Jabra Handsfree
Podobné inzeráty
JABRA Bluetooth Handsfree
Jabra Drive je bezdrátový headset do vozu, pomocí kterého můžete hovořit se svými známými i za jízdy autem. Stačí propojit mobil s headsetem pomocí bluetooth technologie. Pomocí spony se dá uchytit např. na oděv nebo sluneční clonu. Headset je vybaven Li-Pol baterií s kapacitou 1100 mAh, díky které bez nutnosti nabíjení vydrží až 20 hodin hovoru a až 30 dní v pohotovostním režimu. Poté se nabíjí přes micro USB konektor cca 2,5 hodiny. Je určen pro mobilní telefony a přístroje s technologií Bluetooth (v3.0). Headset je vybaven technologií DSP (Digital Signal Processing) s automatickou kontrolou hlasitosti. Zároveň je možné připojit až 2 Bluetooth zařízení. Headset se pohodlně ovládá, má rozměry 18 x 56 x 104 mm. Po dohodě mohu zavézt Praha/Hradec Králové/Pardubice/Chrudim/Mladá Boleslav/Kolín/Nymburk/Poděbrady/Kutná Hora/Rychnov nad Kněžnou.
handsfree Jabra
v dobrém stavu, plně funkční
Bluetooth handsfree
Bluetooth handsfree Nové zařízení pro telefonování za jízdy SilverCrest KH2355. Bluetooth handsfree do zásuvky zapalovače
Handsfree sada Parrot MKi 9000
Bluetooth handsfree sada PARROT MKi 9000 bez displeje (sada určená pro montáž do vozu). MKi 9000 je komplexní systém určený k mobilní komunikaci a přehrávání hudby ve voze za pomoci nejnovější komunikační a audio technologie. Sada obsahuje: - ústředna - dvojitý externí mikrofon - bezdrátový dálkový ovladač - kabeláž - návod Preferuji osobní odběr v Praze, platba v hotovosti. Lze zaslat i přes Zásilkovnu na adresu (+ 109 Kč) nebo na pobočku (+ 79 Kč), pouze platba předem na účet. Kontaktujte prosím pouze e-mailem.
Handsfree Parrot
Handsfree parrot ck 3100 Chybí mikrofon, dá se koupit nový Zohledněno v ceně Jinak fungovalo bez problémů než jsem ho vyndal z auta odzkoušel jsem ho.
SUPERTOOTH LIGHT Handsfree
Prodam vyse uvedenou handsfree bluetooth. Nova, nikdy nebyla namontovana. V super stavu, s prislusenstvim