inzerce, prodej, prodám, bazar

ITALSKÁ BALISTICKÁ VESTA NC4-09 - KOMPLET S PLÁTY

Kategorie: Ostatní

Prodám balistickou vestu itálské armády NC4-09. Jedná se o použité zboží v dobrém stavu. Vesta je kompletní s balistickou ochranou (pláty), k vestě je i přepravní batoh. Maskovací vzor Italské Vegetato.
ITALSKÁ BALISTICKÁ VESTA NC4-09 - KOMPLET S PLÁTY
Podobné inzeráty
Vesta, armox, pancìř, nosič, balistické , strike face, army
Armox500 pláty 6,5mm 650 cena Kč/ks Armox500 pláty 8mm 1250 cena Kč/ks Ramor 600 6,5mm cena 650 Kč/ks Hardox500 pláty 6 mm cena 350 Kč/ks Hardox500 pláty 8mm cena 450 Kč/ks Atest a přenos značení. Záruka na původ a kvalitu včetně profilu a pěny + možnost protistřepinovky Skladem 250ks Vesta AČR 200 Kč/KS nosič plátu 500-1000 Kč/dle modelu viz foto. Různé barvy a modely. Vše nové zabalené. Protistřepinovka 40 až 100 Kč za kus. Obal na platy 120 Kč za kus. Nálepky 5 Kč/ks. Size M 300*240mm, ale je možné udělat i dle vašich rozměrů. Kevlar nebo Dynema Antishock podložka 40 Kč za kus Army, armox, pancíř, pláty, balistika, neprůstřelné, kevlar. Jsme výrobci a prodej za výrobní ceny. Záložáci při prokázání sleva.
Neprůstřelná vesta, balistická přilba
Neprůstřelná vesta - balistická ochrana 4. Pláty z přední i zadní strany. Nová, nepoužitá. Německá výroba. Cena za vestu: 24000 Kč Balistická přilba - nová, ochrana 4, včetně potahu. Cena za přilbu: 16500 Kč
Neprůstřelná, balistická vesta Mars
Prodám balistickou vestu značky Mars. Balistická vesta je zespod rozpáraná, vesta je bez kevlarových vložek. Není problém kevlar nebo balistické pláty vložit a následně zašít Vesta má univerzální velikost skrze vrchních a bočních suchých zipsů.
Balisticka vesta Kirasa, kompletni, vcetne platu
Prodam KOMPLETNI balistickou vestu Kirasa. Puvodni vyroba pro ACR. Velikost XL. Nenosena/nepouzita. Komplet = vesta / mekka balistika, 2x pouzdro na ocelove platy, zadovy i hrudni ocelovy panel, flap na ochranu rozkroku, odnimatelny limec a mirne osoupany prepravni obal. Vesta je samozrejme davno po oficialni expiraci, ale od vyroby jen lezela v obalu na polici. Pri spravne peci vydrzi "navzdy". Pouze osobni predani v Praze a pouze jako KOMPLET. Rozumna dohoda mozna.
ITALSKÁ BALISTICKÁ VESTA AP98 WOODLAND - KOMPLET S PLÁTY
Prodám balistickou ochrannou vestu Italské armády AP98 v kamufláži US Woodland. Jedná se o použité zboží avšak ve velmi dobrém stavu bez oděrek. Součástí balení je i přepravní batoh.
Balistická vesta s vlajkou UA
Vnější materiál vesty je vysoce odolný proti otěru a usnadňuje čištění.  Použité  zipy jsou určené pro vysoké namáhání. Vesta je konstruována tak, aby nevytvářela nežádoucí záhyby a nedemaskovala uživatele v žádné pozici. Je vybavena přední a zadní vnitřní kapsou pro případné vložení přídavných plátů. Vesta je pohodlná i při dlouhodobém nošení. Neomezuje pohyb, nevadí při střelbě a manipulaci se zbraní a to jak s krátkou, tak s dlouhou. Jeden z nejlepších poměrů cena - výkon - mobilita. Anatomický tvar vesty Přední a zadní kapsa na vložení plátu 2x látková vložka na plát (ochrana proti protržení) se suchým zipem pro lepší fixaci Nastavitelné pásy na suchý zip Gumové pásy na uchycení příslušenství na přední straně Vesta je nová nepoužitá. Záruka 24 měsíců, daňový doklad. Upřednostňuji mailový kontakt, abych měl přehled o objednávkách a komunikaci. Pokud mne chcete kontaktovat telefonicky, pak volejte prosím pouze Po-Pá 9-15h. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Osobní odběr není možný.