inzerce, prodej, prodám, bazar

Jablečný mošt

Kategorie: Potraviny

Prodám Jablečný mošt po 10 l, pasterizovaný .
T:660278 Vodňany
Jablečný mošt
Podobné inzeráty
Jablečný ocet - domácí
Jablečný ocet - domácí výroba 0,75 l = 50,- Kč - ve skle vhodné pro osobní převzetí 1,5 l = 100,- Kč - v pet lahvi vhodné k odeslání dopravcem dle výběru a váhy Nefiltrovaný, nepasterizovaný jablečný ocet s mateční kulturou. Jablečný ocet je vyroben z domácích jablek. Během fermentace vznikne na povrchu v nádobě silná octová blána, které se říká mateční kultura. Ocet se poté stočí do lahví, nepasterizuje a nefiltruje se, díky čemuž si zachovává svou přirozenou chuť a krásnou barvu. Osobní odběr, nebo ČP Balíkovna 80,- Kč (do 15 kg)
Domácí jablečný pasterovaný mošt
Prodám domácí jablečný pasterovaný mošt, 3l, Cena bez krabice 130 Kč s krabicí 150 Kč. Trvanlivost zhruba 1 rok, po otevření cca 4 týdny. Odběr možný Chropyně, popřípadě Kroměříž.
Jablečný mošt
Dobrý den, prodám pasterizovaný jablečný mošt z jablek bez postřiku ve 3,5l sklenicích za 130 Kč, pokud si dovezete sklenici na výměnu. Jinak za 180 Kč. Trvanlivost minimálně rok.
Jablečný pasterizovaný mošt
Prodám pasterizovaný jablečný mošt v 1,5l pet lahví. Vydrží i rok. Jablka pochází z rodinného sadu, bez postřiku, odrůdy: Gloster, Rubín, Bohemia. Osobní odběr, po domluvě možnost předání Náměšť nebo Třebíč
Prvotřídní bio mošt z Vysočiny-5 l
Nabízím čerstvý, jednodruhový, prvotřídní jablečný mošt z česaných jablíček letošní úrody, z vlastního sadu a z čistého prostředí Vysočiny. Jablka jsou v bio kvalitě, tj. bez chemického ošetření, stejně tak jako výroba moštu proběhla šetrným pasterem, bez použití jakýchkoli chem.látek, konzervantů, přidaného cukru apod. Mošt je balen v 5l pevných sáčcích s výpustným ventilem, sáček potom je ještě v papírovém boxu. Mošt je vynikající chuti, sladký a vydrží Vám minimálně rok i uskladněný (vlastní zkušenost z minulých let). Osobní odběr je možný v okresech Hradec Králové a Havlíčkův Brod. Mošt Vám mohu také i dovézt kamkoli při svých cestách po celé ČR. V případě zájmu můžete i kdykoli volat prosím na tel.: 739309(i WhatsApp)či psát na:miloslav.cebis@ Miloslav
jablečný ocet
Prodám jablečný a švestkový ocet.Výroba probíhá kvašením jablečného moštu, u švestek zkvašením švestkové drtě a zaočkováním octovou matkou. Doba zrání je 1 rok. Octy jsou nefiltrované a nepasterované. Balení skleněná lahev 750 ml.