inzerce, prodej, prodám, bazar

J. Ledecký & M. Pospíšil - Kapsy 2018 NEČTENÁ INTAKTNÍ

Kategorie: Pro mládež

Jonáš Ledecký & Martin Pospíšil - Kapsy
1. vydání: 2018
Počet stran: 120
Vazba knihy: měkká / brožovaná
Stav : NEČTENÁ INTAKTNÍ !
Stránky jsou čisté a bílé, nezatuchlé, neprokouřené. Perfektní hřbet. Čistá ořízka.
Po celou dobu uloženo na suchém a větraném místě.
Jen pootevřená, abych nezprohýbal panensky nedotčený hřbet, pouze za účelem nafocení.
Původní cena 379 Kč.
Prodám za 270 Kč.
Osobní předání zdarma možné v Praze, jinak + poštovné (ČP balíkovna 65 Kč, Zásilkovna 79 Kč, Z. Slovensko 89 Kč) po platbě předem na účet.
Slavné povídky Karla Čapka nově v komiksové podobě! Plné barev, odvážných řešení, ale i pokory k původnímu textu. V rukou nejmladší komiksové generace vzniklo dílo, které potěší všechny čtenáře bez rozdílu věku!
J. Ledecký & M. Pospíšil - Kapsy 2018 NEČTENÁ INTAKTNÍ
Podobné inzeráty
Yoli knihy
Nabízím knihy: -Sucho - ve skvělém stavu, nečtená, 380 stran, původní cena 299 Kč, nová cena 250 Kč -Fangirl - ve skvělém stavu, nečtená, 452 stran, cena 200 Kč -Holka mimo rytmus - ve skvělém stavu, nečtená, 271 stran, původní cena 259 Kč, nová cena 150 Kč -Muffin a čaj - ve skvělém stavu, nečtená, 271 stran, původní cena 199 Kč, nová cena 150 Kč -Koláčky a spiklenci - ve skvělém stavu, nečtená, 279 stran, původní cena 279 Kč, nová cena 200 Kč -Supertajný seznam věcí - ve skvělém stavu, nečtená, 260 stran, původní cena 299 Kč, nová cena 150 Kč Prosím pište pouze na email, telefonní číslo je smyšlené. Posílám pouze přes Zásilkovnu (79 Kč), osobní předání je také možné.
Prodám směs dětská literatura/literatura pro mládež
Prodám 2 díly E. Colfera: Legenda o Zubech kapitána Krákory a Legenda o pistolnici Murphyové - vynikající stav, jako nečtené za 100 Kč/kus možno prodat i jednotlivě, dále Mario Giordano: Tajemné pikle aneb Doktor Francin zasahuje - nečtená za 60,- Kč, Thomas Brezina: Frankensteinův mrakodrap - nečtená, vynikající stav za 50 Kč, dále od Joachima Friedricha: Amanda a detektivové - nečtená za 55,-Kč, dále od Thomas Brezina: Učitel z vesmíru - 1X čtená, bez vad za 50-kč PRODÁNA, dále od Blue Balliet: Hon na Vermeera - nečtená za 15,-Kč, / dále Gemma Malley: Přebyteční - čtena 1X přesto vynikající stav za 100,- Kč, dále Pawel Henning: Dva Romeové a Julie - 1 X čtená, vynikající stav za 60,-Kč, dále Celia Rees: Krásná loupežnice - vynikající stav za 140,-Kč, dále Sissi Flegelová: Láska a zklamání - 1X čtená, vynikající stav za 55,-Kč, a komplet 4 knih Melity Denkové za 100,-Kč/kus Knihy jsou ve výborném stavu,jako nečtené, dávám přednost menším zásilkám, zatím posílám doporučeně přes ČP v bublinkové obálce. Na poštovném se musíme domluvit, případně na osobním předání v Trutnově - v tom případě bez poštovného. Nezasílám do zahraničí ani na Slovensko. Nutná platba předem není-li domluveno OP /osobní předání/. Měna Koruna česká. Kontaktovat mne můžete smskou na mnou uvedené číslo či e-mailem přes formulář. Na sms odpovídám po 13 hodině, mailovat můžete kdykoliv, budu se snažit odpovědět do 48 h.
Nejdůležitější komiks na světě: Příběhy, které zachrání svět
Komiksová antologie: The Most Important Comic Book on Earth: Stories to Save the World / NEČTENÁ INTAKTNÍ ! formát 22,5 x 19,5 cm 352 stran 1. vydání Penguin Random House 2021 Vizuálně skvělá antologie ! Pronikavé, poutavé a inspirativní čtení, nejen pro děti a mladež, kteří se chtějí dozvědět více o tom, co mohou udělat pro záchranu planety, kde budou v budoucnu žít . Stodvacet poutavých příběhů o životním prostředí je celosvětovou spoluprací různorodého týmu předních ekologů, umělců, autorů, herců, filmařů, hudebníků a dalších, kteří nám formou krátkých komiksů představují příběhy na záchranu světa. Ať už jde o inspirativní příběhy od slavných jmen, jako jsou Cara Delevingne a Andy Serkis, zábavné webové komiksy od War and Peas a Rickyho Gervaise, výtvarná díla předních ilustrátorů Davida Macka a Tuly Lotay, výzvy k akci od aktivistů George Monbiota a Jane Goodall nebo silné příběhy Briana Azzarella a Amy Chu. Každý z komiksů v této antologii podporuje projekty a organizace bojující za záchranu planety. Prodám za 400 Kč Osobní předání zdarma možné v Praze, jinak + poštovné (ČP ČP balíkovna 65 Kč, Z. 79 Kč, Z. Slovensko 85 Kč) po platbě předem na účet. Kniha na Amazonu stojí 12 liber, na ebay 21 dolarů, nebo 840 Kč
Karel May : Vinnetou - Poslední výstřel 3.díl 2018 / NEČTENÉ
Nabízím 3. díl ze základní série Karla Maye: Vinnetou a jeho bílý bratr Old Shatterhand. Vydalo nakladatelství Albatros v roce 2018 Formát : 17 cm x 24,5 cm x 3,5 cm. 387 stran na velmi kvalitním papíru Albatrosem preferované převyprávění Vítězslava Kocourka původního Mayova textu. Konečně první vydání, které shromáždilo co nejkompletnější soubor ilustrací mistra Zdeňka Buriana, ať už kvašů či pérovek, kterými románový cyklus Vinnetou v různých vydáních, opakovaně a nově ilustroval. Kvalitní tisk reprodukcí !!! 100% sběratelský stav: NEČTENÉ - INTAKTNÍ bez závad !!! Prolistováno pouze za účelem nafocení knihy. Vyprodávám zdublované kusy své knihovny. Prodám na 240 Kč osobní předání zdarma možné v Praze, jinak + poštovné (ČP balíkovna 65 Kč, Z 79 Kč, Z. Slovensko 89 Kč) po platbě předem na účet. Váhavý zájemce si může knihu koupit buď ode mne, nebo momentálně nejlevněji v jednom nejmenovaném e-shopu za 298 Kč při osobním odběru.
Čapek Povídky z jedné kapsy Povídky z druhé kapsy
Prodám knihu Povídky z jedné kapsy Povídky z druhé kapsy Karel Čapek Pěkný stav Možnost osobního vyzvednutí na Praze 10 Malešice/Strašnice, nebo po platbě předem Balíkovna 65,- Zásilkovna + 79,-
2 souborné knihy Rychlé šípy s podpisem Marko Čermáka
Nabízím k prodeji dvě knihy s krásným zpracováním Rychlých šípů vydaných Albatrosem, za mne doposud nejkvalitněji zpracované vydání, nové příběhy, větší formát, kvalitnější tisk na matném papíře. Krásné barvy a lepší čitelnost. 1. kniha: Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Jana Fischera Albatros 2021, 280 stran Zabalená ve fólii, nová nečtená (foto na obrázku je z jiného mého používaného výtisku) 2. kniha: Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Marko Čermáka + podpis Marko Čermáka v knize Albatros 2022 Nová nečtená, podepsaná Marko Čermákem Prodávám pouze jako soubor obou knih!!! Zasílám kvalitně zabalené. Možné osobní předání v Liberci nebo zasílám Zásilkovnou za +79 Kč.