inzerce, prodej, prodám, bazar

IWB pouzdro RH holsters Glock 43

Kategorie: Ostatní

Prodám IWB pouzdro od RH holsters pro Glock 43. Bez škrábanců, jako nové, nenošené. PC 1650 Kč
Předání buďto osobně Brno-Řečkovice, nebo zásilkovnou po předchozí platbě na můj účet, případně na dobírku po uhrazení ceny dopravy předem na účet. Cena dopravy je 64,- Kč, na dobírku je to 81,- Kč.
IWB pouzdro RH holsters Glock 43
Podobné inzeráty
Hybridní IWB pouzdro pro Glock 19
Prodám hybridní IWB pouzdro pro Glock 19 od Šakal shop. Pouzdro má zezadu pár malých škrábanců viz foto, jinak ve velmi dobrém stavu, téměř nenošené. PC 1590,- Kč. Předání buďto osobně Brno-Řečkovice, nebo Zásilkovnou po předchozí platbě na můj účet, případně na dobírku po uhrazení ceny dopravy předem na účet. Cena dopravy je 64,- Kč, na dobírku je to 81,- Kč.
Streamlight TLR-1 HL Brown + IWB Glock 17
Dobrý den, prodám svítilnu Streamlight TLR-1 HL barva Brown + IWB vnitřní kydexové pouzdro na Glock 17 (Ulticlip). TOP stav, bez známek použití. Kontakt prosím přes formulář, děkuji. Možné předání Rakovník, Kladno, Praha Zličín, občas Praha 4, případně Zásilkovna.
AIWB apendix holster/sidecar
Glock 19/23/32 - Glock 19X/45 + svítilna TLR7a + zásobník - appendix vnitřní kydexové pouzdro - poloviční/plný sweatguard. Barva šeda/černá dále je pouzdro připraveno pro zvýšená mířidla, kolimátor a prodlouženou hlaveň Nové z výroby (výrobce RH holsters)
Pouzdro BLACKHAWK SERPA na Glock 17
Prodám pouzdro BLACKHAWK SERPA na Glock 17. Téměř nepoužívané. Kompletní balení: - pouzdro, stavitelný sklon - platforma s pádlem - platforma s průvlekem na opasek, nastavitelná šíře Kompatibilní i s dalšími modely - Glock 22, 31, ale bez problému pasuje i 19 a 44. Původní cena 1 400 Kč. Nyní 999 Kč. Osobní odběr Poděbrady nebo dopravce.
Stehenní pouzdro Dasta glock 19 - cz 75 d compact
Prodám stehenní pouzdro Dasta pro Glock 19 nebo CZ75 D compact. Používané, nepoškozené.
Cross Body taška pro skryté nošení zbraně od Falco holsters
Prodám tašku pro skryté nošení od Falco holsters. Taška je nenošená, jako nová. Je velmi kvalitní. Je k ní i držák na zásobník. PC 3420,- Kč. " Taktická ledvinka s nošením přes hruď, na zádech, takzvaný cross body. Odepínací, nastavitelný pás s výstelkou. Zadní část ledvinky a část pásu je podšitá gumovitým materiálem, aby se ledvinka na těle neklouzala a neotierala. Zadná část ledvinky ukrývá i vrecko se zipem, do kterého pohodlně vejde peněženka, mobil a jiné drobnosti. Hlavní složka pro zbraň je štědrá na prostor, vhodný pro zbraně do velikosti 27cm x 13cm. Zbraň je v něm uchycena pomocí odnímatelného, ​​elastického pouzdra, které lze použít i pro zbraň se světlem / laserem. Přední strana ledvinky obsahuje další 2 menší kapsy na zip a laser Molle pás. Celková velikost ledvinky v nejvyšších bodech je 31cm x 14.5cm. " Podívejte se na web Falcoholsters...com, je to produkt označený číslem G122, mají tam i video. Předání buďto osobně Brno-Řečkovice, nebo Zásilkovnou po předchozí platbě na můj účet, případně na dobírku po uhrazení ceny dopravy předem na účet. Cena dopravy je 64,- Kč, na dobírku je to 81,- Kč.