inzerce, prodej, prodám, bazar

jablečný ocet

Kategorie: Potraviny

Prodám jablečný a švestkový ocet.Výroba probíhá kvašením jablečného moštu, u švestek zkvašením švestkové drtě a zaočkováním octovou matkou. Doba zrání je 1 rok. Octy jsou nefiltrované a nepasterované. Balení skleněná lahev 750 ml.
jablečný ocet
Podobné inzeráty
Jablečný ocet - domácí
Jablečný ocet - domácí výroba 0,75 l = 50,- Kč - ve skle vhodné pro osobní převzetí 1,5 l = 100,- Kč - v pet lahvi vhodné k odeslání dopravcem dle výběru a váhy Nefiltrovaný, nepasterizovaný jablečný ocet s mateční kulturou. Jablečný ocet je vyroben z domácích jablek. Během fermentace vznikne na povrchu v nádobě silná octová blána, které se říká mateční kultura. Ocet se poté stočí do lahví, nepasterizuje a nefiltruje se, díky čemuž si zachovává svou přirozenou chuť a krásnou barvu. Osobní odběr, nebo ČP Balíkovna 80,- Kč (do 15 kg)
Vynikající jablečný ocet
Jablečný ocet fermentovaný přírodním kvašení z nestříkaných jablek ze sadu v podkrkonoší.Skvělý do salátů nebo jen lžičku do vody pomáhá trávení- viz Google.Pošlu vám i přes Zásilkovnu
Šípkový přírodní ocet, konopnou mast.
Nabízím přírodně kvašený šípkový ocet v ekobiokvalitě 1l/250.- nebo v 5l demižonku za 1000.- celkem 9l a přírodní jablečný ocet 1l./200.- možnost odběru v Ostravě. Konopnou mast dělanou do lehce roztíratelného kokosového oleje sklenička 500ml./1000.- celkem 3ks.mast mohu zaslat kamkoliv.
Šípkový přírodní ocet, konopná mast.
nabízím poctivý přírodně kvašený šípkový ocet z chemicky neošetřených plodů šípků v bio-eko kvalitě, žádné přidávání vylisované či vyvařené šťávy do octového základu. 1l/250.-nebo při odběru 5l.demižoneku 1l/200.- také jablečný ocet 200.-/l. celkem 10 - 15 l. odběr možný v Ostravě. Také konopnou mast dělanou do bio kokosového oleje celkem 3x sklenička po 500ml./1000.- mast mohu zaslat kamkoliv.
Domácí jablečný pasterovaný mošt
Prodám domácí jablečný pasterovaný mošt, 3l, Cena bez krabice 130 Kč s krabicí 150 Kč. Trvanlivost zhruba 1 rok, po otevření cca 4 týdny. Odběr možný Chropyně, popřípadě Kroměříž.
Jablečný mošt
Dobrý den, prodám pasterizovaný jablečný mošt z jablek bez postřiku ve 3,5l sklenicích za 130 Kč, pokud si dovezete sklenici na výměnu. Jinak za 180 Kč. Trvanlivost minimálně rok.