inzerce, prodej, prodám, bazar

Ivo Medek (Kopaninský) - Vyskladněno / Vystaveno

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Predám túto knižku v perfektnom stave. Počet strán: 70; Rozmer: 24 x 27,5 cm.

Popis: Publikácia predstavuje tvorbu slovenského výtvarníka Iva Medka, ktorý bol v rokoch 1967-1974 členom pražskej surrealistickej skupiny a od polovice 80. rokov spolupracuje s francúzskymi "banalisty" (skupina umelcov, ktorí sa odklonili od surrealizmu a zdôrazňujú krásu úplne všedných, prostých vecí). Text Vlastimil Tetiva.

Osobný odber v Bratislave, prípadne po platbe na účet nie je problém poslať poštou.

Mám na predaj aj mnoho iných vecí. Zopár tu na Českom bazoši, avšak viac vecí predávam na Slovenskom bazoši pod rovnakým číslom - 0904605. Ak Vás moja ponuka zaujíma, pozrite si všetky moje inzeráty, možno sa Vám niečo zapáči. Pri odbere viacerých vecí samozrejme možná dohoda.
Ivo Medek (Kopaninský) - Vyskladněno / Vystaveno
Podobné inzeráty
AUDIOKNIHA (CD) osobní rozvoj - IVO TOMAN, LOUISE L. HAY
Prodám audioknihy na cd o osobním rozvoji: IVO TOMAN - Proč jen 5% lidí uspěje...získejte kontrolu nad svým životem IVO TOMAN - Pozitivní myšlení...není pro každého LOUISE L. HAY - Moc mluveného slova Cena dohodou.
Matematika, vzorce, přehledy, příručky
Anglicko-slovenský a slovensko-anglický slovník výpočtovej techniky a matematiky-Magula Encyklopedie matematiky-Rossi Dell Acqua Lexikón vyššej matematiky-Göhler, Ralle Malá encyklopédia matematiky-Šalát Matematické vzorce-Bartsch Matematické vzorce a spôsob ich použitia-Dubec Matematické-fyzikální a chemické tabulky pro SŠ-Růžičková Mathematical Methods for Physics and Engineering-Riley Populární encyklopedie matematiky Prehľad matematiky-Horák Prehľad stredoškolskej matematiky-Medek, Mišík, Šalát Príručka matematiky pre inžinierov a pre študujúcich-Bronštejn Sedmimístné logaritmy čísel od 1 do 110000 a goniometrických funkcí-Valouch Tabuľky neurčitých integrálov-Smoljanskij Technický prekladový slovník-Matematika 1+2 registre-Eisenreich, Sube, Medek Nabízím knihy z matematiky. Vzorce, přehledy, příručky, slovníky a encyklopedie. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Multi level marketing - strašák nebo příležitost Ivo Toman
Prodám knihu od Ivo Tomana Multi level marketing - strašák nebo příležitost Kniha je úplně nová, nečtená. Mám 2 kusy knihy. Cena 50,- Kč/ks + 79,- kč (posílám přes zásilkovnu) Předem na účet, poté odesílám. Podívejte se na další věci na prodej.
Odborná technická literatura
DYNAMIKA - Medvec, Stradiot - 200 KČ KINEMATIKA - Jančina, Pekárek - 190 KČ 50 rokov jadrvých elektrární - 70 KČ Tvárniace stroje - Kováč, Bedřich - 200 KČ Digitálne ochrany v elektrizačnej sústave - 120 KČ Projektovanie výrobných systémov - 120 KČ Deskriptívna geometria - Medek - 200 KČ
Legionářská epopeja
autor: Jos. R. Vilímek 6. vydání Román z války První část románové pentalogie "Legionářská epopeja", kterou český autor, známý především svou beletristickou tvorbou o československých legiích, napsal a poprvé vydal roku 1921. Medková rozsáhlá románová kronika se především soustředila na to, aby podala obraz o tom, za jakých podmínek došlo k vytvoření nového československého státu. Podle autora se na jeho vzniku silně podílela i činnost legionářů, kterým věnuje ve svém díle nemalou pozornost. V této první části své pentalogie sleduje Medek hlavně okolnosti, jež měly vliv na vytvoření atmosféry před první světovou válkou i krátce po jejím vypuknutí. Všímá si například, jak se formují postoje proti rakousko-uherské monarchii. V tomto příběhu tyto nekompromisní názory zaujímá okruh přátel sdružených kolem pražského spisovatele Budecia nebo čeští bratři působící v Orlických horách.
Horoskop vašeho dítěte - Winfried Noé
Prodám knihu Horoskop vašeho dítěte od Winfried Noé. Kniha je v perfektním stavu, vhodná i jako dárek. Rok vydání 1998, nakladatelství Ivo Železný Cena: 50 Kč V případě zájmu ráda cokoliv zodpovím, popřípadě pošlu více fotek. Možnost předání v Praze, nebo zaslání poštou/zásilkovnou (v tomto případě se cena navýší o poštovné).